Μην χασετε

12χρονo κορίτσι έκοψε με τα δόντια τα δεσμά της, ξέφυγε από τον απαγωγέα της και βοήθησε την αστυνομία στη σύλληψή του

Ένα γενναίο 12χρονο κορίτσι κατάφερε να δραπετεύσει από τον απαγωγέα της και βοήθησε την αστυνομία στη σύλληψή του.

Advertisements

 

Η έρευνα ξεκίνησε λίγο πριν από τις 8:30 π.μ. της Δευτέρας, όταν ένας οδηγός εντόπισε το κορίτσι να περπατάει μόνο του σε άθλια κατάσταση σε κεντρικό δρόμο της Αλαμπάμα. Ο «Καλός Σαμαρείτης» αμέσως πρόσφερε τη βοήθειά του στο παιδί και κάλεσε την αστυνομία.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και μέσα σε 24 ώρες είχε συλλάβει με τη βοήθεια του κοριτσιού έναν ύποπτο, τον Jose Paulino Pascual-Reyes. Στην κατοικία του, όπου κατηγορείται ότι κρατούσε το παιδί παρά τη θέλησή του, βρέθηκαν ακόμα δύο πτώματα σε προχωρημένη αποσύνθεση, τα οποία στάλθηκαν στο Τμήμα Ιατροδικαστικών Επιστημών της Αλαμπάμα για ταυτοποίηση.

Παρόλο που δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το κορίτσι ή το κίνητρο της απαγωγής, η μικρή θεωρείται «ηρωίδα» για τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που έδειξε.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 12χρονη ήταν δεμένη σε ένα κρεβάτι με σχοινιά, τα οποία έκοψε με τα δόντια της προκειμένου να απελευθερωθεί. Ο απαγωγέας της έδινε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της για να τη ναρκώνει, έτσι ώστε να την κακοποιεί σεξουαλικά. Μάλιστα πριν δραπετεύσει, την είχε χτυπήσει δυνατά στο κεφάλι.

Με τα σιδεράκια της κατεστραμμένα από το μάσημα και σημάδια στους καρπούς της που μαρτυρούσαν ότι ήταν δεμένη, το κορίτσι ξέφυγε από τον απαγωγέα της και συνέβαλε στη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το θάρρος της και την ψυχραιμία της. Το κορίτσι έλαβε ιατρική περίθαλψη και τέθηκε υπό την επιμέλεια αξιωματούχων της παιδικής πρόνοιας.

Advertisements

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έρευνα συμμετείχε το FBI και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα