Μην χασετε

10 υπέροχες και έξυπνες ιδέες για να διακοσμήσετε ένα στενόμακρο σαλόνι

Γνωρίζω ότι πάντα ψάχνετε για εμπνευσμένες ιδέες και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό και την διακόσμηση του σπιτιού σας. Εάν αναζητάτε λύσεις για προβληματικούς χώρους, έχω ένα πολύ χρήσιμο άρθρο για εσάς σήμερα. Πρόσφατα, μια φίλη έπρεπε να μετακομίσει σε ένα νέο διαμέρισμα. Και όταν είδα το σαλόνι, συγκλονίστηκα. 

Ο χώρος ήταν μακρύς και στενός και δεν έμοιαζε τίποτα προσαρμόσιμος. Μετά από διαβούλευση με επαγγελματίες και με μια έρευνα στο ίντερνετ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν είναι τόσο κακό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εξετάσετε μερικές συμβουλές. Έτσι, δείτε στις παρακάτω εικόνες ιδέες για ένα στενό σαλόνι και θα δείτε ότι αυτές θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας

 

Εάν έχετε μια παράξενη διάταξη στο σπίτι, τότε σίγουρα γνωρίζετε πόσο δύσκολος είναι ο σχεδιασμός του. Τα ευρύχωρα δωμάτια είναι εύκολο να διακοσμηθούν, αλλά τι συμβαίνει όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα στενό δωμάτιο; Και αν αυτό είναι το σαλόνι, τότε πρέπει να είστε τόσο απογοητευμένοι. Δεδομένου ότι το σαλόνι είναι το δωμάτιο που θα περάσετε πολλές ώρες, θα πρέπει να είναι άνετο και χαλαρό. Αλλά, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Ένα καλό σχέδιο και διάταξη επίπλων θα μετατρέψει ακόμα και τους στενούς χώρους σε ζεστές γωνιές.

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα