Μην χασετε

Ωροσκόπιο των Σχέσεων: Τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (25/2 – 3/3/2019)

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου ως 3 Μαρτίου 2019;

Advertisements

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου ως 3 Μαρτίου 2019;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος τελειώνει γρήγορα και η Αφροδίτη από την πρώτη Μαρτίου θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Το εν λόγω ζώδιο για σένα συμβολίζει την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, την ένταξή σου σε μια ομάδα, τους νέους ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά και κάτι άλλο: την “αναζήτηση” και πραγματοποίηση κάποιων επιθυμιών σου που είναι λίγο ξεχασμένες και παραμελημένες. Αυτές μπορεί να σχετίζονται και με τη συναισθηματική σου ζωή, ό, τι προλάβεις να κάνεις όμως ως νέα αρχή μέχρι τις 6 Μαρτίου, γιατί μετά ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα και οι απόψεις ακόμη και για τους ανθρώπους, μπορεί να αλλάξουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος και η υπέροχη όψη του με τον Άρη στις 28 δρουν ανανεωτικά στην κοινωνική σου ζωή – ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε γεμίζει ενθουσιασμό και μια χαρακτηριστική άνεση να κάνεις νέα ξεκινήματα ή να προσεγγίσεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Και η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται μέχρι και τις 28 σε έναν πολύ ανοιχτόμυαλο και θετικό οίκο και θα συμβάλλει στο να έχεις καλύτερη και περισσότερο συναισθηματική επικοινωνία. Από τις 6 Μαρτίου και μετά όμως, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και μπορεί να συναντήσεις και πρόσωπα από το παρελθόν.

Advertisements

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έμφαση αυτές τις μέρες δίνεται ξεκάθαρα στον επαγγελματικό τομέα και σε διάφορα πρακτικά ζητήματα και ευτυχώς, για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι ότι αυτός ο τομέας μπορεί να πάει πολύ καλά. Ο δεύτερος είναι ότι ίσως πρέπει να απομακρύνεις λίγο την προσοχή σου από τον συναισθηματικό τομέα για να γίνουν κάποια πράγματα από μόνα τους, να απέχεις λίγο από τον οποιονδήποτε έλεγχο ή από κάποια επιθυμία να επηρεάσεις τον άλλον ή την άλλη. Είναι καιρός να σκεφτεί και ο καθένας τι πραγματικά θέλει. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και από την πρώτη του μήνα στον Υδροχόο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα πάντως.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια πολύ σημαντική θέση μέχρι το τέλος του μήνα για τη συναισθηματική σου ζωή, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Αν και το ότι είναι στριμωγμένη εκεί από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δείχνει πάθη, κτητικότητα, συναισθήματα ζήλιας και μια δυσκολία στη συναισθηματική έκφραση. Κάποιος ή και οι δύο μπορεί να έχουν μπλοκάρει. Από την πρώτη Μαρτίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε έναν ερwτικό οίκο που σχετίζεται με το πάθος και τη συναισθηματική οικειότητα. Και τότε μπορεί κάπως τα πράγματα να βελτιωθούν.

 

ΛΕΩΝ

Advertisements

Το εκπληκτικό νέο των ημερών είναι ότι από πρώτη Μαρτίου η Αφροδίτη θα περάσει στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες, σε ένα σημείο που της ταιριάζει απόλυτα, αφού και η ίδια σχετίζεται με αυτούς τους τομείς. Η συναισθηματική έκφραση είναι εφικτή και η κοινωνική σου ζωή μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον και περισσότερο νόημα. Είναι μια περίοδος που μπορείς και αξίζει να ανοιχτείς περισσότερο στον κόσμο. Αλλά για να το κάνεις αυτό, είναι σημαντικό να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Και να υπενθυμίσουμε ότι από εκεί αρχίζουν όλα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εκπληκτική όψη μεταξύ Ήλιου και Άρη στις 28 αφορά στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και μπορεί να φέρει ένα νέο συναισθηματικό “ενδιαφέρον” ή να συμβάλει στο να ανανεωθεί η σχέση σου. Εν τω μεταξύ και η Αφροδίτη μέχρι την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ανάδρομα και μπορεί να φέρει κάποια πρόσωπα από το παρελθόν (πρόσφατο ή όχι και πολύ κοντινό). Μπορεί λοιπόν αυτή η περίοδος να είναι αρκετά καθοριστική για τη συναισθηματική σου ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 28 είναι πολύ αρμονική και συνδέεται με την εργασία και τα οικονομικά, αλλά και την ευεξία και την γενικότερη ανανέωση, εσωτερική και εξωτερική. Ο Μάρτιος ξεκινάς με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον πέμπτο οίκο σου, καταπληκτικό αυτό για την ερwτική σου ζωή. Η Αφροδίτη είναι και κυβερνήτης σου και η παραμονή της σε ένα τόσο φωτεινό και θετικό σημείο είναι φυσικά ευνοϊκή όχι μόνο για τα συναισθηματικά σου, αλλά για όλους τους τομείς της ζωής σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος θα σχηματίσει μια ιδιαίτερα αρμονική όψη με τον Άρη στις 28 και το ενδιαφέρον είναι ότι και οι δύο βρίσκονται σε δύο σημεία που σχετίζονται με τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Ήλιος στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας, και ο Άρης στον οίκο των μακροχρόνιων σχέσεων και της συντροφικότητας. Η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει απόλυτα ερwτικά. Εν τω μεταξύ και η Αφροδίτη μέχρι το τέλος του μήνα θα βρίσκεται στον οίκο των γνωριμιών και της δικτύωσης, που σημαίνει ότι το τέλος του μήνα μπορεί να είναι περισσότερο ανοιχτό και κοινωνικό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη από την πρώτη του Μήνα θα βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση. Ιδανικό για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να βγεις και να πάρεις μια πρώτη γεύση άνοιξης. Επειδή είναι πλανήτης των συναισθημάτων, της αγάπης και της αρμονίας, η παρουσία της σε έναν κοινωνικό σημείο σχετίζεται και με περισσότερο συναισθηματική επικοινωνία, αλλά και με μια νέα γνωριμία. Σε όλες τις περιπτώσεις έρχεσαι περισσότερο κοντά με κάποιους ανθρώπους και νιώθεις οικειότητα που σε τροφοδοτεί συναισθηματικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 28 είναι πολύ αρμονική και σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή με τον εξής τρόπο: ο Ήλιος βρίσκεται στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και των γνωριμιών και ο Άρης στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας. Και μέχρι τις 28 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, οπότε οργανώσου, αν είσαι ελεύθερος-η, στο πρόγραμμά σου θα έχεις αρκετές νέες γνωριμίες – ΑΝ το θες, γιατί μπορεί να παρασυρθείς από τίποτα άκυρες σκέψεις που σαμποτάρουν την αυτοεκτίμησή σου και σε κλείνουν στον εαυτό σου – και στο γραφείο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι την πρώτη του μήνα σημασία έχει αυτό που γίνεται μέσα σου κυρίως, κάποιες εσωτερικές αλλαγές που σε κάνουν να νιώθεις ελεύθερος και περισσότερο χαρούμενος. Και από την πρώτη μέρα του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, απελευθερωμένη πια από την πίεση που ένιωθε ανάμεσα στον Κρόνο και στον Πλούτωνα όσο βρισκόταν στον Αιγόκερω. Η παραμονή της στον Υδροχόο είναι ένδειξη αρμονίας, συναισθηματικής έκφρασης και αγάπης! Είναι πιθανό η περίοδος που θα ακολουθήσει να σε οδηγήσει σε έναν νέο έρωτα, αλλά είναι επίσης πιθανό, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, να νιώσετε και οι δύο την επιθυμία για περισσότερη οικειότητα.

 

ΙΧΘΥΣ

Η εκπληκτική όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 28 σε αφορά ιδιαίτερα, κυρίως επειδή ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου. Σχετίζεται με την επικοινωνία αλλά και με τη συναισθηματική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες ή τον τρόπο που προσεγγίζεις τον άνθρωπο με τον οποίο είστε μαζί. Και η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγες μέρες ακόμη σε ένα σημείο κοινωνικό και ευχάριστο. Οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή σου αυτή την περίοδο, προφανώς σε πλησιάζουν με διαφορετικό τρόπο και σου δίνουν την ευκαιρία να τους πλησιάσεις κι εσύ, χωρίς ιδιαίτερη ανασφάλεια ή δεύτερες σκέψεις. Λίγο αργότερα ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα και μπορεί πλέον να μιλάμε και για επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα