Μην χασετε

Ωροσκόπιο των Σχέσεων: Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (18-24/2/2019)

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 18 ως 24 Φεβρουαρίου 2019;

 

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 18 είναι μια όψη κοινωνική που μπορεί να φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Αλλά ακόμη και αν δεν μιλάμε για εντελώς νέους ανθρώπους στη ζωή σου, σε βγάζει έξω, σε δικτυώνει, συναντάς φίλους και αφιερώνεις χρόνο στην κοινωνική σου ζωή και περνάς καλά. Από την άλλη αυτή η εβδομάδα έχει δουλειά πίεση και πρόσεχε, γιατί παίζουν και οι περιορισμοί, αλλά και οι ανταγωνισμοί στον χώρο εργασίας. Οι σχέσεις είναι μια κάπως πολύπλοκη υπόθεση ΠΑΝΤΑ, αλλά ειδικά τώρα που η Αφροδίτη συναντάει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στις 19 πραγματοποιείται στον πιο ερwτικό σου οίκο και φέρνει ένα ξεκαθάρισμα σε μια υπόθεση που σε απασχολεί και κάπως ξέρεις προς τα πού κινείσαι. Άραγε πράγματι ξέρεις; Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και αυτό που ξέρεις μπορεί να είναι προσωρινό. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που μπορεί να βιώνεις συναισθηματικούς περιορισμούς, ή έντονα συναισθήματα ακόμη και ζήλιας, από εσένα ή από κάποιον άλλον. Ο έρωτας μπορεί να κυριαρχεί, αλλά είναι έντονος και πολύπλοκος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 18 είναι μια αρμονική όψη που σχετίζεται με τον τρόπο που σκέφτεσαι, τις αντιλήψεις σου και την πνευματικότητα. Μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να κινηθείς σε νέα περιβάλλοντα. Παρ’ όλα αυτά η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα δείχνει ότι υπάρχουν περιορισμοί σε συναισθηματικό επίπεδο. Επίσης, είναι μια εβδομάδα που μπορεί να έχει έντονο και το στοιχείο της ζήλιας και της κτητικότητας, από την πλευρά σου ή από μια άλλη πλευρά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε συναισθηματικό επίπεδο η σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 18 στον οίκο σου των σχέσεων και της συντροφικότητας, δείχνει περιορισμούς, αναστολές, μια δυσκολία στην επικοινωνία και στο να πεις αυτό που θέλεις ή να πει το άλλο άτομο αυτό που θέλει. Την επόμενη μέρα έχουμε και μια πανσέληνο στο σημείο που σχετίζεται με την επικοινωνία και μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι και πολύ εύκολο να βγει άκρη αυτές τις μέρες. Μέσα σε όλα μπαίνει και ο Πλούτωνας στο παιχνίδι και έχουμε και ζήλιες και κτητικές τάσεις. Όλο αυτό κάπως πρέπει να το περάσεις, και ίσως σε βοηθήσει τελικά να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Κάτι που χρειάζεσαι; Αγάπη;

 

ΛΕΩΝ

Η όψη του κυβερνήτη σου Ήλιου με τον πλανήτη που συμβολίζει τις σχέσεις σου, τον Ουρανό, είναι πολύ αρμονική και μπορεί να φέρει ένα ξεκαθάρισμα, μια ευχάριστη έκπληξη ή μια θετική αλλαγή στη συναισθηματική σου ζωή. Όμως τα μηνύματα του σύμπαντος είναι διπλά: Από τη μία μεριά υπάρχει όλη αυτή η θετικότητα, από την άλλη η Αφροδίτη στριμώχνεται από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και μπορεί να υπάρχει και κτητικότητα και περιορισμοί στη συναισθηματικοί έκφραση. Αυτό που θέλεις να πεις να το λες και με πράξεις, όταν είναι δυνατόν. Και να επιβραβεύεις τις πράξεις του άλλου ή της άλλης, για να σου μιλάει περισσότερο με αυτές.

 

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περνάμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα με μια πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 19! Η πανσέληνος αυτή δείχνει ότι κλείνει ένας κύκλος, ότι κάτι ολοκληρώνεται με επιτυχία και ότι προετοιμάζεσαι για μια μεγάλη ανανέωση. Από την άλλη, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βρίσκεται κάπως στριμωγμένη με τον Πλούτωνα και αυτό είναι περίεργο για τη συναισθηματική σου ζωή. Υπάρχουν πιθανώς περιορισμοί στην έκφραση, ζήλια, κτητικότητα, και μια τάση να μην είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα, σαν κάποιος από τους δύο ή και οι δύο να τα βλέπετε με πολύ περισσότερο συναισθηματικό τρόπο, παρά λογικό, και αυτό μερικές φορές να σας αγχώνει ή να σας παγώνει.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχουμε μια καταπληκτική όψη για τη συναισθηματική σου ζωή Ζυγέ, ήταν καιρός! Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάτι μη αναμενόμενο, αλλά ευχάριστο. Ο Ήλιος βρίσκεται στον οίκο σου του έρωτα και ο Ουρανός, ο πλανήτης των εκπλήξεων, στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις. Παρ’ όλα αυτά, έχε υπόψη σου ότι είναι μια εβδομάδα που έχει κάποιους περιορισμούς στα συναισθηματικά, εφόσον η Αφροδίτη, που κυβερνάει το ζώδιό σου, βρίσκεται στριμωγμένη μεταξύ Κρόνου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μην αφήσεις συναισθήματα κτητικότητας να παρέμβουν και να σε μπλοκάρουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα κινητικότητα σε σχέση με την κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες, μπορεί δηλαδή αυτή την περίοδο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, υπάρχει όμως και ένα ζήτημα. Περιορισμοί στην επικοινωνία, ίσως κάποιος, εσύ ή ένα άλλο πρόσωπο, την μπλοκάρει κατά κάποιο τρόπο, αποστασιοποιείται, κάτι που μπορεί να προκαλεί απορίες και αναστάτωση. Από την άλλη το να απομακρυνόμαστε χωρίς να εξηγούμε, ακόμη και αν γίνεται για “αυτοπροστασία” είναι κάτι που μπορεί να μην έχει καλά αποτελέσματα. Είναι καλύτερα τα πράγματα να είναι πιο ξεκάθαρα, και να μην γίνονται απότομες αλλαγές στην επαφή με τον άλλον ή την άλλη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 18 είναι μια πολύ αρμονική όψη που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις γνωριμίες και τον έρωτα. Αφενός παίζει το σενάριο να δημιουργηθεί κάτι νέο, αφετέρου υπάρχει και η πιθανότητα πιο ουσιαστικής επικοινωνίας ή η επιστροφή ενός ατόμου με το οποίο η επικοινωνία είχε μπλοκαριστεί ή χαθεί. Παρ’ όλα αυτά η ενέργεια των ημερών είναι και λίγο περίεργη με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στριμωγμένη από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Μπορεί ακόμη να μην είναι δυνατή η συναισθηματική έκφραση η να υπάρχει ζήλια και κτητικότητα  σε εναλλαγές με επιφανειακή ψυχρότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα έχει πολύ ενδιαφέρον από συναισθηματική πλευρά, αυτό που συμβαίνει είναι ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι που είναι εξαιρετικό για τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά υπάρχουν και δύο, ας πούμε, λεπτομέρειες. Αυτές είναι η σύνοδός της με τον Κρόνο και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα. Αυτές οι συναντήσεις είναι κάπως εκρηκτικές. Από τη μία υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές (ή αν δεν έχεις ένα αντικείμενο πόθου, πολύ πιθανό να αποκτήσεις), αλλά από την άλλη ο Κρόνος φέρνει περιορισμούς και ο Πλούτωνας κτητικότητα. Αυτά μπορεί να εκφράζονται με διάφορους τρόπους. Ο χειρότερος είναι όταν η ζήλια εκφράζεται με υποτιθέμενη αδιαφορία. Χειρότερος και για αυτόν που τη νιώθει και για αυτόν που την εισπράττει. Για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τέτοια “παιχνίδια”.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στον Κριό είναι μια εξαιρετική όψη για νέες γνωριμίες κοινωνικές σχέσεις και για επικοινωνία, η οποία μπορεί για κάποιο λόγο να είχε μπλοκαριστεί μέχρι τώρα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Παρ’ όλα αυτά, αυτές οι μέρες έχουν κάποιους συναισθηματικούς περιορισμούς, μια δυσκολία στη συναισθηματική έκφραση ίσως, που οφείλεται στο “στρίμωγμα” της Αφροδίτης μεταξύ Πλούτωνα και Κρόνου στον Αιγόκερω. Καλό θα ήταν να προσέχεις και τις τάσεις κτητικότητας και τη ζήλια, πρέπει να διαχειριστείς αυτά τα δύο προσεκτικά είτε προέρχονται από εσένα είτε από την άλλη πλευρά.

 

ΙΧΘΥΣ

Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο και με τον Πλούτωνα δείχνει ότι στα συναισθηματικά σου μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία στην έκφραση, η αίσθηση ενός περιορισμού ή μπορεί κάτι να μην είναι και τόσο ξεκάθαρο όσο θα ήθελες. Από την άλλη, η πανσέληνος στην Παρθένο στις 19 θα φέρει ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα στον συναισθηματικό τομέα. Παρ’ όλα αυτά, τον ενθουσιασμό σου αλλά και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, θα ήταν καλό να τα διαχειριστείς όσο πιο προσεκτικά γίνεται αυτές τις μέρες.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα