Μην χασετε

Τρίτη 21/04: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, η ατμόσφαιρα θα είναι μουντή και μίζερη, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο έρχεται να εντείνει τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις στη ζωή μας, να επιβάλλει την τάξη, το μέτρο και την υπακοή στους κανόνες.

Advertisements

Ο άκρατος ρεαλισμός, η τοποθέτηση ορίων, η «τιμωρία» σε περίπτωση παραβίασής τους, αλλά και αναγκαστικοί συμβιβασμοί, φόρτωμα επιπλέον ευθυνών και καθηκόντων και κακοτυχία είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνει η μέρα, υπενθυμίζοντάς μας ότι κάθε πράξη μας έχει και τις ανάλογες συνέπειες. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρουμε το μάθημά και φυσικά στο χέρι μας είναι να μην το ξεχάσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, καλείστε να παραμερίσετε τα θέλω σας, να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες και να αντιμετωπίσετε προβλήματα με αποφάσεις μάλλον δυσάρεστες, αλλά απαραίτητες. Μια αδικία είναι πολύ πιθανή που θα σας στενοχωρήσει.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι  σφίγγετε κι άλλο το ζωνάρι και αναγκάζεστε σε επιλογές που δεν συμβαδίζουν με τις επιθυμίες σας. 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα