Μην χασετε

Τρίτη 02/06: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς, αναζωπυρώνοντας τα συναισθήματά μας, γι’ αυτό θα είναι πολύ εύκολο να χαθεί το μέτρο, αφού έτσι κι αλλιώς τα όρια είναι ασαφή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ενδώσουμε σε έναν πειρασμό, όπως επίσης και το να ξαναφουντώσει ένα πάθος, να αποδεχτούμε έναν ή μια πρώην ή να επιχειρήσουμε μια επανασύνδεση, αν τα αισθήματά μας είναι ακόμα έντονα.

Advertisements

Η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη σε όσους/ες είναι σε σχέση, αν δε θέλουν να τα τινάξουν όλα στον αέρα, ενώ δεν αποκλείονται να βγουν διάφορα στη φόρα που θα αποτελέσουν αιτία χωρισμού. Ανταγωνισμοί, ζήλιες, εντάσεις, τσακωμοί είναι επίσης πιθανά.  

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Δίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες και Παρθένοι, διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί, ζήλια και προκλήσεις θα δοκιμάσουν τα όριά σας. Βαστάτε και μην υποχωρήσετε, παρά τις πιέσεις γιατί λίγο να χαλαρώσετε, θα σας πάρουν αμπάριζα.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι σκεφτείτε λίγο και το αύριο, τόσο σας εpωτικά, όσο και τα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές και σπατάλες παντός είδους. Αν κρατήσετε τα λουριά και κάνετε παιχνίδι, θα βγείτε κερδισμένοι. 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα