Μην χασετε

Τρίγωνο Άρη με Πλούτωνα 25/2: Ώρα για Τόλμη και Γοητεία – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Το Γήινο Τρίγωνο του Άρη από το Ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φέρνει πάθη, γοητεία, επίτευξη στόχων και επιθυμιών, δυναμισμό αλλά και χρήμα, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021!

Advertisements

 

Απολαμβάνουμε eρωτισμό, σeξουαλικότητα, δυναμικότητα, εκπλήρωση οικονομικών στόχων, εσωτερική ενέργεια, θέληση, ισχυρή αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα!

Επίσης, θα έρθουν ανομολόγητα πάθη και μοιραίοι απωθημένοι eρωτες, που τώρα θα φανερωθούν, eρωτικοί στόχοι να γίνονται πράξη και βαθιές επιθυμίες πραγματοποιούνται!

 

Στις διεκδικήσεις μας, θα κινούμαστε με δράση και αποτελεσματικότητα, ύστερα από ιδιαίτερα ωφέλιμες αποκαλύψεις, που θα μας οδηγήσουν ακριβώς εκεί που επιθυμούμε!

Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και ιδιαίτερα εκείνοι των αρχών του 3ου δεκαημέρου.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
Με ευκολία τώρα, εκπληρώνονται οικονομικοί στόχοι, αλλά και αισθηματικές επιθυμίες που θα σου δώσουν σιγουριά! Πάθος, αισθησιασμός και σταθερότητα, σου δίνουν χαρά!

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι γοητευτικός, γεμάτος δυναμικότητα, eρωτισμό και παθιασμένη προσωπικότητα και απολαμβάνεις καυτές στιγμές! Η αποφασιστικότητα σου, η διορατικότητα και η ενέργεια σου, σε ωθούν σε πραγματοποίηση eρωτικών και οικονομικών στόχων!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ακολούθησε άφοβα την διαίσθηση και την διορατικότητα σου! Απόλαυσε έναν παρασκηνιακό eρωτα που σε συναρπάζει και νιώσε πάλι δυνατός και σίγουρος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρχεται πάθος μέσα από φιλικό σου περιβάλλον, είτε με μία νέα γνωριμία, είτε με μία φιλία που μετατρέπεται σε παθιασμένο eρωτα. Επιπλέον οι φιλικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται!

 

ΛΕΩΝ
Η καριέρα σου, αλλά και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνονται σημαντικά, αφού ανταμείβεσαι για τις προσπάθειες σου! Eρωτας μέσα από τη δουλειά, είναι πιθανός τώρα, όπως και μία αύξηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απολαμβάνεις καινούργιες eρωτικές εμπειρίες, νέες γνωριμίες και ευχάριστες συζητήσεις! Είσαι γεμάτος σιγουριά, δυναμικότητα και αισιοδοξία, απέναντι στους στόχους σου και το πάθος σου «χτυπάει κόκκινο»!

ΖΥΓΟΣ
Θετικές θα είναι οι οικονομικές σου εξελίξεις, αλλά επιπλέον απολαμβάνεις σeξουαλικότητα, γοητεία, καυτές στιγμές και πάθος! Πραγματοποιείς βαθιές επιθυμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συντροφική σου ζωή βελτιώνεται με καυτές στιγμές, πάθος και επίτευξη στόχων, με το ταίρι σου ή με νέες eρωτικές μοιραίες γνωριμίες!

Advertisements

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε χαρακτηρίζουν αποτελεσματικότητα, δυναμισμός και δράση στην εργασία σου και σε οδηγούν στην επιτυχία!  Eρωτας μέσα από εργασία, είναι πιθανός τώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις άπειρες κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ και οι eρωτικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη! Πάθος, eρωτισμός και λάμψη, χαρακτηρίζουν την τωρινή περίοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχεις βελτίωση οικογενειακών σχέσεων και εύνοια σε θέματα σπιτιού! Το παρελθόν επιστρέφει σε σένα, με τον παθιασμένο τρόπο!

ΙΧΘΥΣ
Έρχονται νέες eρωτικές και γοητευτικές γνωριμίες! Καυτά μηνύματα, τηλεφωνήματα και συζητήσεις, θα έχεις!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα