Μην χασετε

Τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα 3 ως 9 Ιουνίου 2019 σύμφωνα με το ζώδιο σου

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Ο Ιούνιος ξεκινάει με μια καταπληκτική νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σου. Νέα Σελήνη σημαίνει ξεκινήματα, ευκαιρίες, ανανέωση, μια αίσθηση ότι όλα μπορούν να εξελιχθούν όπως τα σχεδιάζεις, ίσως και μια σημαντική αλλαγή. Ο τρίτος οίκος που επηρεάζεται έχει να κάνει με τις νέες γνωριμίες, τα συμβόλαια, την επικοινωνία και την κοινωνική σου ζωή. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Αφροδίτη, μιλάμε δηλαδή και για μια συναισθηματική γνωριμία.  Οι μέρες είναι πολύ κοινωνικές, ίσως και η φύση της δουλειάς σου να είναι τέτοια που να έχεις πολλά πάρε δώσε με πολύ κόσμο και αυτό να σε ανανεώνει, όμως μέσα από τις πολλές επαφές και ομιλίες, ένα άτομο συγκεκριμένα είναι πιθανό να τραβήξει την προσοχή σου σε βαθμό που να νιώσεις κάτι ιδιαίτερο. Τις ίδιες μέρες μπορεί να εγκαινιάσεις και μια νέα συνεργασία ή ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται ήδη σε έναν από τους πιο κοινωνικούς σου οίκους και σε κάνει αναπάντεχα εξωστρεφή, ενώ στο ίδιο σημείο έρχεται και ο μάστερ της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, ο Ερμής. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι γνωρίζεις κόσμο, ότι κόσμος έρχεται μόνος του προς εσένα λόγω του μαγνητισμού σου και ότι η επικοινωνία είναι το στοιχείο κλειδί για εξελίξεις στις σχέσεις σου. Όπως και να έχει, συνήθως είσαι συγκρατημένος και όταν εκφράζεσαι αισθάνεσαι άβολα. Και μερικές φορές η αυτοκαταπίεση σε κάνει τις λίγες στιγμές που εκφράζεσαι να το κάνεις απότομα, ας πούμε, και μετά να νιώθεις ακόμη πιο άβολα. Απέναντι όμως σε ποιον; Γιατί αν εσύ είσαι οκέι με αυτά που λες και κάνεις και σε απασχολεί μόνο το πώς θα το πάρουν οι άλλοι, τότε προφανώς δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Αν πάλι στους άλλους δεν αρέσει αυτό που εισπράττουν, μπορούν να σ’ το πουν, να ζητήσουν κάτι άλλο ή να φύγουν. Πάντως, εκφράσου, κάν’ το έτσι που να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και μην σε νοιάζει και τόσο η άποψη των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος αυτή έχει πολύ ενδιαφέρον για δύο λόγους: πρώτα από όλα η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου! Και νέα Σελήνη σημαίνει φυσικά ανανέωση, ένα νέο κεφάλαιο, νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες, σε όλους τους τομείς. Η έμφαση όμως δίνεται περισσότερο στις σχέσεις, αφού στις 8 η Αφροδίτη (πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων) θα περάσει επίσης στο ζώδιό σου!  Ετοιμάσου λοιπόν για μια εβδομάδα που θα μπορούσε να έχει μεγαλειώδεις στιγμές, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα κινητοποιηθείς λίγο κι εσύ. Πάντως αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα με περισσότερο θετικό πνεύμα και με αισιοδοξία και αυτό αποτελεί και τον δρόμο για την εκμετάλλευση των ευκαιριών που έρχονται και την επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η ενέργειά του είναι ανεξάντλητη! Και αυτή η ενέργεια είναι που σου δίνει και ακαταμάχητη γοητεία, εξάλλου. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ο Άρης φέρνει κόσμο κοντά σου που μαγεύεται από τον δυναμισμό σου. Στις 4 θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιό σου, που ως πλανήτης της επικοινωνίας θα συμβάλλει στις εξελίξεις στον κοινωνικό και τον συναισθηματικό τομέα. Αξίζει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου, να σκεφτείς τις ανάγκες σου, αυτά που θέλεις (αυτά που ήδη έχεις, μην το ξεχνάς και αυτό) και ενδεχομένως να κάνεις κάποιες κινήσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση. Ίσως σε αυτό να έχεις τη στήριξη των άλλων, ίσως μια νέα συμφωνία ή η αλλαγή μιας ήδη υπάρχουσας να αποδειχτεί ιδιαίτερα επικερδής για σένα.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου και για να τα κάνουμε πιο απλό: Νέα Σελήνη σημαίνει ευκαιρίες, ξεκινήματα και ανανέωση και ενδέκατος οίκος σημαίνει κοινωνική ζωή, γνωριμίες, ομάδες, νέοι άνθρωποι στη ζωή σου. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 8 και θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στη δικτύωσή σου και στην ανανέωση του κύκλου γνωριμιών σου. Αυτά που δεν προχωράνε, έχει έρθει η στιγμή να τα εξετάσεις και να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου είτε για να τα κάνεις να προχωρήσουν είτε για να τα αλλάξεις, να τα αντικαταστήσεις με κάτι άλλο. Αυτή την περίοδο τα πάντα πρέπει να αντιμετωπιστούν με δυναμισμό. Δεν γίνεται να μένεις εμβρόντητος μπροστά από τις επιλογές, οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται σχετικά γρήγορα, ειδικά σε ό, τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει πολύ απλά το εξής: Ο Άρης είναι πλανήτης της ενέργειας, του ενθουσιασμού, της παρόρμησης και των νέων ξεκινημάτων. Και ο Καρκίνος, ο ενδέκατος οίκος σου δηλαδή, σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και ο Ερμής από τις 4 και θα συμβάλλει στο να γνωρίζεις κόσμο και να δημιουργείς νέες σχέσεις. ιδικά σε συναισθηματικά θέματα εκεί που επικρατεί το χάος της εξιδανίκευσης ή της απομυθοποίησης, έρχεται ο Ερμής για να δώσει λίγο ρεαλισμό στη σκέψη σου. Όχι, αν η σχέση δεν τραβάει, δεν είσαι διατεθειμένος-η να συνεχίσεις να ελπίζεις. Και αν είχες παρεξηγήσεις έναν άνθρωπο, οι απορίες θα φύγουν και η άποψή σου θα είναι περισσότερο ξεκάθαρη.

ΖΥΓΟΣ

Επειδή δίνεται έμφαση αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου μπορεί να μην έχεις χρόνο για πολλές άλλες δραστηριότητες. Όμως, συμβαίνει και το εξής: η νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σου είναι μια εκπληκτική αφορμή ανανέωσης: δείχνει νέες ευκαιρίες, ξεκινήματα και αισιοδοξία, ειδικά στον τομέα των στόχων και των ταξιδιών, αλλά και στα συναισθηματικά σου. Στο ίδιο σημείο μάλιστα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 8, οπότε μπορεί να μιλάμε για μια γνωριμία σε ένα ταξίδι ή σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον. Όταν έρχεται η σειρά του έρωτα να εισβάλει στη ζωή σου (αν δεν σε ενδιαφέρει ο έρωτας για ένα πρόσωπο ή ήδη είσαι ερωτευμένος, μπορεί όλο αυτό να αφορά ένα δημιουργικό σου εγχείρημα) το κάνει δυνατά και απρόσμενα, και στην παρούσα φάση δεν θα νιώσεις ότι έχεις και τον έλεγχο στα χέρια σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον πιο αισιόδοξο και πνευματικό οίκο σου που σχετίζεται και με τους στόχους, τα ταξίδια, την ανεξαρτησία και την ελευθερία. Και στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και ο Ερμής από τις 4. Εννοείται ότι ο ένατος οίκος και η επιρροή του Άρη σε αυτόν σε κάνουν ακαταμάχητο, αλλά η οποιαδήποτε μορφή “δέσμευσης”, θα μπορούσε να σε αγχώνει λίγο αυτή την περίοδο ή να νιώθεις ότι σε πιέζει. Πάντως, Η νέα Σελήνη στις 3 στον όγδοο οίκο σου και η Αφροδίτη από τις 8 στο ίδιο σημείο υπόσχονται έναν πολύ ερwτικό Ιούνιο. Δεν είναι κακό να αφήνεις το συναίσθημα κάποιες φορές να σε πηγαίνει εκεί που σε πηγαίνει, είναι λίγο «ιλιγγιώδες» αυτό, αλλά από την άλλη τι να την κάνεις μια βαρετή και επίπεδη ζωή;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και για να το κάνουμε πιο απλό: Νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα και έβδομο οίκος σημαίνει σχέσεις, συνεργασίες, συντροφικότητα και συναισθηματική ζωή! Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη από τις 7, οπότε δεν μου βγάζεις από το μυαλό ότι κάτι γίνεται ή κάτι ετοιμάζεις στα συναισθηματικά σου. Και ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργεί εξάλλου ένα έντονα συναισθηματικό κλίμα. Και έτσι λοιπόν μπορεί η συναισθηματική σου ζωή να αποκτά ενδιαφέρον, σαν να ερωτεύεσαι. Αυτό βέβαια αν δεν αυτοακυρωθείς, όπως καμιά φορά κάνεις. Λες και βρίσκεις δικαιολογίες για να τα αποφύγεις αυτά. Ως πότε θα το κάνεις αυτό όμως;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, στον έβδομο οίκο σου. Και για να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει αυτό, ο Άρης είναι ο πλανήτης του ενθουσιασμού, της παρόρμησης, της ενέργεια και του ερwτισμού και ο έβδομος οίκος σου αφορά τις σχέσεις και τη συντροφικότητα (αλλά και τις συνεργασίες). Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο Ερμής στις 4 για να βοηθήσει τον Άρη στο έργο του να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τους άλλους, να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός, να έχεις καλύτερη επικοινωνία και να γνωρίσεις κόσμο. Μπορεί οι μέρες να έχουν μια δυσκολία, όχι γιατί συμβαίνει κάτι «δραματικό», αλλά γιατί ερωτεύεσαι ή πορώνεσαι με κάτι σε σημείο να σου γίνει έμμονη ιδέα. Αυτό φυσικά έχει δύο πλευρές, η μία είναι ηδονική και η άλλη βασανιστική, γιατί τα θέλεις όλα, τα θέλεις τώρα, και ταυτόχρονα δεν σε ενδιαφέρει τόσο η προσπάθεια ή η πορεία, όσο το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 3 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου, κάτι εκπληκτικό! Νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα για τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες μετά την πραγματοποίησή της και πέμπτος οίκος σημαίνει έρωτας! Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 8, οπότε όπως καταλαβαίνεις κάτι νέο στη συναισθηματική σου ζωή ή η εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης είναι πιθανά σενάρια. Μια γνωριμία μπορεί να σε στείλει στα ουράνια, να σε απογειώσει, ή σε μια άλλη περίπτωση να σε προβληματίσει. Όσο και αν τον επιθυμείς τον έρωτα, κάθε τι που νιώθεις ότι σε περιορίζει το φοβάσαι. Αλλά όπως το παιδί που πηγαίνει σε αυτό που φοβάται, έτσι κι εσύ συνήθως πηγαίνεις σε αυτά που ξέρεις ότι θα σε κάνουν ή να τα παρατήσεις ή να αναθεωρήσεις ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου και για να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνουν αυτά, ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας, του ενθουσιασμού και του ερwτισμού και ο πέμπτος οίκος σου σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή και τον έρωτα! Οι εξελίξεις λοιπόν μπορεί να είναι πολύ σημαντικές έχοντας τον πλανήτη της ενέργειας να “ενεργοποιεί” στην κυριολεξία τον τομέα του έρωτα στη ζωή σου. Και δεν φτάνει αυτό, και ο Ερμής θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο από τις 4 μεταξύ άλλων και για να σε φέρει πιο κοντά με έναν άνθρωπο. Υ.Γ. Αυτές οι μέρες θέλουν οικογενειακές στιγμές, θαλπωρή, ασφάλεια. Να ασχοληθείς με το σπίτι, με εκκρεμότητες που σε βαραίνουν, με οικιακές δουλειές και εργασίες. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κάνοντας όλα αυτά, για κάποιους βαρετά πράγματα, όταν καταφέρεις και συγκεντρωθείς, στην ουσία αδειάζει το μυαλό σου από κάθε τι τοξικό. Το σπίτι όμως, εκτός από περιβάλλον, και ως ανθρώπινο δυναμικό, είναι εξαιρετικά σημαντικό, επειδή μπορεί να σου προσφέρει το συναίσθημα που χρειάζεσαι.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα