Μην χασετε

Τι σε περιμένει στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο σου (6-12/5/2019)

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 6 ως 12 Μαΐου 2019;

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Και περνάμε στο δεύτερο μισό του μήνα, που η Αφροδίτη θα φύγει μεν από το ζώδιό σου, αλλά θα βρίσκεται στα οικονομικά σου που δεν το λες και καθόλου άσχημο αυτό. Λοιπόν, η περίοδος αυτή έχει ενδιαφέρον για τα συναισθηματικά σου κυρίως λόγω της πανσελήνου στις 19 στον Σκορπιό, τον όγδοο, σκοτεινό, παθιασμένο και αισθησιακό οίκο σου. Ξυπνάει μέσα σου το πάθος, αλλά το ξυπνάς και εσύ στους γύρω, από ό, τι φαίνεται.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη (η οποία είναι και υπεύθυνη του ζωδίου σου) θα βρίσκεται μαζί σου από τις 15 και καταλαβαίνεις, ότι αυτό σημαίνει αρμονία, αγάπη, έρωτας, ομορφιά και ότι όλα γίνονται λίγο πιο εύκολα από ό, τι ήταν. Επίσης, είμαστε και στον μήνα των γενεθλίων σου, οπότε το πακέτο είναι πολύ ευχάριστο. Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες και η πανσέληνος στις 19 είναι ένδειξη ότι κάτι νέο μπορεί να δημιουργηθεί στον συναισθηματικό τομέα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 15 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και οι μεγάλες συναισθηματικές αλλαγές είναι πιθανό να προκύψουν τώρα που όλα ξεκινάνε από μέσα σου. Από το τι θέλεις και χρειάζεσαι και από το γεγονός ότι έχεις μεγαλύτερη επαφή με αυτό. Με τον Άρη στον Καρκίνο χαλαρώνεις λίγο και πέφτουν οι εντάσεις, αλλά όλα δείχνουν ότι ο ερwτισμός είναι πολύ έντονος.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 15 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες, τη δικτύωση και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Είναι φυσικά πιθανό να γίνει μια νέα γνωριμία σε μια τόσο κοινωνική περίοδο, αλλά εκτός από τη θέση της Αφροδίτης είναι και κάτι άλλο που συμβάλλει σε αυτό: ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 16 και θα σε γεμίζει πάθος, ενέργεια και ερwτισμό, ο ερwτισμός θα γίνεται αντιληπτός και από τους άλλους ακόμη και όταν εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Η πανσέληνος στις 19 δίνει απαντήσεις σε μια συναισθηματική υπόθεση.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τις 15 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη δουλειά, οπότε μπορεί να έχεις μεν λίγη δουλειά παραπάνω, αλλά είναι και πιθανό να γίνει μια συναισθηματική γνωριμία σε επαγγελματικό περιβάλλον. Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και θα νιώθεις την ανάγκη να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, είναι όμως και μια διέλευση που σε βοηθάει να λύσεις κάποια “εσωτερικά” και συναισθηματικά θέματα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 15 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια, την αισιοδοξία και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Ίσως αλλάξει και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Άρης στις 16 θα περάσει στον Καρκίνο, στον ενδέκατο οίκο σου δηλαδή που αφορά στην κοινωνική σου ζωή και θα αρχίσεις να κινείσαι και να ανοίγεσαι περισσότερο. Με την πανσέληνο λίγες μέρες μετά, μπορεί να γίνει και μια σημαντική νέα γνωριμία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 15 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το πάθος, την οικειότητα και όλα όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση. Μια πολύ θετική θέση για την Αφροδίτη, αφού είναι και το σπίτι της (εκτός από κυβερνήτης σου, είναι και του Ταύρου). Ο έρωτας είναι φυσικά ένα πολύ πιθανό σενάριο, αλλά κυρίως το πάθος, που μερικές φορές σε κατευθύνει χωρίς να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 15 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου, που αφορά τις σχέσεις και κυρίως τη συντροφική σου ζωή. Και βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία, στο ζώδιο – σπίτι της! Από τη θέση της αυτή ανανεώνει τη συναισθηματική σου ζωή και ίσως με μια νέα γνωριμία. Εξάλλου είσαι και σε μια από τις πιο διεκδικητικές φάσεις (ή μπαίνεις σε μια τέτοια φάση). Και η πανσέληνος στις 19 στο ζώδιό σου, δείχνει ότι μια υπόθεση (στα συναισθηματικά πάλι) παίρνει μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το πάθος, την οικειότητα και όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση. Και το να βρίσκεται εκεί ο συγκεκριμένος πλανήτης, που εκπροσωπεί και ο ίδιος το πάθος, την απίστευτη ενέργεια και τον ενθουσιασμό, σημαίνει προφανώς κάτι εκρηκτικό. Πολλές οι καλές μέρες τον Μάιο, ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα! Και η πανσέληνος στις 19 είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 15 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Σε ένα σημείο στον οποίο αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα, αφού είναι το “σπίτι” της. Ως πλανήτης της αρμονίας και της αγάπης, θα ευνοεί για αρκετό καιρό τη συναισθηματική σου ζωή και φυσικά ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο είναι η δημιουργία μιας νέας σχέσης. Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τη συναισθηματική σου ζωή και από εκεί θα ενισχύει τις θετικές εξελίξεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 15 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, την οικογένεια και τη συγκατοίκηση. Βρίσκεται σε ένα ζώδιο που της ταιριάζει πολύ και αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό. Βέβαια αυτή την περίοδο έχεις αρκετή δουλειά και είναι πιθανό να μην έχεις ελεύθερο χρόνο, αλλά αν οργανωθείς θα βρεθείς σε μια ενδιαφέρουσα κατάσταση κοινωνικά και ίσως πιο κοντά με ένα άτομο που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 15 θα βρίσκεται στον Ταύρο, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με την επικοινωνία, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες και ως πλανήτης της αγάπης, φαίνεται ότι θα φροντίσει να αποκτήσει ενδιαφέρον η συναισθηματική σου ζωή. Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας και όπως καταλαβαίνεις ο συνδυασμός των θέσεων Άρη και Αφροδίτης είναι ό, τι καλύτερο για τον έρωτα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα