Μην χασετε

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2019;

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2019;

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

 Μπορεί η Αφροδίτη να βρίσκεται σε μια θέση που να μην ευνοεί άμεσα τα συναισθηματικά σου, αλλά βοηθάει τόσο πολύ άλλα, πρακτικά ζητήματα, και αυτό έχει τόσο καλή επίδραση στην ψυχολογική σου κατάσταση, που τελικά και τα συναισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα αφού η διάθεσή σου αλλάζει. Είσαι σε μια φάση αισιοδοξίας, εξάλλου, και σαν να παίρνεις απόφαση να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Είναι προφανές ότι οι αλλαγές μπορεί να σου φαίνονται κάποιες φορές ότι είναι αργές, αν γυρίσεις όμως λίγους μήνες πίσω θα δεις ότι είναι πολύ σημαντικές. Έχε πίστη στον εαυτό σου, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έρθουν πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνοι, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή και από εκεί ευνοεί τις νέες γνωριμίες και την επικοινωνία γενικότερα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι επίσης μια όψη πολύ κοινωνική που μπορεί να φέρει πάλι κόσμο στη ζωή σου, ενώ και ο Κρόνος μπορεί να σταθεροποιήσει κάποιες σχέσεις σου. Όλα να τα περιμένεις αυτή την περίοδο στον συναισθηματικό τομέα. Aπό ό, τι φαίνεται προς το τέλος του μήνα η διάθεσή σου αλλάζει, γίνεται πολύ πιο θετική και εσύ γίνεσαι πιο κοινωνικός. Έπειτα από μια σχετική εσωστρέφεια τον τελευταίο καιρό, τώρα ανοίγεσαι και απολαμβάνεις τη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου αυτό που έχει σημασία είναι να επικεντρωθείς σε αυτά που χρειάζεσαι και θέλεις. Να καταλάβεις ποια είναι πρώτα από όλα και να νιώσεις κατανόηση απέναντι στον εαυτό σου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τα συναισθηματικά σου και αυτό επειδή αρχίζεις να είσαι καλά μέσα σου. Ίσως σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο ή θέλεις να σχεδιάσεις ένα εγχείρημα ή απλώς να επικεντρωθείς στις σκέψεις και τους στόχους σου. Η σκέψη σου, παρεμπιπτόντως, είναι πιο ξεκάθαρη και λογική. Και μπορεί να μπαίνεις σε διλήμματα, όπως να μείνεις ή να φύγεις, να προχωρήσεις ή να ακινητοποιηθείς για ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να έχεις ακριβώς στο μυαλό σου την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις, αλλά είναι λογικό να περάσεις και από αυτή τη διαδικασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και η ενέργεια που σου δίνει είναι εκπληκτική. Δεν είναι μόνο η ενέργεια βέβαια, αλλά και η γοητεία που εκπέμπεις, εξάλλου μιλάμε για έναν από τους πιο δυναμικούς και γοητευτικούς πλανήτες. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα είναι εξαιρετικά θετικές για την κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες. Οι σχέσεις είναι ένα μυστήριο, που ίσως αρκετές φορές σου προκαλεί ένταση και θα ήθελες να τα βροντήξεις όλα σε ορισμένες από αυτές. Όμως αυτό το παρορμητικό σου κομμάτι, αν το ελέγξεις όσο μπορείς, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης βρίσκεται σε έναν οίκο σου που σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και τη διάθεση και φέρνει στην επιφάνεια τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Αυτή η κατάσταση βέβαια είναι σημαντική γιατί αρχίζεις να καταλαβαίνεις περισσότερο τι χρειάζεσαι και από τον συναισθηματικό τομέα και ιδιαίτερα από έναν σύντροφο. Επίσης, είσαι έτοιμος για μεγάλα κατορθώματα και όσο περίεργο και να σου φαίνεται αυτό, πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να μην πιστεύεις ούτε ο ίδιος αυτά που θα έχεις πετύχει. Προς το τέλος του μήνα προβλέπεται βελτίωση των επαγγελματικών και αν το χειριστείς σωστά, αύξηση των εσόδων σου. Πιθανά είναι επίσης και ένα ταξίδι ή μια ακαδημαϊκή επιτυχία.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται σε έναν από τους πιο κοινωνικούς σου οίκους και μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία. Ως πλανήτης της διεκδίκησης, τίποτα δεν τον σταματά από το να ασχοληθεί σοβαρά με τις επιθυμίες του. Η Αφροδίτη επίσης σχηματίζει δύο πολύ θετικές όψεις αυτή τη βδομάδα που σχετίζονται με τον έρωτα και τη συντροφικότητα, μία με τον πολύ ρομαντικό Ποσειδώνα και μία με τον σταθερό Κρόνο. Η Αφροδίτη, λοιπόν, θα σε φέρει πιο κοντά σε έναν στόχο σου, θα ανοίξει το μυαλό σου και θα διευρύνει τους ορίζοντές σου και θα σε κάνει να δεις από διαφορετικές πλευρές μία ή περισσότερες καταστάσεις, έτσι ώστε να την πάρεις από καλύτερο μάτι ή απλά να τη δεις πιο ρεαλιστικά και λειτουργικά. Σίγουρα θα σε φέρει πιο κοντά σε έναν στόχο σου και είναι πιθανό και να ταξιδέψεις. Αν ασχολείσαι με εκδόσεις ή με νομικά τότε οι πιθανότητες επιτυχίας και προβολής είναι σημαντικές.

ΖΥΓΟΣ

 Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται με τον πάθος και τη συναισθηματική οικειότητα, τον όγδοο οίκο σου δηλαδή που της ταιριάζει πάρα πολύ. Από εκεί σχηματίζει δύο πολύ θετικές όψεις, μία με τον Ποσειδώνα και μία με τον Κρόνο, και αυτές σημαίνουν ρομαντισμό και σταθερότητα. Μπορεί να έχεις πολλή δουλειά αυτές τις μέρες, όμως, και ίσως ο ελεύθερος χρόνος σου να είναι λιγοστός. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τη δουλειά σου και το επαγγελματικό σου προφίλ, για αυτό, καλώς ή κακώς, όταν συναναστρέφεσαι άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σου εξέλιξη, είναι σημαντικό να είσαι άψογος. Και όταν μιλάμε για επαγγελματισμό, δεν εννοούμε αποτελεσματικότητα. Με τον όρο εννοείται περισσότερο η συνέπεια, η προσπάθεια, η ειλικρίνεια και η διαφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική και συντροφική σου ζωή. Οι εκπληκτικές όψεις της με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο φέρνουν έναν νέο έρωτα πιθανώς, κάτι πάντως πολύ μαγευτικό αλλά και με στοιχεία που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα. Μπορείς να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου. Ταυτόχρονα η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται, αν ασχοληθείς λίγο. Γιατί είναι πιθανό να έχεις επικεντρωθεί τόσο πολύ στα σχέδιά σου που να παραμελείς βασικούς τομείς της ζωής, όπως την ψυχαγωγία σου. Ο αποκλεισμός σου από κάθε τι ευχάριστο νομίζεις ότι θα έχει ευχάριστα αποτελέσματα;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το πάθος. Και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα παθιασμένος και σου προσδίδει γοητεία και επιθυμία να απολαύσεις εξόδους και νέες γνωριμίες. Αλλά πάνω από όλα, να απολαύσεις τη βαθιά οικειότητα που μπορείς να αποκτήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτή έρχεται σταδιακά και συνήθως με αργό ρυθμό. Μην βιάζεσαι δηλαδή να γίνουν όλα αμέσως. Μπορεί ένα συγκεκριμένο εγχείρημα, ενδεχομένως επαγγελματικό, να χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σου αυτές τις μέρες, ίσως να πρέπει να δουλέψεις αρκετά ή και να απομονωθείς για λίγες μέρες προκειμένου να το ολοκληρώσεις. Επίσης, όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει και την ψυχολογική σου κατάσταση με σκέψεις που δεν είναι και τόσο ρεαλιστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisements

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πιο ερwτικό σου οίκο, ο οποίος είναι και το φυσικό της σπίτι. Μπορείς να τολμήσεις, να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, να έρθεις περισσότερο κοντά σε ένα πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει. Δεν είναι μόνο η θέση της Αφροδίτης που είναι πολύ θετική, αλλά και οι όψεις της με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο (ο τελευταίος είναι και κυβερνήτης σου και στο ζώδιό σου) που δείχνουν ρομαντισμό και σταθερότητα. Εκτός από τις επαφές με ενδιαφέροντες ανθρώπους, τις ερwτικές γνωριμίες και το φλερτ, η δημιουργικότητά σου απογειώνεται. Επίσης, σε όλο αυτό το πολύ δημιουργικό και συναισθηματικό κλίμα, μπαίνει – ευτυχώς- η λογική, η οποία σε προσγειώνει και δίνει ρεαλισμό στα εγχειρήματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά πολύπλοκη όσον αφορά τον τομέα της εργασίας, είναι πολύ πιθανό να πιέζεσαι με προθεσμίες και να απασχολείσαι αρκετά από τη δουλειά και από θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι όμως μια περίοδος που μπαίνουν πολλά πράγματα στη θέση τους μέσα σου. Επαναξιολογείς δηλαδή τη συναισθηματική σου ζωή και μια συγκεκριμένη γνωριμία ή τη σχέση σου. Τίποτα δεν μπορείς να θεωρείς δεδομένο, ενώ καλό θα ήταν η διπλωματικότητά σου να είναι ενεργή και να μην κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Μέσα σε όλα αυτά, η σημαντικότερη πηγή συναισθηματικής τροφοδοσίας σου είναι αυτοί που θεωρείς οικογένειά σου.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και φυσικά αυτό είναι ό, τι καλύτερο για τη συναισθηματική σου ζωή, αφού μιλάμε για έναν πλανήτη γεμάτο ενέργεια και ερwτισμό. Ο Μάιος κλείνει πάντως ή με περισσότερη εγγύτητα και τρυφερή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με μια νέα γνωριμία και αυτά τα αναλαμβάνουν η Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος. Ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, αν είσαι μόνος-η τότε θα παίξει ακόμη σημαντικότερο, γιατί είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που να σε κάνει να αλλάξεις αντίληψη περί συντροφικότητας κλπ.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα