Μην χασετε

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 22 ως 28 Απριλίου 2019 συμφωνα με το ζώδιο μας;

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 22 ως 28 Απριλίου 2019;

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η περίοδος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου και περισσότερο για πρακτικά ζητήματα. Παρ’ όλα αυτά, ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα από τις 24 και επειδή είναι κυβερνήτης του όγδοο οίκου σου (και όγδοος οίκος σημαίνει πάθος, ερWτισμός και σχέσεις βαθιάς οικειότητας) προφανώς θα κάνεις μια ανασκόπηση στον συναισθηματικό τομέα. Έχε υπόψη σου όμως ότι ο Πλούτωνας λειτουργεί καλύτερα ως ανάδρομος και μπορεί να δημιουργηθεί και κάτι νέο στον συναισθηματικό τομέα λόγω αυτού.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου είναι μαγευτική και μπορεί να φέρει εκπλήξεις – ευτυχώς ευχάριστες. Το να ενώνουν αυτοί οι δύο τις δυνάμεις τους στο “σπίτι” σου, είναι κάτι δυνατό και με πολύ θετικές συνέπειες για τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του έβδομου οίκου σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα, θα κινείται ανάδρομα και αυτό είναι πολύ θετικό λόγω του ότι ο Πλούτωνας λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανάδρομος. Μπορεί βέβαια να συναντήσεις ξανά πρόσωπα από το παρελθόν.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 23 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Η όψη αυτή λειτουργεί πολύ θετικά για την αυτοβελτίωσή σου, με αποτέλεσμα να απομακρύνεις τα τοξικά πρόσωπα από τη ζωή σου και να εστιάζεις σε αυτούς που πραγματικά αξίζουν. Ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα από τις 24 στον οίκο σου που έχει να κάνει με τη συναισθηματική οικειότητα, αλλά η ανάδρομη πορεία του είναι θετική, επειδή ο Πλούτωνας λειτουργεί καλύτερα ως ανάδρομος. Είναι πιθανό να συναντηθείς και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες. Αυτές τις μέρες, μπορείς να γνωρίσει νέους ανθρώπους, αλλά και να συναντηθείς με άτομα που ήδη γνωρίζεις. Ένα άλλο πολύ θετικό είναι ότι ο Πλούτωνας θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα από τις 24 και ο Πλούτωνας λειτουργεί πολύ καλύτερα ως ανάδρομος. Βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τη συναισθηματική σου ζωή και τη συντροφικότητα και μπορεί να φέρει ένα νέο (ή ένα “παλιό”) άτομο στη ζωή σου.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΛΕΩΝ

Ο Πλούτωνας από τις 24 θα κινείται ανάδρομα και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για τον μοναδικό πλανήτη που λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανάδρομος. Βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται με την εργασία, αλλά και με την εμφάνισή σου και τη φυσική σου κατάσταση και μπορεί να φέρει μια ανανεωτική αλλαγή στην εμφάνισή σου. Το καλό είναι ότι η διάθεσή σου ανεβαίνει αυτή την περίοδο και αυτό φυσικά φαίνεται και γίνεσαι ένας ζωντανός μαγνήτης!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα από τις 24 και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον, επειδή είναι ο μοναδικός πλανήτης που λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανάδρομος, από ό, τι ορθόδρομος! Βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και μπορεί να μεταμορφώσει τη συναισθηματική σου ζωή προς το καλύτερο. Βέβαια και ο Κρόνος βρίσκεται στο ίδιο σημείο και θα κινείται επίσης ανάδρομα από τις 30 και αυτό είναι μια ένδειξη ότι ο έρωτας είναι μια σοβαρή υπόθεση και ότι έτσι πρέπει να τη βλέπεις κι εσύ.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό είναι μια πολύ θετική όψη που πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με το πάθος, το βαθύ συναίσθημα και την οικειότητα που νιώθεις με έναν άνθρωπο. Ακόμη και αν δεν είσαι με κάποιον αυτή την περίοδο, με μια τέτοια όψη όλα είναι πιθανά, ακόμη και κάποια σενάρια που φαίνονται απίστευτα: ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των εκπλήξεων μην ξεχνάς.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στο απέναντί σου ζώδιο, στον έβδομο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Η σύνοδος αυτή είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει εκπλήξεις (ο Ουρανός είναι πλανήτης των εκπλήξεων). Ο Πλούτωνας από τις 24 θα κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο σου και αυτό είναι πολύ θετικό – είναι κυβερνήτης σου και είναι ο μόνος πλανήτης που όταν κινείται ανάδρομα λειτουργεί καλύτερα. Ο τρίτος οίκος σου σχετίζεται με τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες, που είναι πολύ πιθανές αυτή την περίοδο.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα δίνει έμφαση περισσότερο σε θέματα πρακτικά, εργασία, οικονομικά και εκκρεμότητες, όμως η ψυχολογική σου κατάσταση και η διάθεση βελτιώνονται, κυρίως λόγω της όψης μεταξύ Ήλιου και Ουρανού. Είσαι σε μια φάση που απαιτείς καθαρότητα και αυτό είναι καλό. Όμως άφησε τα πράγματα να κυλούν ομαλά και με τον ρυθμό τους, ίσως το να είναι όλα εντελώς ξεκάθαρα από την αρχή να μην είναι και πολύ λογικό και να είναι και βαρετό.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Ουρανό είναι πολύ θετική και αρμονική και σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Εν τω μεταξύ ο πολύ παθιασμένος Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και από τις 24 θα κινείται ανάδρομα, μην σε τρομάζει αυτό, ο Πλούτωνας λειτουργεί πολύ καλύτερα ως ανάδρομος. Είναι λοιπόν μια εποχή που ο έρωτας μπορεί να σε κάνει να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε αυτόν, μπορεί να γίνει μια νέα γνωριμία ή να προχωρήσει μια ήδη υπάρχουσα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, θα σχηματίσει μια εκπληκτική όψη με τον Ήλιο που θα αλλάξει τη διάθεσή σου προς το καλύτερο, θα σε γεμίσει αισιοδοξία και θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά οποιοδήποτε θέμα μπορεί να έχεις με τη σχέση σου. Ίσως τα πράγματα να είναι κάπως θολά αυτή την περίοδο και να μην είναι εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα. Καλύτερα λοιπόν να περιμένεις λίγο μέχρι να νιώσεις ότι η απάντηση “ήρθε”.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΙΧΘΥΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Ουρανό στις 23 είναι πολύ αρμονική και σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες και την επικοινωνία. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή την περίοδο, αν και οι σχέσεις με τους φίλους είναι πιθανό να μην είναι και πολύ ξεκάθαρες. Πάντως μια καρμική γνωριμία είναι στα πιθανά σενάρια την άνοιξη. Προς το παρόν, αφέσου στη χαλαρότητα των κοινωνικών επαφών και εξόδων που σου προτείνονται.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα