Μην χασετε

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 1 ως 7 Απριλίου 2019;

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 1 ως 7 Απριλίου 2019;

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης από τις αρχές του μήνα θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σημαίνει κοινωνική ζωή, γνωριμίες, φλερτ, συναντήσεις, σύντομα ταξίδια. Αλλά και έντονη επικοινωνία μερικές φορές, μπορεί και κάπως δραματική. Αν μπορέσεις να το διαχειριστείς αυτό τουλάχιστον και εκμεταλλευτείς τη θετική πλευρά του Άρη, τότε θα περάσεις μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σε κοινωνικό επίπεδο φάσεις της χρονιάς. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και αυτό είναι μια ένδειξη ανανέωσης και νέων ξεκινημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τις 31 θα μετακινηθεί από το ζώδιό σου, στους Διδύμους κάτι που θα λειτουργήσει πολύ ανακουφιστικά. Από τη μία επειδή ο Άρης δεν σου ταιριάζει ιδιαίτερα ως πλανήτης λόγω του ότι είναι βιαστικός και παρορμητικός (ενώ εσύ τείνεις να είσαι πιο σταθερός και αργός) και από την άλλη επειδή όλον αυτόν τον καιρό ήταν ανάδρομος ο Ερμής και ο συνδυασμός με τον Άρη στο ζώδιό σου ήταν λίγο αλλοπρόσαλλος. Ο ένας πίεζε για δράση και ο άλλος πίεζε να μείνεις ακίνητος. Η νέα Σελήνη στις 5 είναι μια ένδειξη ότι γίνονται κάποιες αλλαγές μέσα σου και ότι αυτές είναι που θα αλλάξουν και τον τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους, αλλά και τις επιλογές σου σε σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε γεμίσει ενέργεια για να πραγματοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Θα γίνεις περισσότερο διεκδικητικός και στον συναισθηματικό τομέα και περισσότερο παρορμητικός όμως οπότε πρόσεχε και λίγο τι λες και πώς ερμηνεύεις αυτά που ακούς για να μην έχουμε άσκοπα δράματα. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις νέες γνωριμίες και τη δικτύωση. Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ κοινωνικός μήνας, πολύ περισσότερο από τον Μάρτιο που μπορεί να κλείστηκες και λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Το πρώτο σημαντικό είναι ότι θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που πρέπει να λυθούν. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να προσέχεις τα επίπεδα ενέργειάς σου γιατί μπορεί να νιώσεις εξάντληση. Πάντως αυτή η διερεύνηση που κάνεις στα θέματα που σε απασχολούν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και στα συναισθηματικά.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλίες, τη δικτύωση και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Αυτό σημαίνει περισσότερη εξωστρέφεια, γνωριμίες με νέους ανθρώπους και ίσως και μια νέα σχέση. Και η νέα Σελήνη στις 5 συμβάλλει σε όλο αυτή την κοινωνική δραστηριότητα και στο κλίμα αισιοδοξίας και θετικότητας. Μπορεί να κάνεις και ένα ταξίδι αυτή την περίοδο και εκεί να γίνει μια νέα γνωριμία. Πάντως ο Απρίλιος είναι μια από τις πιο κοινωνικές και ευχάριστες περιόδους της χρονιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στους Διδύμους, στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου δηλαδή, κάτι που μπορεί να περιορίσει αρκετά τον ελεύθερο χρόνο σου, επειδή θα αυξηθεί η δουλειά. Από την άλλη η νέα Σελήνη στις 5 είναι μια από τις πιο ερwτικές και βαθιά συναισθηματικές της χρονιάς και μπορεί να σε φέρει περισσότερο κοντά με τον άνθρωπό σου, ή να φέρει έναν νέο έρωτα. Το πάθος είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του Απριλίου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται σε ένα σημείο από το οποίο θα σε βοηθήσει να βλέπεις από μια διαφορετική πλευρά τη συναισθηματική σου ζωή – συνολικά, αλλά και ειδικότερα τη σχέση σου. Δηλαδή μπαίνεις σε μια διαδικασία που κατανοείς περισσότερο τι θέλεις και τι χρειάζεσαι και αυτό σε βάζει και στον σωστό δρόμο. Η νέα Σελήνη στις 5 εν τω μεταξύ πραγματοποιείται στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας και είναι ό, τι πιο ανανεωτικό μπορεί να συμβεί σε αυτούς τους τομείς μέχρι τις 20 Απριλίου περίπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται και με τις σχέσεις οικειότητας, το πάθος και όλα όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση. Και Άρης σημαίνει ενθουσιασμός, παρόρμηση, ένταση και επιθυμία. Ο συνδυασμός είναι εκπληκτικός και σκέψου ότι θεωρείται και ο δεύτερος κυβερνήτης σου. Η επιθυμία σου να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιον άνθρωπο θα είναι έντονη και θα πραγματοποιηθεί. Είτε αυτός ή αυτή είναι μαζί σου, είτε μιλάμε για ένα εντελώς νέο πρόσωπο.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. Αυτό σημαίνει ενθουσιασμός, νέες γνωριμίες και σχέσεις και διεκδικητικότητα σε αυτούς τους τομείς. Επίσης, η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας και είναι μια ένδειξη ότι οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ συναισθηματικές και συναρπαστικές σε αυτόν τον τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και ίσως σχεδιάσεις κάποια αλλαγή σε σχέση με το σπίτι, μπορεί να αποφασίσεις να μετακομίσεις, να συγκατοικήσεις ή να αλλάξεις κάτι στον χώρο σου. Ο οίκος αυτός σχετίζεται και με τη συναισθηματική ασφάλεια και είναι πιθανό να καταλάβεις περισσότερο ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σου. Το καλό σε μια τέτοια περίπτωση είναι ότι ξέρεις τι θέλεις και πώς να το διεκδικήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Ο πλανήτης του ενθουσιασμού, του πάθους και της παρόρμησης, θα σε βάλει σε έντονα συναισθηματικά μονοπάτια και θα σε κάνει διεκδικητικό στον τομέα αυτό. Όλος ο μήνας έχει σασπένς και για τον έξτρα λόγο ότι η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες και τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν με ενθουσιασμό στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Μπορεί να αποφασίσεις να μετακομίσεις, να συγκατοικήσεις με τον ή τη σύντροφό σου ή να κάνεις μια αλλαγή στον χώρο σου που να αλλάξει και τη διάθεσή σου. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα – να κάτι άλλο που θα βελτιώσει τη διάθεσή σου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα