Μην χασετε

Τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα 27/9: Σκάνδαλα και Εντάσεις

Η όψη Τετραγώνου που σχηματίζουν ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, φέρνει λόγια σκληρά, απότομα και δυσάρεστα νέα και ειδήσεις, μετά από αποκαλύψεις! Αρκετά τα σκάνδαλα, τα παιχνίδια εξουσίας, οι δόλιες συμπεριφορές και οι ίντριγκες!

Advertisements

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είμαστε επίσης στην οδήγηση και στις μετακινήσεις μας!

Η όψη, επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά Ζώδια και ιδιαίτερα εκείνους που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Στην συντροφική ζωή, θα έχεις προβλήματα, λόγω καχυποψίας και επιπλέον παρασύρεσαι σε παράνομα ∈ρωτικά μονοπάτια. Μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις τον σύντροφο σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καθημερινότητα σε κουράζει αρκετά και εργασιακά λάθη αποκαλύπτονται! Μην είσαι εχθρικός στο συναδελφικό σου περιβάλλον και φρόντισε την ξεκούραση σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην επιλέγεις παράνομους ∈ρωτες, παρασυρόμενος από το πάθος, διότι στο τέλος θα πληγωθείς! Μην προκαλείς εντάσεις και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις στον ∈ρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντάσεις, κόντρες και σκληρότητα θα ταράξουν τον οικογενειακό τομέα!  Μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς ∈ρωτες, λόγω ασυγκράτητου πάθους!

ΛΕΩΝ: Μην παρασύρεσαι σε λεκτικές υπερβολές, κουτσομπολιά και απροσεξίες σε μετακινήσεις σου! Κάποιο μυστικό σου πιθανόν να αποκαλυφθεί γι’ αυτό πρόσεξε τι λες και σε ποιον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν, που πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία, εντιμότητα και σύνεση.  Πες όχι στην ∈ρωτική απληστία και απαιτητικότητα!

Advertisements

ΖΥΓΟΣ: Μην παρεξηγείς ό,τι σου λένε και δημιουργείς σοβαρές ρήξεις.  Μην είσαι τόσο επιθετικός και εριστικός στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μην ζητάς όλο και περισσότερα σε ∈ρωτα και χρήμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να βασανίζεται από άγχος, μελαγχολία και φοβίες.  Η τάση σου για ∈ρωτικές παρανομίες θα λειτουργήσει εις βάρος σου, γι’αυτό προσοχή!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χωρίς λόγο προκαλείς ρήξεις, κόντρες και προβλήματα, στις φιλίες σου! Μην μπερδεύεις φιλία και ∈ρωτα, ιδίως αν έχει παράνομο χαρακτήρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Απολυτότητα, πονηριά και ανεντιμότητα, θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην καριέρα σου, αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Μην εξοργίζεσαι τόσο εύκολα στις επαφές σου, πρόσεχε πως οδηγείς και απέφυγε επικοινωνιακά λάθη και υπερβολές!

ΙΧΘΥΣ: 
Βλέπεις τα πάντα και τους πάντες ως εχθρούς και οι εμμονές σου σε κάνουν να έχεις παράλογη συμπεριφορά, ιδίως στα ∈ρωτικά σου! Τακτοποίησε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα