Μην χασετε

Τετράγωνο Αφροδίτης με Κρόνο 25/9: Εpωτικά και οικονομικά προβλήματα

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 , η  Αφροδίτη  στον  Ζυγό  και ο  Κρόνος  στον  Αιγόκερω , σχηματίζουν όψη  Τετραγώνου , αναγκάζοντας μας να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις σχέσεις μας, κυρίως τις εpωτικές, αλλά και τα οικονομικά μας!

Advertisements

Επιπόλαιες και επιφανειακές συμπεριφορές στον Έpωτα, θα τιμωρηθούν και θα πρέπει να συνετιστούμε εγκαίρως, αλλιώς θα έχουμε συναισθηματικές απώλειες.

Σχέσεις με μόνιμα προβλήματα, χωρίς γερές βάσεις και χωρίς την αμοιβαία προσπάθεια των δύο συντρόφων, φτάνουν σε τέλμα!

Δεν θα λείψουν κόντρες, λόγω αδιαλλαξίας, απολυτότητας και σκληρότητας, όπως και αρκετές οικονομικές δυσκολίες!

Οφείλουμε να έχουμε μέτρο, λογική και ολιγάρκεια, σε έpωτα και χρήμα, για να μην έχουμε ρήξεις και προβλήματα!

Περισσότερο πρέπει να προσέχουν τα Παρορμητικά ζώδια και ωροσκόποι, ιδίως του 2ου δεκαήμερου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Πρόσεχε πάρα πολύ στον συντροφικό τομέα, διότι σημαντικές σχέσεις, αλλά και συνεργασίες κλονίζονται και πιθανόν αν δεν φερθείς σωστά, να υπάρξουν τελειωτικές ρήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Προβλήματα θα υπάρξουν στη εργασία και στην καθημερινότητα σου! Απέβαλλε το άγχος και πες όχι σε αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οφείλεις να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις, πριν από κάθε εpωτική δραστηριότητα και δράση. Απέφυγε έπαρση και επιπολαιότητες!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και το υπεύθυνο σου πρόσωπο, σε σπίτι και οικογένεια. Επίσης, μην παρασύρεσαι σε παλαιούς έpωτες, γιατί θα πληγωθείς!

ΛΕΩΝ
Εμπόδια και προβλήματα θα προκύψουν σε κοινωνικές σχέσεις, επικοινωνίες και μετακινήσεις. Πιθανόν να υπάρξουν δυσάρεστα νέα ή μηνύματα, εpωτικού περιεχομένου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σου, αλλά και η διατήρηση της σταθερότητας στη συναισθηματική σου ζωή! Μην απαιτείς πολλά και μην είσαι απόλυτος.

ΖΥΓΟΣ
Χρειάζονται προσοχή, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως θέματα που αφορούν έpωτα και χρήμα. Βάλε γερές βάσεις σε όλα τα κεκτημένα σου, αν δεν θες σημαντικές απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην επιτρέπεις ανασφάλεια και απαισιοδοξία να επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή και απέφυγε παρασκηνιακές εpωτικές σχέσεις!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρχονται προβλήματα στο φιλικό τομέα, ιδίως σε φιλίες που τελικά δεν έχουν τα γερά θεμέλια, που πίστευες ότι είχαν! Κάνε ορθές και ώριμες κινήσεις, όσον αφορά τους στόχους σου!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πιθανόν να υπάρξει μία σημαντική κρίση στον τομέα της καριέρας και παλαιότερα λάθη πληρώνονται τώρα. Να είσαι ώριμος και σοβαρός, για την διατήρηση της κοινωνικής σου εικόνας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι κοινωνικές επαφές σου και οι μετακινήσεις σου, παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα, γι’αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός!

ΙΧΘΥΣ
Θέλει ιδιαίτερη προσοχή ο οικονομικός τομέας, γιατί έρχονται αρκετές πιέσεις και υποχρεώσεις! Επιπλέον πλήττεται και ο εpωτικός τομέας, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην απαιτείς όλο και περισσότερα!

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα