Μην χασετε

Τετράγωνο Ήλιου με Ουρανό 30/7: Καυγάδες, ανατροπές και εντάσεις – Δες τι πρέπει να προσέχεις

Την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019, το  Τετράγωνο  Ήλιου στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα μας φέρει δυσάρεστες αλλαγές και δυσκολίες στην καθημερινότητα μας και θα φέρει έκρυθμες καταστάσεις, που δεν περιμέναμε!

Advertisements

Θα δοκιμαστούν σίγουρα, η υπομονή, οι αντοχές και η ψυχραιμία μας, αφού έρχονται δυσάρεστες ανατροπές, ξαφνικά ανεπιθύμητα γεγονότα , απρόσμενες αποκαλύψεις, ξεσπάσματα, προκλητικές συμπεριφορές και εκρηκτικοί καυγάδες!

Προσπαθούμε να μείνουμε συγκρατημένοι και δεν παρασυρόμαστε σε παρορμητικές δράσεις , υπερβολές, αυθορμητισμούς, επιπολαιότητες, προκλητικότητες, απροσεξίες και συναισθηματικές εκρήξεις!

Τα ζώδια που οφείλουν να προσέχουν κυρίως,  είναι εκείνα του Σταθερού Σταυρού και ιδίως του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΑ

Έρχονται κάποια απρόβλεπτα αρνητικά γεγονότα στην ερwτική ζωή, λόγω της έπαρσης σου και της υπερβολικής συμπεριφοράς σου!

ΤΑΥΡΟΣ: ΔΕΙΞΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Τσακωμοί και ανατροπές θα έρθουν στην οικογένεια και το σπίτι! Πες όχι σε ένα ερwτικό παρελθόν που δεν αξίζει!  

ΔΙΔΥΜΟΣ: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ
Θα υπάρξουν ξαφνικές αποκαλύψεις που σε βλάπτουν μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Απέφυγε κουτσομπολιά και πρόσεχε σε μετακινήσεις!  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
Η εκρηκτική σου συμπεριφορά και η τάση σου για κτητικότητα και ζήλια, κλονίζουν την συναισθηματική ζωή! Πες όχι στα περιττά έξοδα !

ΛΕΩΝ: ΜΕΙΝΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ
Κάνε υπομονή, διότι έρχονται ανατρεπτικά γεγονότα, αναποδιές αλλά και έντονες ρήξεις σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΗΡΕΜΗΣΕ ΑΜΕΣΑ
Ορισμένα απρόβλεπτα γεγονότα, καταστάσεις και αποκαλύψεις μυστικών, θα σε αγχώσουν και θα σε επιβαρύνουν ψυχολογικά! Όχι στους απαγορευμένους έρωτες τώρα! 

Advertisements

ΖΥΓΟΣ: ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΦΙΛΙΚΟΣ
Το φιλικό περιβάλλον πλήττεται, από εκρήξεις, ανατροπές και τσακωμούς! Μην προκαλείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ
Έρχονται κάποια απρόοπτα γεγονότα στην καριέρα σου, τα οποία σε αιφνιδιάζουν και σε αποσυντονίζουν. Προστάτεψε την κοινωνική σου εικόνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΙΜΟΣ
Η υπερβολική αισιοδοξία σου, η ανεμελιά σου και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου, θα φέρει ανατρεπτικά δυσάρεστα γεγονότα που δεν περίμενες και έχουν να κάνουν με επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις!  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΝΤΙΜΟΣ
Μην ξεπερνάς τα όρια σε θέματα έρωτα, σeξ και χρημάτων!  Απέφυγε εκρήξεις ζήλιας που μπορεί να σου στοιχήσουν και παρορμητικά πάθη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ
Να αναμένεις ρήξεις και κάποια απρόοπτα γεγονότα στον συντροφικό τομέα, που θα σε αναστατώσουν και θα σε φτάσουν σε οριακό σημείο!

ΙΧΘΥΣ: ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ
Έρχονται εκρηκτικές καταστάσεις και ανατροπές στην εργασία, που θα σε κουράσουν αρκετά σήμερα!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα