Μην χασετε

Τετράγωνο Άρη με Κρόνο 27/10: Ρήξεις, Σκληρότητα και Συγκρούσεις

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, κοντράρεται με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σχηματίζοντας μία σκληρή όψη Τετραγώνου!

Advertisements

Καρμικά χρέη πρέπει τώρα να πληρωθούν και αναπόφευκτες συγκρούσεις με ολέθριες συνέπειες προκαλούνται!

Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι δύσκολες και επικίνδυνες, αφού η ενέργεια μας εξαντλείται, η ψυχραιμία μας έχει ελάχιστες αντοχές και η αποφυγή κινδύνων στις διαπροσωπικές σχέσεις μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτη, αν δεν επιστρατεύσουμε λογική!

Σκληρά γεγονότα και ακραίες αντιδράσεις δοκιμάζουν τα ψυχικά μας κουράγια και η ψυχραιμία με την προσοχή, πρέπει να συνεργαστούν, για να αποφύγουμε τα πολύ δύσκολα!

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που πλήττονται από το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου είναι τα ζώδια  του Παρορμητικού Σταυρού και ιδιαίτερα του εκείνοι του 2ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Ο,τιδήποτε κι αν συμβεί με το σύντροφο, συγκράτησε τα νεύρα σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, διότι θα τις μετανιώσεις, αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος, δεν ευνοείται έναρξη σχέσης και μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρόσεξε πολύ τις συναδελφικές σου σχέσεις και συγκράτησε την οξυθυμία σου γιατί θα προκληθούν ανεπανόρθωτες ρήξεις. Να είσαι διπλά προσεκτικός στην απόδοσή σου στη δουλειά γιατί είσαι πολύ επιρρεπείς σε λάθη! Αντιμετώπισε το αυξημένο άγχος της ημέρας αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Πρόσεξε πολύ την συμπεριφορά σου στον ∈ρωτα, διότι ενδεχομένως να εκτεθείς ανεπανόρθωτα και να καταστρέψεις την φήμη σου.Μην απογοητευτείς από την απότομη ∈ρωτική ψυχρότητα που τώρα θα αντιμετωπίσεις και μην παρασυρθείς σε υπερβολικά παράπονα, γιατί η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συγκρούσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είναι αναπόφευκτες, αν δεν συγκρατηθείς και να μην γίνεις εσύ ο υπαίτιος για μεγάλες ρήξεις. Μικρές ζημιές στο σπίτι είναι αναμενόμενες και επιπλέον μην νοσταλγείς ∈ρωτικό το παρελθόν και μην κάνεις καμία κίνηση επαναπροσέγγισης, διότι θα πληγωθείς!

ΛΕΩΝ
Πρόσεξε πολύ τις κοινωνικές σου επαφές και κυρίως την συμπεριφορά σου, διότι κάποιες σχέσεις σου θα κλονιστούν σε μεγάλο βαθμό, ιδίως αν μπλεχτείς σε κουτσομπολιά! Επιπλέον, πρόσεξε οποιαδήποτε μετακίνηση και την οδήγηση σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η λάθος διαχείριση των χρημάτων σου και τα αλόγιστα έξοδα αυτή την περίοδο δεν μένουν ατιμώρητα, γι’ αυτό προσοχή. Οι σταθερές συναισθηματικές σου σχέσεις κλονίζονται από κάποια μοιραία γεγονότα. Μην αφήσεις εκρήξεις και κτητικότητα, να σου φέρει αισθηματικές απώλειες!

ΖΥΓΟΣ
Απέφυγε ακραίες συμπεριφορές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, διότι εσύ θα είσαι αυτός που θα βγει χαμένος. Μην απογοητεύεσαι από κάποια μοιραία γεγονότα που θα συμβούν, παρά κάνε υπομονή και συγκρατήσου. Η συμπεριφορά σου γενικά είναι αδικαιολόγητα επιθετική και σκληρή, γι’αυτό σκέψου διπλά πριν μιλήσεις ή δράσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απέφυγε το άγχος και τις φοβίες και μην πέφτεις σε έντονη αδικαιολόγητη μελαγχολία λόγω αρνητικών σκέψεων. Καλό θα ήταν να κρατηθείς μακριά από παρασκηνιακές κινήσεις και σχέσεις, όπως και κουτσομπολιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπάθησε να συγκρατήσεις νεύρα και άσχημες συμπεριφορές απέναντι σε φίλους. Προσπάθησε να ζυγίζεις σωστά τα πράγματα πριν κάνεις ή ξεστομίζεις ο,τιδήποτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απέφυγε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα αυτές τις ημέρες και μείνε μακριά από εντάσεις και τσακωμούς εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος, διότι οι επιπτώσεις θα είναι κατά σου, φέρνοντας απώλειες σε καριέρα και κοινωνική υπόσταση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην στηριχτείς σε νέες γνωριμίες ή κοινωνικές επαφές αυτές τις μέρες. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση, τότε να είσαι πολύ προσεκτικός και καθόλου παρορμητικός!

Advertisements

ΙΧΘΥΣ
Φρόντισε άμεσα οικονομικές οφειλές και εκκρεμότητες, γιατί θα έχεις πολύ σοβαρές απώλειες και επιπτώσεις. Η ∈ρωτική σου ζωή πλήττεται από την τάση σου για κτητικότητα και ζήλια! Απέφυγε εντάσεις!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα