Μην χασετε

Τετάρτη 29/04: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η   Σελήνη στον Καρκίνο ,   σήμερα, αντιπαρατίθεται διαδοχικά με τον  Πλούτωνα  και  τον Δία στον Αιγόκερω , προκαλώντας μας έντονη κυκλοθυμία και εναλλαγές στη διάθεσή μας που από τα Τάρταρα μπορεί να ανέβει στην κορυφή. Από την μια, θα θυμηθούμε ό,τι μας πλήγωσε ή μας πόνεσε και δεν έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε, αλλά και άτομα που δεν είναι πια στη ζωή μας και μας λείπουν.

Advertisements

Από την άλλη, θα μας πιάσει μια υπερβολή, ενδεχομένως και να κάνουμε διάφορες επιπολαιότητες προκειμένου να τα ξεχάσουμε όλα ή να γεμίσουμε τα κενά μας. Εκεί που ήμασταν κλεισμένοι στον εαυτό μας και μελαγχολικοί, θα γίνουμε αρκετά εξωστρεφείς και θα θέλουμε να μοιραστούμε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας με όσους περισσότερους μπορούμε για να ξεσπάσουμε και να ξεχάσουμε ό,τι μας απασχολεί.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, ελέγξτε τη συναισθηματική σας φόρτιση και μην αφήνετε την κυκλοθυμία σας να κυριαρχήσει. Μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι στο παρελθόν, αλλά το τώρα είναι εδώ και ενδεχομένως τίποτα από τα παλιά να μην ισχύει.

Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες, συναισθηματικά και υλικά αισθάνεστε ακάλυπτοι και ψάχνετε μαξιλαράκι ασφαλείας. Η διαίσθησή σας είναι το μόνο διαθέσιμο όπλο απέναντι στις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα