Μην χασετε

Τετάρτη 11/03: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Τετάρτη θα είναι μια μέρα γεμάτη γέλιο, κέφι, αισιοδοξία, ενθουσιασμό, αλλά και αρκετή τύχη και επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής μας, αφού δεν είναι μόνο ο Ερμής, που επιτέλους μπαίνει σε ορθή πορεία, αλλά ο Ήλιος στους Ιχθύς που κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω.

Advertisements

Αρκετοί από εμάς θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν, να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους ή τα κέρδη τους και να πετύχουν τους στόχους τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς. Θα δοθούν λύσεις σε προβλήματα, θα γίνουν συμφέρουσες συμφωνίες και συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται μια προαγωγή ή δικαίωση, που θα αποκαταστήσει τη φήμη ή θα επιβεβαιώσει τις ικανότητές μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες και Αιγόκεροι, κοιμηθείτε (που λέει ο λόγος) κι η τύχη σας δουλεύει. Ακόμα και κατά… λάθος, σωστά θα σας βγουν όσα κάνετε. Τίποτα δεν είναι ικανό να σας σταματήσει και να σας στερήσει τις επιτυχίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι, Παρθένοι και ΙχθύεςΚριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αν δε μείνετε σε ταξίματα και αόριστες υποσχέσεις και πιέσετε για δεσμεύεις, τότε θα βγείτε κερδισμένοι. Πάντως ευκαιρίες θα έχετε να βελτιώσετε το σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε άμεσα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, πάρτε τώρα που γυρίζει (και ξεμπλόκαρε κι ο Ερμής) γιατί μετά θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Οικονομικά και εpωτικά έχετε την ευκαιρία να κάνετε το colpo grosso.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα