Μην χασετε

Σύνοδος Δία με Πλούτωνα 12/11: Ενέργεια και κομβικές αλλαγές – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Νέα ξεκινήματα, ύστερα από αναγκαστικές ολοκληρώσεις σημαντικών κύκλων, θα φέρει η Σύνοδος Δία-Πλούτωνα, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020.

Αποφεύγουμε οποιαδήποτε δράση παρόρμησης και είναι καλό να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε δραστηριότητες που θα μας ωφελήσουν και μόνο!

Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρουμε τώρα, αλλά κυρίως να περιορίσουμε τις υπερβολές και τις βιασύνες, στα ζητήματα που μας αφορούν.

Φυσικά θα έχουμε και αρκετές ευκαιρίες για αύξηση των οικονομικών μας, αρκεί να κάνουμε συνετές και ώριμες κινήσεις!

ΚΡΙΟΣ
Αρκετός ο εργασιακός αναβρασμός, ωστόσο τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία στιγμή να δράσεις σε καριέρα και να διορθώσεις υπερβολικές συμπεριφορές, που χάλασαν την καλή σου φήμη!

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Πες ναι σε νέες γνώσεις, αλλαγή φιλοσοφίας, κοινωνικοποίηση και διεύρυνση πνευματικών οριζόντων! Κράτα την αισιοδοξία σου σε λογικά επίπεδα και μην παίρνεις ρίσκα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικονομικά ζητήματα, είναι αυτά που σε απασχολούν και καλό είναι να περάσεις στη δράση, με γνώμονα την λογική. Αυξημένη σeξουαλικότητα και eρωτισμός, θα σου προσφέρουν καυτές στιγμές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλουν προσοχή οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αυτήν την περίοδο και ιδίως ο συντροφικός τομέας. Απέφυγε υπερβολές και θα δεις πως θα πετύχεις τον στόχο σου!

ΛΕΩΝ
Θα υπάρξουν αρκετές εποικοδομητικές αλλαγές στη δουλειά, αλλά και την καθημερινότητά σου. Οργάνωσε σωστά τον χρόνο σου και απέφυγε λάθη και υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχολείσαι με τα συναισθηματικά σου ζητήματα και μπορείς να απολαύσεις αρκετές χαρές eρωτικές, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές και έπαρση!

Advertisements

ΖΥΓΟΣ
Επικεντρώνεσαι στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Να είσαι λογικός και ώριμος, ώστε να διορθώσεις προβλήματα του παρελθόντος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετές οι επαφές και τα νέα που θα έχεις, ωστόσο αν υπάρξουν διαφορετικές απόψεις σε κοινωνικές και συγγενικές επικοινωνίες, καλό θα ήταν να προσέξεις τις υπερβολικές συμπεριφορές!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έσοδα και έξοδα, δεν βρίσκονται σε καλή ισορροπία λόγω δικών σου λαθών, ωστόσο τώρα βρίσκεται η λύση και ανακουφίζεσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθείς να ελέγξεις όλες σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ακόμα και να τις χειραγωγήσεις. Αν αποφύγεις υπερβολές, θα καταφέρεις αυτό που θες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο ένα παρασκηνιακό νέο, θα σου φτιάξει το κέφι. Εμπιστεύσου άφοβα την διαίσθηση σου!

ΙΧΘΥΣ
Ώρα να προσεγγίσεις τους φίλους σου πιο ώριμα, αποφεύγοντας υπερβολές και βγάζοντας τον καλύτερο σου εαυτό!

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα