Μην χασετε

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή με Δία 14/2: Ένας Τέλειος Άγιος Βαλεντίνος – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ανάδρομος Ερμής και ο Δίας συναντιούνται και προσφέρουν στα ζώδια τύχη και θετικές εξελίξεις, ακόμα και με άτομα του παρελθόντος!

 

Ο Ανάδρομος Ερμής και ο Δίας στον Υδροχόο, πραγματοποιούν Σύνοδο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021!

Οι δύο πλανήτες, μας ευεργετούν με τύχη και θετικότητα σε επικοινωνίες και επαφές!

Λόγω της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή, πολλά θα είναι τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα και οι επαφές, που έχουν να κάνουν με εξομολογήσεις, από άτομα του παρελθόντος!

Advertisements

Η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή, την ημέρα που ο Eρωτας γιορτάζει!

Ευνοούνται κυρίως  τα Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) αλλά και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και ιδιαίτερα 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία με τους φίλους σου, βελτιώνεται πολύ και ίσως υπάρξει και επανένωση με ένα φίλο σου! Κατακτάς ένα μεγάλο όνειρο!

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευκαιρίες για καταξίωση και επιτυχία στην καριέρα, αλλά και στο κοινωνικό σου στάτους, είναι πολλές! Έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις παλαιά λάθη!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ιδανική περίοδος για επικοινωνία και επαφές με άτομα του παρελθόντος! Η τύχη σε ό,τι κι αν κάνεις θα είναι με το μέρος σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο συναισθηματικός, ο οικονομικός, αλλά και ο σeξουαλικός τομέας, ευνοούνται ιδιαίτερα, αλλά και οι eρωτικές επαφές με άτομο του παρελθόντος!

ΛΕΩΝ: Ώρα να πετύχεις αυτά που επιθυμείς στη συντροφική ζωή και να διορθώσεις λάθη, μέσα από την επικοινωνία! Μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ιδέες σου και η αποτελεσματικότητα σου στην εργασία, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται! Η καθημερινότητα σου βελτιώνεται, όπως και η εμφάνιση σου!

ΖΥΓΟΣ: Φλερτ, πάθος και eρωτας! Πολλές οι ευκαιρίες, η τύχη, η κατακτήσεις αλλά και οι επαφές με το eρωτικό παρελθόν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται και έρχεσαι πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ιδανική εποχή για επανασύνδεση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα και ειδήσεις, σε ανανεώνουν! Πιθανές επαφές με άτομο του παρελθόντος!

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δραστηριότητες σου ευνοούν τον οικονομικό τομέα, αλλά και η τύχη σε βοηθά! Έρχεται μία ουσιαστική συναισθηματική χαρά, μπορεί κι από άτομο του παρελθόντος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι πνευματώδης, γοητευτικός, τυχερός, αποτελεσματικός και επικοινωνιακός. Η επιτυχία, αλλά και η επανασύνδεση είναι κοντά!

ΙΧΘΥΣ: Η ενδοσκόπηση του εαυτού σου, οδηγεί σε συναισθηματική και ψυχική χαρά! Χαρά έρχεται από παρασκηνιακούς, ανεκπλήρωτους ή παλαιούς eρωτες!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα