Μην χασετε

Σημαντικές, θετικές και παθιασμένες εξελίξεις έρχονται με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη την Τσικνοπέμπτη – Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ο Ήλιος στους Ιχθύες και ο Άρης στον Ταύρο, συνεργάζονται με ένα ιδιαίτερα δυναμικό Εξάγωνο, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 και ο Φλεβάρης μας αφήνει,με δώρο, επίτευξη στόχων, αυτοπεποίθηση και εποικοδομητική δυναμικότητα!

Advertisements

Ετοιμαζόμαστε για… σωστές αποφάσεις, σπουδαίες εξελίξεις, ουσιαστικές ευκαιρίες, θετικά αποτελέσματα, επίτευξη ουσιαστικών στόχων και σκοπών, εκπλήρωση βαθιών επιθυμιών, ανταμοιβή και επιτυχία!

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την όψη αυτή, θα είναι τα ζώδια του Νερού και της Γης, του τέλους του 1ου δεκαημέρου!

 

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Η διαίσθηση σου ενδυναμώνεται, όπως και το συναίσθημα σου! Έχεις πλέον την εσωτερική δύναμη να πετύχεις στόχους! Κινήσου παρασκηνιακά, ακόμα και ερwτικά και θα βγεις κερδισμένος!

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδυναμώνονται οι φιλίες σου και επιπλέον δέχεσαι και νέους φίλους στην ζωή σου!  Μπορείς τώρα να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και να κάνεις τις αλλαγές που θες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην καριέρα δραστηριοποιείσαι αποτελεσματικά και παίρνεις δυναμικές και έξυπνες πρωτοβουλίες και αποφάσεις, που σε οδηγούν στην επιτυχία, αλλά και στην απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου υπόστασης!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φιλοσοφείς την ζωή διαφορετικά, αισιοδοξείς και επικεντρώνεσαι αποτελεσματικά στους στόχους σου! Έχεις επιτυχία και χαρά, μέσα από επαφές, γνωριμίες, ειδήσεις και μετακινήσεις!


ΛΕΩΝ: Πραγματοποιείς ουσιαστικές και βαθιές επιθυμίες, ιδίως όσον αφορά τον έρωτα και το χρήμα! Έχεις σeξουαλικότητα και αδιαμφισβήτητη γοητεία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιδίωξε τώρα την επισημοποίηση της σχέσης σου, αν είσαι δεσμευμένος ή την έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης, αν είσαι αδέσμευτος! Το πάθος είναι αναμενόμενο αυτήν την περίοδο!

ΖΥΓΟΣ: Στην δουλειά,  λαμβάνεις επιτέλους της επιβράβευση για την αποδοτικότητα, την υπευθυνότητα και την εργατικότητα σου! Ευκαιρία για έναρξη διατροφής, άσκησης ή αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις πολλές ευκαιρίες πλήρους ενδυνάμωσης της ερwτικής σου ζωής, μέσα από θετικές συγκυρίες, γνωριμίες, φλερτ, παθιασμένες στιγμές και γενική συναισθηματική ανανέωση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώνεις κάποια θέματα σπιτιού και οικογένειας που σε απασχολούν εδώ και καιρό και επιπλέον προσεγγίζεις με τον τρόπο που θες και ένα ερwτικό ζήτημα με ένα άτομο του παρελθόντος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βελτιώνεις τον τρόπο σκέψης και έκφρασης σου και έχεις επιτυχία, μέσα από μετακινήσεις, επικοινωνίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και γενικά κοινωνικές επαφές!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
: Αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά οικονομικά θέματα και επιπλέον σταθεροποιείς την ερwτική σου ζωή!  Απολαμβάνεις ποιοτικό ερwτισμό με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

ΙΧΘΥΣ: Η ανταμοιβή των προσπαθειών σου είναι εδώ για όλους τους τομείς της ζωής σου αλλά και για όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ώρα για ουσιαστική επιτυχία, γοητεία και δυναμισμό! Είσαι ο νικητής!

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα