Μην χασετε

Ρετρό κουζίνα: 20 πανέμορφες ιδέες

Η κουζίνα είναι το δωμάτιο όπου θα προετοιμασουμε και να καταναλώσουμε το φαγητό μας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι τυχαίο που το αποκαλούν η καρδιά του σπιτιού, επειδή δίνει μια προσωπικότητα, και ψυχή. Ως εκ τούτου, η λειτουργική και αισθητική της είναι τόσο σημαντική όσο και στο σαλόνι, ή την τραπεζαρία κ.λπ.

Advertisements

Σε ένα άλλο πνεύμα, στον κόσμο της μόδας και της εσωτερικής διακόσμησης, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια τρέλα για όλα όσα ήταν από το πρώτο μισό του προηγούμενου αιώνα, που είναι, όλων των πραγμάτων σε vintage στυλ. Η διακόσμηση είναι ρετρό κουζίνα πρώτης κατηγορίας και αξίζει να εξεταστεί περισσότερο.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε όταν μιλάμε για deco ρετρό κουζίνα είναι ότι δεν ορίζει ένα μοναδικό στυλ. Στην πραγματικότητα, ο όρος καλύπτει διάφορους τύπους και ομάδες που διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Χωριάτικο κομψό, βιομηχανικό, Αμερικάνικο ή μοντέρνο, που έχουν κοινό τη νύξη με τη διακόσμηση μιας άλλης εποχής. Το «σύγχρονο ρετρό» φαίνεται να είναι οξύμωρο, αλλά έχει επίσης και έχει κάποιες εκπλήξεις που μπορεί να προσφέρει.

Ας ξεκινήσουμε με ένα στυλ διακόσμησης του οποίου η ουσία είναι τέλεια με την έννοια της ρετρό κουζίνας διακόσμηση. Είναι το αγροτικό στυλ, επίσης γνωστό ως ρουστίκ, που μεθά τον θεατή από την αυθεντικά παλιά παγκόσμια γοητεία του. Ο κύριος σκοπός του μεταφέρεται στο χρόνο, τοποθετώντας το μέσα στο σπίτι των προγόνων του. Με λίγα λόγια, είναι η κουζίνας της γιαγιάς, με την καλύτερη δυνατή έννοια, που επιδιώκει να επιτύχει με τη διακόσμηση.

Σχεδόν περιττό να αναφέρουμε ότι τα στερεά ξύλινα έπιπλα, αντίκες και χειροτεχνίες έχουν ιδιαίτερα τιμηθεί. Αυτές είναι πράγματι τα βασικά θεμέλια της deco ρετρό κουζίνας. Αυτοί οι «κανόνες» και γενικεύσεις που εκδηλώνονται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο στους χώρους που θα επανεξετάσει και μπορεί από αυτά να θεσπίσει ένα αγροτικό βλέμμα, το κομψό της Προβηγκίας ή ανάλογα με τα υλικά και τα χρώματα που κυριαρχούν.

Ο όρος «ρουστίκ chic» αντανακλά ακριβώς αυτό που οι δύο λέξεις αφήνουν να καταλάβουμε- μια κομψότητα και ρουστίκ ευρωστία. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτή η ρετρό κουζίνα deco είναι μέσα από τα χρώματα και υφές κατάλληλες. Και ποια είναι η πιο εξελιγμένο χρώμα και αγροτικό κατ ‘εξοχήν υλικό; Φυσικά, ότι το παρθένο λευκό, και της ακατέργαστης ξυλείας.

Στη συνέχεια, αυτό το ρουστίκ κομψό σκηνικό μπορεί να τελειοποιηθεί με πολλά αξεσουάρ που θα δώσει μια ιδιαίτερη ματιά. Για παράδειγμα, τα εξαρτήματα μετελείωμα ορείχαλκου, χαλκού ή άλλο μέταλλο, πατίνα που φαίνεται εξαιρετική αντιστοιχεί άριστα με την διακόσμηση της κουζίνας ρετρό και ρουστίκ. Αντίκες και μαγειρικά σκεύη χαλκού είναι άλλα υπέροχες προσθήκες δεν πρέπει να υποτιμούνται.

Αν θέλετε περισσότερη έμπνευση ρίξτε και μια ματιά στις παρακάτω εικόνες.

Advertisements

texnotropieskaidiakosmisi.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα