Για πολλούς ανθρώπους το κόψιμο κρεμμυδιών αποτελεί δύσκολη υπόθεση. Από τη μία, φταίει το γεγονός ότι μπορούν να σε κάνουν να κλαις χωρίς να μπορείς να σταματήσεις και, μέχρι να τελειώσεις τις προετοιμασίες του φαγητού, να καταλήγεις να έχεις κόκκινα μάτια που τσούζουν και πονάνε. Από την άλλη, όμως, το κρεμμύδι είναι ένα τρόφιμο που χρειάζεται συγκεκριμένο τρόπο για να κοπεί, ανάλογα με το φαγητό για το οποίο προορίζεται.
Οι τρόποι που μπορείς να το κόψεις, αν και απλοί, μπορεί να τύχει να σου διαφεύγουν αν δεν τους έχεις δει στην πράξη. Και η αλήθεια είναι ότι, άπαξ και τους αποτυπώσεις στη μνήμη σου, θα είσαι έτοιμη να κόβεις μέσα σε δευτερόλεπτα τα κρεμμύδια στο στιλ που εσύ προτιμάς, σα να ήσουν ένας επαγγελματίας σεφ.
Το βίντεο που ακολουθεί σου δείχνει πολλούς εύκολους και γρήγορους τρόπους για να κόβεις το αγαπημένο σου κρεμμύδι, όπως εσύ θες, ώστε να μην παιδεύεσαι και να βγαίνει το αποτέλεσμα πάντα τέλειο.
Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.