Μην χασετε

Πώς αγαπάει το κάθε ζώδιο – Με κάποια από αυτά θα εκπλαγείτε

Μάθετε πώς αγαπάει το κάθε ζώδιο

Κάποια ζώδια αγαπάνε παθιασμένα, ενώ άλλα εκφράζουν την αγάπη τους με πιο ήρεμο τρόπο. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και ανακαλύψτε πώς το ζώδιο σας προσεγγίζει την έννοια της αγάπης και τον ρομαντισμό. Με κάποια από αυτά θα εκπλαγείτε!

Advertisements

Κριός

Οι Κριοί είναι εξαιρετικοί εραστές. Το πάθος κυριαρχεί στην σχέση σας και πάντα ακολουθείτε το ένστικτό σας όταν είστε ∈ρωτευμένοι. Τα συναισθήματά τας χαρακτηρίζονται από παρορμητισμό και μια καλά καμουφλαρισμένη ζήλια. Μπορεί να μην το παραδέχεστε, όμως τα άστρα μίλησαν…

Ταύρος

Ένας Ταύρος είναι πολύ αισθησιακός και δεν εκτιμά την αγάπη χωρίς σαρκική ευχαρίστηση. Το σ∈ξ είναι και θα είναι πάντα προτεραιότητα σε μια σχέση. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και συναισθηματική ασφάλεια- γι’ αυτό και είναι εξίσου ζηλιάρης και κτητικός.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι αγαπάνε πρώτα εγκεφαλικά και μετά συναισθηματικά. Πρώτα δηλαδή θα ακούσουν το μυαλό τους και έπειτα την καρδιά τους! Σε μια σχέση «παίζουν» με το μυαλό του παρτενέρ τους, έτσι ώστε να γίνουν περισσότεροι επιθυμητοί. Και απ’ ότι φαίνεται το καταφέρνουν.

Καρκίνος

Τα ευαίσθητα καρκινάκια αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια και τους θεατρινισμούς στη σχέση τους. Εκφράζουν την αγάπη τους με ήρεμο και ουσιαστικό τρόπο με το να είναι απίστευτα τρυφεροί με τον σύντροφό τους. Μπορεί να μην είναι τόσο παθιασμένοι, ωστόσο είναι αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο…

Advertisements

Λέων

Από τους πιο πιστούς και γενναιόδωρους συντρόφους, οι Λέοντες είναι από τα πιο αφοσιωμένα στη σχέση τους ζώδια. Έχουν μεγάλη καρδιά και κάνουν πολλά πράγματα για να εκφράσουν την αγάπη τους. Με αυτόν τον τρόπο το ταίρι τους ποτέ δεν νιώθει ανασφάλεια!

Παρθένος

Διακριτικοί και ταυτόχρονα παθιασμένοι, οι Παρθένοι μπορεί να μην εκφράζουν δημόσια την αγάπη τους, ωστόσο δείχνουν το πάθος του έμπρακτα και καθημερινά στον σύντροφό τους. Είναι αφοσιωμένοι και προσπαθούν πάντα να βρίσκουν ισορροπίες για να είναι η σχέση τους ευτυχισμένη.

Ζυγός

Οι Ζυγοί-παρόλο που δεν τους φαίνεται-είναι ρομαντικοί! Προσπαθούν να σαγηνεύσουν τον σύντροφό τους δημιουργώντας παράλληλα γερά θεμέλια για την σχέση τους. Παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα παθιασμένοι είναι εξαιρετικά αισθησιακοί και φροντίζουν να εκφράζουν την αγάπη τους κεκλεισμένων των θυρών.

Σκορπιός

Αν μπορούσαμε να παρομοιάσουμε με κάτι την αγάπη του Σκορπιού, η βόμβα είναι το τέλειο παράδειγμα. Αγαπάει παθιασμένα, κτητικά και όλα αυτά συναισθήματα που νιώθει μπορεί να εκραγούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Advertisements

Τοξότης

Παρόλο που οι Τοξότες φημίζονται για τις…πολυγαμικές τους τάσεις είναι απόλυτα ειλικρινείς ως προς τον σύντροφό τους. Δεν τους αρέσουν τα συναισθηματικά μπερδέματα γι’ αυτό και η αγάπη τους είναι απλή, αγνή και ακατέργαστη.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως αγαπάει βαθιά τον άνθρωπό του και για πάντα. Δεν συμβιβάζεται ποτέ σε μια μέτρια σχέση και αναζητεί με πάθος τον απόλυτο ∈ρωτα. Γι’ αυτό και πολλές φορές κατηγορείται για σκληρότητα. Εμείς θα το αποκαλούσαμε ειλικρίνεια!

Υδροχόος

Ο παρορμητικός Υδροχόος αγαπάει έντονα τον σύντροφό του και πολλές φορές εκφράζει την αγάπη του με ακραίο τρόπο. Του αρέσει το δράμα γι’ αυτό και δημιουργεί καταστάσεις από το μηδέν, για να τις λύσει αργότερα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Η αγάπη του είναι σαν το τρενάκι στο λούνα παρκ: για λίγους!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι σαν το χαμαιλέοντα- αγαπάει με τον ίδιο τρόπο που τον αγαπάει και ο σύντροφός του. Αν το ταίρι του αγαπάει παθιασμένα, τότε ο Ιχθύς είναι ηφαίστειο στις σχέσεις του. Αν πάλι το ταίρι του εκφράζει την αγάπη του με ήρεμο τρόπο, το ίδιο θα κάνει και ο Ιχθύς.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα