Μην χασετε

Παρασκευή 07/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Παρασκευή 07/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Αφροδίτη, σήμερα το βράδυ, μπαίνει στον Κριό, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στην εpωτική μας ζωή. Χαρακτηριστικά της… γνωρίσματα είναι η έντονη σ∈ξουαλικότητα, ο δυναμισμός και ενθουσιασμός, αλλά και το πέρασμα στη δράση, αν θέλουμε να βρούμε την ευτυχία. Μας προτρέπει να διεκδικήσουμε όποιον/α θέλουμε, χωρίς να κολλάμε πουθενά.

Advertisements

Να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, να είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις, αποφασιστικοί, αυθόρμητοι και ειλικρινείς, δίνοντας σημασία στο πώς νιώθουμε «τώρα» κι όχι στο τι μας συμφέρει ή τι θα γίνει αύριο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, είστε ακαταμάχητοι, σ∈ξι, γενικώς, στα high σας και εννοείται ότι στο εpωτικό παιχνίδι δεν έχετε αντίπαλο; Το αντίθετο φύλο φαίνεται να ανταποκρίνεται θερμά στο κάλεσμά σας, οπότε «καλό βόλι»!

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θέλετε να ανανεώσετε, να αλλάξετε, γενικώς να δώσετε καινούργια πνοή στη σχέση, τα επαγγελματικά ή το σπίτι σας. Μέχρι εδώ όλα καλά, συζητήστε και με τους άλλους και μην τους τα παρουσιάζετε, φέρνοντάς τους προ τετελεσμένων.

Παρθένοι και Ιχθύες αυξάνονται τα έσοδά σας και η λίμπιντό σας θα χτυπήσετε κόκκινο. Τώρα είναι η ώρα σας να σαρώσετε, αρκεί να παραμερίσετε τις αναστολές σας, να διεκδικήσετε και να ρισκάρετε.

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα