Μην χασετε

Οι πιο Ιδιαίτεροι Πάγκοι Κουζίνας που Έχετε Δει!

Ο πάγκος σε μια κουζίνα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο όταν θέλουμε να δώσουμε διαφορετικό και ιδιαίτερο στιλ στη διακόσμησή μας. Οι εκκεντρικοί πάγκοι που θα δείτε στη συνέχεια σίγουρα δίνουν ξεχωριστό στιλ, αλλά δεν είναι και για κάθε σπίτι.

Advertisements

 

Πολυεπίπεδος πάγκος Ο πάγκος στη συγκεκριμένη κουζίνα είναι πολυμορφικός και πολυεπίπεδος. Χρησιμεύει ταυτόχρονα ως τραπέζι, πάγκος, κουζίνα αλλά και σκαμπό. Έτσι με αυτό το ιδιαίτερο έπιπλο δεν χρειάζεται να προσθέσετε τίποτα άλλο στην κουζίνα σας. Μερικές καρέκλες και ίσως κάποια διακοσμητικά θα ολοκληρώσουν το στιλ του χώρου που επιθυμείτε.

 

Αυτός ο πάγκος διαθέτει πολλά επίπεδα και γεμίζει μια κουζίνα με τον χώρο που πιάνει.

 

Πτυσσόμενος πάγκος Αυτός ο πάγκος είναι ίσως ό,τι πιο λειτουργικό θα μπορούσατε να βάλετε στην κουζίνα σας. Έχει ειδικό μηχανισμό που του επιτρέπει να γυρίζει σε διάφορες γωνίες ανάλογα με τον σκοπό που θέλει να εξυπηρετήσει. Έτσι τον χρησιμοποιείτε είτε ως πάγκο, είτε ως τραπέζι και μπορείτε να τον μαζεύετε όποτε δεν τον χρειάζεστε.

Αυτός ο πάγκος περιστρέφεται και χρησιμοποιείται από διάφορες γωνίες.

 

Γυάλινος πάγκος Αυτός ο πάγκος δεν είναι μόνο φτιαγμένος από γυαλί αλλά έχει και κρυφό φωτισμό που τον κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Έτσι δεν θα χρειάζεται να ανοίγετε το φως της κουζίνας κάθε φορά που πάτε να φάτε στα κλεφτά κάτι το βράδυ, ενώ η διακόσμηση γύρω από αυτόν είναι περιττή, καθώς αποτελεί από μόνος του ένα πανέμορφο διακοσμητικό. Βέβαια, ένα τέτοιο κομμάτι χρειάζεται και την ανάλογη διακόσμηση γύρω του

Γυάλινος πάγκος με κρυφό φωτισμό που δίνει στιλ σε ξεχωριστές κουζίνες.

 

Advertisements

Μαρμάρινος πάγκος Το μάρμαρο σαν υλικό είναι απίστευτο must στη διακόσμηση αυτόν τον καιρό. Έτσι το να έχετε έναν μαρμάρινο πάγκο σαν αυτό της εικόνας είναι πολύ ωραία ιδέα και αν του βάλετε και κρυφό φωτισμό θα δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακός.

Το μάρμαρο φέτος είναι super must στη διακόσμηση της κουζίνας.

 

Ανεπεξέργαστο ξύλο Συνήθως βλέπουμε στις περισσότερες κουζίνες ξύλινους πάγκους, αλλά σίγουρα όχι σαν τον συγκεκριμένο. Αυτός ο πάγκος θα δώσει ξεχωριστό τόνο και κάνει ζωηρή αντίθεση με μίνιμαλ διακόσμηση καθώς από μόνος του είναι αρκετά δυναμικός.

Το ανεπεξέργαστο ξύλο ταιριάζει σε κουζίνες με ρούστικ διακόσμηση.

 

Αποθηκευτικός χώρος Αυτός ο πάγκος είναι σίγουρα η χαρά της νοικοκυράς καθώς διαθέτει κρυφό συρτάρι μέσα στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύετε τα μαχαιροπίρουνά σας, ποτήρια αλλά και κουζινικά είδη. Έτσι κερδίζετε χώρο και μπορείτε να αποφύγετε τα πολλά πρόσθετα ντουλάπια στην υπόλοιπη κουζίνα.

Αυτός ο πάγκος έχει κρυφό (και τεράστιο) συρτάρι για τη δημιουργία έξτρα αποθηκευτικού χώρου.

 

Πάγκος-σκάλα Σίγουρα δεν έχετε δει πιο περίεργο πάγκο από αυτόν. Το σπίτι στην εικόνα διαθέτει δύο ορόφους και η σκάλα έχει τοποθετηθεί ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται ο πάγκος της κουζίνας. Έτσι ο πάγκος χρησιμοποιείται και ως σκαλοπάτι για εξοικονόμηση χώρου. Αν και δεν είναι και ό,τι πιο υγιεινό έχουμε δει.

Αν δεν έχετε χώρο για να βάλετε τη σκάλα σας, βάλτε την στο σημείο που βρίσκεται ο πάγκος της κουζίνας.

 

Advertisements

Τεχνολογικός πάγκος Ονομάζεται «The Prisma» και πρόκειται για έναν πάγκο που είναι ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά για την κουζίνα σας. Ο συγκεκριμένος περιλαμβάνει εσωτερικά ένα Samsung Galaxy tablet, το οποίο θα σας βοηθήσει να βλέπετε ό,τι επιθυμείτε στο ίντερνετ ενώ μαγειρεύετε. Ο πάγκος έχει σχεδιαστεί από τον Ιταλό Toncelli.

Αν είστε φαν της τεχνολογίας, τότε αυτός ο πάγκος είναι ό,τι πρέπει για εσάς.

Υπάρχουν πολλές όμορφες και πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσετε την κουζίνα σας με έναν δυναμικό και πρωτότυπο πάγκο. Βρείτε αυτόν που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ταιριάζει με το στιλ διακόσμησης που επιθυμείτε για το σπίτι σας.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα