Μην χασετε

Μπλε στην κουζίνα: 5 εκδοχές που θα σε πείσουν να το τολμήσετε

Από το κλασσικό κοβάλτιο μέχρι το ονειρικό τιρκουάζ, τίποτα δεν αναζωογονεί μια κουζίνα σε μια ζωντανή απόχρωση. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο χρώμα για το χώρο μαγειρέματος, βρήκαμε τις πιο εντυπωσιακές μπλε κουζίνες με χρωματικά σχήματα. Ιδέες διακόσμησης για την κουζίνα σας με όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας χώρο.

Advertisements

#1 Κουζίνα με μπλε πλακάκι

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο πλακάκι στυλ μετρό είναι πραγματικά διαχρονικό. Γι ‘αυτό αγαπάμε αυτό το βασιλικό μπλε backsplash (ο τοίχος πίσω από τον νεροχύτη) που είναι εγκατεστημένο από το γραφείο Howells Architecture + Design. Το ζωντανό πλακάκι διασπά το λευκό χώρο δίνοντας στην κουζίνα μια επιπλέον διάσταση ουδέτερου τόνου.

#2 Καλοκαιρινή και αέρινη κουζίνα

 

Με θέα στον ωκεανό είναι εμπνευσμένη αυτή η παλέτα για αυτή την ηλιόλουστη, παραθαλάσσια κουζίνα που σχεδίασε η Elizabeth Swartz Interiors. Εκτός από τις δοκούς οροφής και το μπαρ-πάγκος, όλα τα υπόλοιπα έχουν μια δροσερή απόχρωση του μπλε. Σε συνδυασμός με τον πέτρινο πάγκο και τον κρεμαστό φωτισμό το αποτέλεσμα είναι ένας υπέροχος χώρος μαγειρικής που αισθάνεται επιπλέον φιλόξενος.

#3 Navy μπλε κουζίνα

 

Advertisements

Θέλετε λίγο δράμα σε μια ηλιόλουστη κουζίνα; Συνδυάστε πλούσια τοίχοι navy μπλε και με γυαλιστερό λευκό πλακάκι. Για ένα λάκτισμα λαμπερής προσωπικότητας χρησιμοποιήστε ένα συνδυασμό μεταλλικών χαρακτηριστικών. Αυτός ο χώρος μαγειρέματος από το Bureau de Change είναι εξοπλισμένος με μια ματ βρύση και τρία εκλεπτυσμένα φωτιστικά.

#4 Μοντέρνα ρουστίκ κουζίνα

 

Αγαπάτε το χρώμα του ξεθωριασμένου denim; Αυτή η ρουστίκ και μοντέρνα κουζίνα του Holmes Hole Builders χρησιμοποιεί την φιλόξενη σκιά του μπλε για να ενισχύσει την ομορφιά των ξύλινων τοίχων. Οι πάγκοι από σκυρόδεμα προσδίδουν στον χώρο του μαγειρέματος μια αίσθηση αστικού άκρου.

#5 Μπλε συσκευές κουζίνας

 

Μια τολμηρή σκιά του μπλε αποδίδει ένα χαλαρωτικό τόνο στην κουζίνα αυτού του σπιτιού από τον αρχιτέκτονα Meriwether Felt. Οι γαλακτώδεις λευκοί τοίχοι δείχνουν όμορφα τους πάγκους του κοβαλτίου. Το ψυγείο εξαφανίζεται φαινομενικά σε αυτόν τον χώρο μαγειρέματος χάρη σε ειδικά πλαίσια που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τα ντουλάπια.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα