Μην χασετε

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Νοέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο Νοέμβριος φέρνει ανοίγματα που θα βοηθήσουν να εξελιχθούν ομαλά οι συζητήσεις, στις συναντήσεις και στις διαπραγματεύσεις τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να δοθεί μια δημιουργική κατάληξη.

Advertisements

Στις 4 Νοεμβρίου ο ορθόδρομος Ερμής στον Ζυγό αισιόδοξες και συγκαταβατικές θα κάνει τις διαθέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Στις περιπτώσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο υπήρχαν προβλήματα τώρα ανοιχτή θα είναι η προοπτική για να δοθούν λύσεις, για να υπάρξουν συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Στις 10 Νοεμβρίου η εμφάνιση του Ερμή στον Σκορπιό θα βοηθήσει στο να τακτοποιηθούν οι οικονομικές υποθέσεις, ανοίγει ο δρόμος για συναλλαγές και για δοσοληψίες, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και για αγοραπωλησίες.

Στις 12 Νοεμβρίου η σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα πού βρίσκονται στον Αιγόκερω φέρνει ανοίγματα τόσο σε ζητήματα οικονομικής φύσης όσο και επαγγελματικής. Δεν θα λείψουν οι προτάσεις, οι νέες συνεργασίες, γενικότερα θα υπάρξει ανάγκη για βελτίωση. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις, ενδεχομένως κάποιοι χαρακτήρες να βγάλουν την εξουσιαστική πλευρά της προσωπικότητάς τους, θα πρέπει να υπάρχει χαλαρότητα και συγκατάβαση.

Στις 15 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Σκορπιό ώθηση θα δοθεί σε ζητήματα οικονομικής αλλά και συναισθηματικής φύσης. Θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνει μία καινούργια αρχή, δεν αποκλείεται να κλείσουν οριστικά τα παλιά κεφάλαια και να ανοιχτούν καινούργιες προοπτικές.

Ο Άρης επιστρέφει ορθόδρομος στον Κριό ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις και διεκδικήσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός και αυτοπεποίθηση, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να παρθούν αποφάσεις, σε γενικό επίπεδο θα υπάρξει ανάγκη για δράση και ταχύτητα.

Στις 21 Νοεμβρίου ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Τοξότη αλλάζουν οι διαθέσεις, θα υπάρξει αισιοδοξία, ανάγκη για δραστηριοποίηση και για πνευματική αναζήτηση. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα ενισχύσει τον συναισθηματισμό, έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα κυριαρχεί στις αποφάσεις.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι εκδηλώσεις θα είναι ιδιαιτέρως θερμές ίσως και αρκετά παθιασμένες. Ευνοϊκά θα είναι τα συμβάντα σε θέματα οικονομικής φύσης, θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες συνεργασίες, στις συμφωνίες η διαίσθηση θα είναι ένας πολύ καλός οδηγός.

Στις 30 Νοεμβρίου η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμου θα έχει μεγάλη επίδραση στον τρόπο επικοινωνίας. Στις περιπτώσεις που πρέπει να γίνουν συμφωνίες και διαπραγματεύσεις οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, θα πρέπει να αποφευχθούν οι επιπολαιότητες οι βιαστικές αποφάσεις και οι αγχωμένες ενέργειες.

Advertisements

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Νοέμβριος, θα ενισχύσει τον στρατηγικό τρόπο σκέψης σας. Σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η ανταγωνιστική πλευρά του χαρακτήρα σας. Επιπλέον, θα κάνει στην άκρη τον ευαίσθητο συναισθηματισμό, θα κυριαρχήσει η μαχητικότητα σας. Στις οικονομικές σας υποθέσεις ο χειρισμός σας θα είναι αποφασιστικός και άμεσος, δεν θα θελήσετε να τρενάρετε καταστάσεις που χρηματικά λειτουργούν εις βάρος σας.

Στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή στις εντάσεις με το ταίρι σας, εξουσιαστικές διαθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, ίσως να προκαλέσετε αμηχανία ή έκπληξη σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Στην επιφάνεια θα βγάλετε κρυμμένες ή καμουφλαρισμένες καταστάσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να φανερωθεί η αλήθεια και να αποκατασταθούν οι σχέσεις. Τερματίζετε καταστάσεις που σας αγχώνουν ή που δεν σας αφήνουν να ζήσετε έτσι όπως εσείς θέλετε, σε περιορισμούς και πιέσεις η στάση σας θα είναι αντιδραστική.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ενισχυμένες θα είναι οι άμυνες σας, ωστόσο δεν θα λείψουν οι απότομες αντιδράσεις ίσως και εξάρσεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη θα είναι μια καλή περίοδος για να δώσετε τέλος στις εξαρτήσεις, στις ψυχαναγκαστικές ενέργειες και στις καθοδηγούμενες από τρίτους επιλογές. Συγκεντρωθείτε στις δικές σας απόψεις και τάσεις, κινηθείτε αυτόβουλα και άμεσα αποφεύγοντας τις χρονοτριβές κυρίως σε οικονομικά θέματα. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι συζητήσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές δεν θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα, οι υποσχέσεις που θα ακουστούν θα τηρηθούν, οι συμφωνίες θα είναι βάσιμες και προοδευτικές.

Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που νιώθετε πως ήρθε η ώρα για δεσμευτικές αποφάσεις θα μπορέσετε να μιλήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας, η συνεννόηση σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τον δεσμό σας σε νέο στάδιο. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας θα βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο. Η συνομιλία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να θελήσετε να προχωρήσουν οι επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αυτός ο μήνας, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Τις οικονομικές ευκαιρίες που θα προκύψουν δεν θα τις αφήσετε να φύγουν χωρίς προσπάθεια, έρχονται ανοίγματα που ο δυναμισμός σας δε θα τα προσπεράσει. Σε συναισθηματικά θέματα θα είστε συζητήσιμοι, θα προτείνετε και θα προσεγγίσετε με αυθορμητισμό. O  Νοέμβριος θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε με δυναμισμό στις καταστάσεις, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε που αυταπατάστε και τι πρέπει να αλλάξετε προκειμένου να βγείτε από καταστάσεις πίεσης ή αμφιβολίας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε επαγγελματικά ζητήματα, αποφύγετε συγκρούσεις ή ξεσπάσματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Η στάση σας θα είναι ανήσυχη, ζωηρή ίσως και κάπως άστατη συναισθηματικά. Δεν θα λείψουν οι νεες ευκαιρίες όμως πολύ πιθανόν να εμφανιστούν διλλήματα, ίσως να μην έχετε ξεκάθαρες βλέψεις. Στην προσωπική σας σχέση με το ταίρι σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις διφορούμενες απαντήσεις, για να μην υπάρξουν μπερδέματα θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, η διαίσθηση σας θα είναι δυνατή, βαθιές σκέψεις θα σας απασχολήσουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα τα καινούργια ανοίγματα καλό θα είναι να μην τα αψηφήσετε, δείξτε ενδιαφέρον, αναλύστε τις προοπτικές. Στα αισθηματικά σας προσοχή σε σκηνές ζήλειας, αποφύγετε τον καχύποπτο ή σκοτεινό τρόπο σκέψης. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, ίσως να λάβετε χρήματα που τα περιμένατε από την προηγούμενη περίοδο. Στις διεκδικήσεις σας μέθοδο και στρατηγική θα έχουν οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να αποβάλετε τάσεις ανυπομονησίας. Συζητήσεις και συνεδριάσεις θα εξελιχτούν ομαλά, δεν αποκλείεται να προκύψει και μια νέα συμφωνία.

Στα αισθηματικά σας πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση της καινούργια γνωριμία. Ο  Νοέμβριος θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις σκοτεινές ή απογοητευτικές σκέψεις, αισιοδοξία και χαλαρότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Βγείτε έξω με τους φίλους σας, διασκεδάστε, φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε. Σε κάποια δύσκολα ή επίμαχα ζητήματα ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές ή ριζικές αποφάσεις, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, είναι πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνιση τους ανταγωνιστικές τάσεις. Στον εργασιακό σας χώρο από πλευράς σας θα υπάρξει συναγωνιστική διάθεση, προσοχή στις υπερβολές και στον τρόπο που θα προσπαθήσετε να κερδίσετε διεκδικώντας. Στον αισθηματικό σας τομέα κτητική θα γίνει η στάση σας ως προς το ταίρι σας, στόχος σας θα είναι να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον και να αποκτήσετε την απόλυτη αποκλειστικότητα. Αποφύγετε τις πιέσεις και τις εμμονές, οι υπερβολές θα φέρουν λάθη. Ο  Νοέμβριος θα σας βοηθήσει να νιώσετε τολμηροί και δυνατοί έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας. Θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, δεν θα φανείτε ασυμβίβαστοι ή εγωιστικά κάθετοι.

Στον αισθηματικό σας τομέα νέες γνωριμίες θα προκύψουν, εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε. Οι χωρισμένοι θα έχετε δυνατότητα επανασύνδεσης, καλό θα είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, θα υπάρξουν ανοίγματα για ουσιαστική επικοινωνία. Αυτός ο μήνας, δυναμική και συγκροτημένη θα κάνει τη σκέψη σας, ορθολογισμός θα σας διακρίνει, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά. Δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα επαγγελματική πρόταση, θα έχει τη δυνατότητα να σας ανεβάσει επίπεδο, σας συμβουλεύω να μην δώσετε αρνητικές απαντήσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα θελήσετε να καμουφλάρετε τα συναισθήματα σας για να μην μπορούν να αντιληφτούν τι ακριβώς νιώθετε ή σκέπτεστε. Κλειστή και μαζεμένη θα είναι η στάση σας, σε κάποια συγκεκριμένα άτομα ίσως να φανείτε απρόσιτοι. Θα μπείτε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε και να πάρετε καινούργιες αποφάσεις, θα έχετε τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να διακόψετε συνήθειες που σας στρεσάρουν ή βλάπτουν την υγεία σας. Ίσως να αμφισβητήσετε στερεοτυπικές απόψεις που από χρόνια διατηρείτε. Απρόοπτα συμβάντα και μια νέα γνωριμία θα σας βάλουν στην διαδικασία να αλλάξετε οπτική, θα κάνετε την δοκιμή να αντιληφτείτε τις καταστάσεις από άλλου είδους μέτρα και σταθμά.

Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε ίσως να διαφοροποιήσετε τον ρυθμό και το πλαίσιο της ζωής σας. Στον αισθηματικό σας τομέα πιθανό θα είναι να ερωτευτείτε άτομο τελείως διαφορετικό από τη δική σας προσωπικότητα. Ο Νοέμβριος θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με σύνεση, αυτοσυγκράτηση θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε προσεκτικοί με τα λόγια και τις αντιδράσεις σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο άνοιγμα θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ο Νοέμβριος, θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας, ουσιαστικά θα αφήσετε την επιφανειακή οπτική των γεγονότων και θα εισχωρήσετε στο βάθος των καταστάσεων. Θα εξηγήσετε και θα εκλογικεύσετε, δε θα σταθείτε στις αφορμές αλλά θα ψάξετε να βρείτε ποιες είναι οι βασικές αιτίες. Από την αντιδραστική απάθεια θα είστε σε θέση να αναλάβετε τα ηνία και να ενεργήσετε με στόχο το άμεσο αποτέλεσμα. Οι συζητήσεις σας θα είναι ειλικρινείς και δημιουργικές.

Έρχονται συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, επαναπροσδιορισμοί θα υπάρξουν σε θέματα ή σχέσεις που στην προηγούμενη περίοδο δημιουργήθηκαν προβλήματα. Στον ασθματικό στα τομέα ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους σκέψεις περί συγκατοίκησης. Ο Νοέμβριος θα φέρει αναστάτωση στον συναισθηματικό σας κόσμο, αναποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, σε θέματα επαγγελματικά μάλλον δεν θα είστε σε θέση να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, προσοχή στην μυστικοπαθή και καχύποπτη φύση σας. Στις σχέσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ισορροπία, οριοθετήστε εξάρσεις εξουσιαστικής διάθεσης, ζήλειας ή κτητικότητας. Θα νιώσετε την ανάγκη να κρύψετε τα μυστικά σας, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να κλειστείτε στον εαυτό σας, όμως προσοχή στις υπερβολές. Προσπαθήστε να φανείτε προσιτοί στον έξω κόσμο, δείξτε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Ο  Νοέμβριος θα τονώσει τη διάθεση σας για ανοίγματα και ρίσκα τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Στόχο θα βάλετε τις επενδυτικές αγορές αυτές που θα έχουν τη δυνατότητα να σας κάνουν κοινωνικά ή ανταγωνιστικά εύρωστους. Η στάση σας θα είναι μαχητική και μεθοδική, θα είστε σε θέση να κινηθείτε με στρατηγική και όχι με παρορμητική διάθεση. Θα αναλογιστείτε, θα επαναπροσδιορίσετε, στις μπερδεμένες υποθέσεις θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Συμφωνίες, συνεδριάσεις και γενικότερα συζητήσεις περί εξέλιξης θα έχουν θετική κατάληξη, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι συμφέρουσες. Ενθαρρυντικά λόγια θα ακουστούν, εσείς οι απογοητευμένοι θα πάρετε τα πάνω σας, ανακτάτε δυνάμεις, τονώνεται η αυτοπεποίθηση σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, οργανώνεστε και κινήστε στρατηγικά. Τις καταστάσεις επαγγελματικές ή αισθηματικές δεν θα τις αφήσετε στην τύχη τους, θα επέμβετε με τρόπο μεθοδικό, στόχο σας θα είναι να αιφνιδιάσετε για να μπορέσετε να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σε προσπάθειες επέκτασης ή βελτίωσης τα ανοίγματα θα είναι θετικά, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες. Ο Νοέμβριος, δυναμική θα κάνει τη στάση σας, θα τις τρέξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, αποφασίζετε να περάσετε σε διεκδικήσεις.

Επιπλέον, θα τονώσει την ανάγκη σας για διαφοροποίηση ποικιλία και περιπετειώδης δράση. Θα σας ενισχύσει με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια, ωστόσο προσοχή να μην παραμελήσετε θέματα που χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Θα εστιάσετε στο πως μπορείτε να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε, κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα προσεγγίσετε και θα φλερτάρετε.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο  Νοέμβριος ναι μεν θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο, ωστόσο θα βγάλει στην επιφάνεια την μυστικοπάθεια σας, ίσως η στάση σας να γίνει παρατραβηγμένα εσωστρεφής. Καλό θα είναι να αποφύγετε την συναισθηματική απομόνωση, πιθανόν να χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε από κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ή σχέσεις, όμως καλό θα είναι να βάλετε όρια. Σε επαγγελματικά θέματα προσοχή στις συγκρούσεις ή στα ξεσπάσματα με πρόσωπα συναδελφικά ή άτομα που κατέχουν ανώτερη από τη δική σας θέση.

Δεν θα είστε σε θέση να συμβιβαστείτε ή να καθοδηγηθείτε ελεγχόμενα από τρίτους, όμως όλα θα πρέπει να γίνουν με μέτρο και όχι με παρόρμηση. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή να λυθούν παρεξηγήσεις, να ολοκληρωθούν συμφωνίες, ή να δοθούν εξηγήσεις προκειμένου να διορθωθούν τα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Νοέμβριος θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κοινωνικότητα σας, θα προκύψουν νέες γνωριμίες που αν τις χειριστείτε με οξυδέρκεια θα δώσουν ώθηση στην επαγγελματική σας πορεία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αυτός ο μήνας, κάπως ανατρεπτική θα κάνει τη στάση σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι δυναμικές και στόχο θα έχουν την προσωπική σας ανεξαρτησία. Ουσιαστικά θα προσπαθήσετε να βγείτε από δεσμά που δεν σας αφήνουν να κινηθείτε ή να αποφασίσετε ελεύθερα. Στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή στις συζητήσεις με το ταίρι σας, οι δηλώσεις που θα κάνετε ή οι υποσχέσεις που θα δώσετε δεν θα έχουν περιθώριο πισωγυρίσματος. Σκεφτείτε πολύ καλά τι θα πείτε και με ποιο τρόπο θα το πείτε, προσοχή να μην βγείτε στο τέλος εκτεθειμένοι.

Ο Νοέμβριος θα βγάλει στην επιφάνεια τις εξουσιαστικές σας διαθέσεις, ανταγωνιστική θα γίνει η στάση σας, το νου σας να μην αναλωθείτε σε ζητήματα κυριαρχίας. Έρχονται πληροφορίες και ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε άποψη σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζητήματα. Αλήθειες θα βγουν στο φως, ίσως να διαφοροποιηθούν οι εντυπώσεις, ουσιαστικά θα αλλάξετε την οπτική σας γωνιά. Ίσως να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε, μπερδεμένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υποθέσεις που απαιτούν αποφασιστική στάση.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να βγείτε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, χειριστείτε με ρεαλισμό τις καταστάσεις, απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις που φθείρουν την ψυχολογία σας. Στην προσωπική σας ζωή εσείς που είστε χωρίς σχέση θα γνωριστείτε με ένα καινούργιο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι η περεταίρω εξέλιξη σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα ευχάριστο συμβάν θα αποτελέσει άνοιγμα για να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά.

Στις επαγγελματικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, αν διεκδικήσετε αύξηση η απάντηση δεν θα σας απογοητεύσει. Σε κοινωνικό επίπεδο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Προσοχή σε τάσεις φυγής, ίσως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής αστάθειας. Ο Νοέμβριος θα σας βοηθήσει να στηρίξετε την ψυχολογία σας, αποκαλυπτικά γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους, βγαίνετε από αμφιβολίες και συναισθηματικούς μετεωρισμούς.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα