Μην χασετε

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα υπάρξουν εποικοδομητικές εξελίξεις στις επικοινωνιακές σας επαφές, προσωπικές και επαγγελματικές. Βελτιώνονται οι εργασιακές συνθήκες, οι συνεργασίες σας θα προχωρήσουν χωρίς ατυχίες ή σκαμπανεβάσματα. Σε εργασιακά ή συναδελφικά θέματα ξεκαθαρίζετε και τακτοποιείτε ζητήματα που σας προσκαλούν ψυχική φθορά. Ο Δεκέμβριος θα σας εφοδιάσει με eρωτισμό και ανάγκη για άμεσες προσεγγίσεις. Για εσάς τους ελεύθερους είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούσε να καμουφλάρει την έλξη του για εσάς. Θετική στάση θα κρατήσετε σε ενδεχόμενη πρόταση για ραντεβού. Για εσάς που ψάχνετε εργασία ή θέλετε να επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δράση θα υπάρξει πρόταση που θα σας δώσει άνοιγμα βελτίωσης και άμεσης εξέλιξης. Θα επικεντρωθείτε στην ισορροπία και στην κατοχύρωση. Οι οικονομικές σας επιλογές θα είναι προσγειωμένες, θα καταφέρετε να κινηθείτε σε συνετά πλαίσια.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο Δεκέμβριος θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης σας καθώς και στον συναισθηματικό σας κόσμο. Σε οικονομικό επίπεδο θα επανεξετάσετε κάποιες κινήσεις ή επιλογές σας, ενδεχομένως να αλλάξετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Δεν θα βάλετε σε κίνδυνο την ασφάλεια σας, οι επιλογές σας θα στοχεύουν στην κατοχύρωση. Πολύ πιθανόν θα είναι να προβείτε σε κάποιες αγορές, ωστόσο δεν θα ξεφύγει η καταναλωτική σας διάθεση. Αυτός ο μήνας, επιρρεπείς θα σας κάνει στους έντονους ενθουσιασμούς, ενδεχομένως να σας ωθήσει σε ανυπόμονες ενέργειες. Σε θέματα που εκκρεμούν μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα, αποφύγετε την ανυπομονησία. Εσείς οι μπερδεμένοι ή αναποφάσιστοι προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε και που στοχεύετε. Αναστατωμένη θα είναι η σκέψη σας, θα αναζητήσετε αλλαγές, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά και όχι σπασμωδικά. Σταθερότητα θα επιδιώξετε στον επαγγελματικό σας τομέα, για την ώρα θα αφήσετε στην άκρη τα ρίσκα και τα τολμηρά άλματα. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα επικεντρωθείτε στο ταίρι σας, δεν αποκλείεται να μιλήσετε για μελλοντικές δεσμεύσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να συνομιλήσετε μέσα σε ένα πιο προσωπικό και στενό πλαίσιο. Πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας γοητεύσει, θα έχετε τη διάθεση και την ευκαιρία να προχωρήσετε σε προσωπικό ραντεβού. Κοινωνική ίσως και κάπως ανέμελη θα είναι η στάση σας, θα θελήσετε να επεκταθείτε κοινωνικά, να διευρύνετε τους φιλικούς σας κύκλους. Ευδιαθεσία θα σας χαρακτηρίζει, θετικές απαντήσεις θα δώσετε σε προτάσεις για διασκέδαση και κοινωνικές συνευρέσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα καλό θα είναι να μην τρενάρετε ζητήματα που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, προσοχή σε βήματα οικονομικού ρίσκου. Ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις, συναισθηματικά θα προσκολληθείτε στα κοντινά σας άτομα. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε σχέση αλλά διατηρείτε χαλαρές επαφές, ίσως να πάρετε την απόφαση ή να νιώσετε την ανάγκη να σταθεροποιήσετε την πορεία σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Δεκέμβριος, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και να παραδειγματιστείτε από τα ως τώρα αποτελέσματα. Ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε από τα αδύναμα χαρακτηριστικά σας, ουσιαστικά θα καταφέρετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, συνειδητά θα αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, θα είναι σωστή η επιλογή σας να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ενδιαφέρον θα δείξετε στα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν ή θα σας συστήσουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον. Εσείς οι αγχωμένοι ανήσυχοι ή προβληματισμένοι βγαίνετε από την ανασφάλεια και τον πανικό, θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Συζητήσιμη και προσιτή θα είναι η στάση σας, θα δώσετε μεγάλη σημασία στα επικοινωνιακά ανοίγματα. Θα αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες, οι στόχοι σας θα εστιάσουν στη σταθερή και βάσιμη μελλοντική εξέλιξη.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, αποκτάτε λογική, δυναμισμό και στρατηγική. Εσείς οι δυσαρεστημένοι βάζετε τέλος στις αποτυχημένες καταστάσεις του παρελθόντος, παίρνετε τα πάνω σας, διαγράφετε και προχωρείτε μπροστά. Θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα σε συναισθηματικά ζητήματα, για κάποιους από εσάς θα υπάρξει νέα γνωριμία, για τους τσακωμένους έρχονται συμφιλιώσεις. Εστιάστε στα ευχάριστα γεγονότα που θα προκύψουν, αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα σας δοθεί από μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επεκταθείτε και να αποκτήσετε καινούργιες συνεργασίες. Η ανάγκη σας για αλλαγή και απεγκλωβισμό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε απελευθερωμένα. Στον αισθηματικό σας τομέα για εσάς που διακόπηκε ο δεσμός σας και βιώνετε στάδιο χωρισμού είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει επανασύνδεση. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που έχετε στη σκέψη σας, μην αρνηθείτε προτάσεις για συναντήσεις, θα υπάρξει άμεσο ξεκαθάρισμα που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ορθολογισμός και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά. Εσείς που θέλετε να διορθώσετε παρελθοντικά λάθη θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα. Η θετική σας σκέψη θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, θα είστε σε θέση να περάσετε σε δυναμικές ενέργειες. Θα βρεθείτε να συνομιλείτε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που δεν αποκλείεται να σας εκδηλώσει θερμό ενδιαφέρον. Για εσάς τους συναισθηματικά απογοητευμένους, ανοιχτή θα είναι η προοπτική σταθερής σχέσης. Θα είναι καλή χρονική στιγμή για επανασυνδέσεις, υποχωρούν οι εγωισμοί, συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Συγκεκριμένα θα γίνουν τα επαγγελματικά σας βήματα, στοχευμένες θα είναι οι ενέργειες σας. Στις εργασίες σας και στις υποχρεώσεις σας θα θελήσετε να δρομολογηθούν οι καταστάσεις για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Ενδεχομένως να προχωρήσετε σε καινούργια εγχειρήματα, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, ταυτόχρονα όμως και να κατοχυρώσετε.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ο Δεκέμβριος θα σας βοηθήσει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε βασιζόμενοι σε μια ρεαλιστική βάση, ωστόσο προσοχή στις κυκλοθυμικές σας αντιδράσεις. Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας θα βρείτε τον σωστό και ελκυστικό τρόπο να προσεγγίσετε. Το επιμελημένο σας παρουσιαστικό θα προσδίδει στην εμφάνιση σας γοητεία, θα καταφέρετε να μαγνητίσετε. Με ένα καινούργιο πρόσωπο θα συνομιλήσετε, αμοιβαία θα είναι η μεταξύ σας έλξη. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, συστηματικές επαφές θα έχετε με φίλους, έκταση θα δοθεί στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Φεύγουν τα έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, βγαίνετε από τις απαισιόδοξες σκέψεις που δημιουργούν αβάσιμες ανησυχίες. Θα σκεφτείτε αισιόδοξα, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και διεξόδους. Η ανάγκη σας για χαλάρωση θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αρχές του μήνα, ίσως να υπάρξει σύγχυση στον εσωτερικό σας κόσμο, αρνητικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Θα προσπαθήσετε να κρατήσετε μυστικές κάποιες ενέργειες ή σκέψεις σας, σε περίπτωση που προσπαθήσουν να σας πιέσουν θα αποφύγετε τις ξεκάθαρες απαντήσεις. Αισιόδοξες και συγκροτημένες θα είναι οι κινήσεις σας, είναι πολύ πιθανόν να πάρετε την απόφαση να ξεκαθαρίσετε αρνητικές καταστάσεις που σας αγχώνουν ή νιώθετε πως σας ακινητοποιούν. Ο Δεκέμβριος θα τονώσει την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, η στάση σας θα είναι eρωτική, ελκυστική, ίσως και κάπως μυστήρια. Θα νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε, θα είστε επικοινωνιακοί, θα φλερτάρετε με πρόσχαρη και θετική διάθεση. Αφήνετε στην άκρη τις έντονες ανησυχίες, ειρηνική θα είναι η στάση σας, σε θέματα διαφωνιών θα αποφύγετε να παρατραβήξετε τις καταστάσεις, δεν θα έχετε διάθεση να προκαλέσετε αντιπαραθέσεις. Θα εστιάσετε στην ψυχολογική σας ηρεμία και ισορροπία, σταθερότητα θα αναζητήσετε στις επαφές σας προσωπικές και φιλικές.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, μέσα στον Δεκέμβριο οι ενέργειες σας θα είναι τολμηρές, δυναμικές και απελευθερωμένες. Βασική σας επιθυμία θα είναι να βγείτε από συνθήκες στάσιμες ή ανιαρές, θα αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν ή σας δημιουργούν προβληματισμούς για μελλοντικά ζητήματα. Θα νιώσετε πως σας κουράζουν οι επαναλήψεις, πρωταρχική σας ανάγκη θα είναι η αναζωογόνηση και η ψυχολογική ανανέωση. Στον αισθηματικό σας τομέα βγαίνετε από την αναμονή, με δικές σας οι ενέργειες θα γίνουν συναντήσεις, οι συνομιλίες σας θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες και με προοπτική. Οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως ασυνήθιστες. Οι μοναχικοί δεν θα μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια, θα κινήσετε τα νήματα για να ανοιχτεί προοπτική καινούργιας γνωριμίας. Σε επαγγελματικά θέματα προσοχή στην ανυπομονησία σας, προσπαθήστε να ρεγουλάρετε το άγχος σας. Σε συνεδριάσεις και συμφωνίες θα πρέπει να κινηθείτε σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγεστε και δραστηριοποιήστε, θα συνομιλήσετε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, δυναμώνεστε, σκέπτεστε στρατηγικά και περνάτε στην άμεση εφαρμογή των σχεδίων σας τόσο σε θέματα αισθηματικά, όσο και σε επαγγελματικά. Οι αποφασιστικές και οργανωμένες πράξεις ή προσεγγίσεις θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, ωστόσο προσοχή να μην εμφανιστούν εμμονές, κινηθείτε εντός ορθολογικού πλαισίου. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις, ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα σας ενθουσιάσει. Σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε οι συνομιλίες που θα προκύψουν θα φέρουν επανένωση. Σε περίπτωση που για κάποιο ζήτημα σας ασκηθεί πίεση ασυνήθιστες θα είναι οι αντιδράσεις σας. Προσοχή στις υπερβολές και στις εξάρσεις που ουσιαστικά θα προκύψουν από παρόρμηση και όχι από κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Κινηθείτε μεθοδικά, οι ριζικές αλλαγές θέλουν τον χρόνο τους.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκτάτε συγκεκριμένους στόχους, παράλληλα θα νιώσετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας. Ανοίγεστε επαγγελματικά, εσείς οι φιλόδοξοι θα εστιάσετε στη σταδιοδρομία της καριέρας σας. Ενισχυμένη θα είναι η αγωνιστικότητα σας, ωστόσο προσοχή στους έμμονους ανταγωνισμούς. Ο Δεκέμβριος θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, εσείς που είστε σε σχέση η στάση στο ταίρι σας θα είναι θερμή και εκδηλωτική. Η ανάγκη σας να εστιάσετε στο συναίσθημα και στην έλξη θα φέρει ισορροπία στις επαφές σας, ευχάριστη κατάληξη θα έχουν οι απρόοπτες εξομολογήσεις. Οι προτάσεις που θα λάβετε από φίλους ή από διάφορους κοινωνικούς σας κύκλους θα ενισχύσουν τη διάθεση σας για διασκέδαση, εσείς οι προβληματισμένοι θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε. Θα νιώσετε έτοιμοι για ρίσκα επαγγελματικά και οικονομικά, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, αποφύγετε τις βιαστικές και ανυπόμονες ενέργειες, σοφό θα είναι να λείψουν οι παρορμητικές αποφάσεις.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ο Δεκέμβριος θα σας εξοπλίσει με ορθολογισμό και μεθοδικότητα, ωστόσο ίσως να μην λείψουν οι στιγμές που θα φανείτε εσωστρεφείς. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα στηρίζονται στη λογική, συνειδητά θα αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις και τις εξιδανικεύσεις. Ρομαντική, αισθησιακή, και ιδιαιτέρως θερμή θα είναι η στάση σας. Δεν αποκλείεται να καταφύγετε σε ονειροπολήσεις ωστόσο θα καταφέρετε να μείνετε εντός πραγματικότητας. Εσείς που είστε σε σχέση θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, οι ερωτευμένοι θα τολμήσετε να αποκαλύψετε και να εξομολογηθείτε. Δυνατή θα είναι διαίσθηση σας, εσείς οι ελεύθεροι εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, θα είναι σωστός οδηγός σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμαστείτε με κάποια νέα γνωριμία. Ο  Δεκέμβριος θα σας φέρει αισιοδοξία και ενθουσιασμό, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε ανανεωτικές επαφές και συναντήσεις. Ουσιαστικά βάζετε στόχο να αναπτερωθείτε και να ανανεώσετε την ψυχολογία σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας, θα βγείτε από τα ανιαρά και τα συνηθισμένα.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα