Μην χασετε

Μανικιούρ που διαρκεί: 8 απίστευτοι τρόποι να το πετύχετε

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν ακόμη τα regular βερνίκια νυχιών και όχι το ημιμόνιμο μανικιούρ εμείς σας καταλαβαίνουμε και είμαστε μαζί σας. Φυσικά έχετε μερικά προβλήματα με βασικότερο τη διάρκεια αφού λίγες μέρες αφού βάψετε τα νύχια σας εκείνα ξεκινούν να ξεθωριάζουν ή και να φεύγει το χρώμα στα σημεία.

Advertisements

Οι ειδικοί λοιπόν έχουν 8 απίστευτες συμβουλές που θα βοηθήσουν να παραμείνει το χρώμα αναλλοίωτο στη θέση του για μέρες.

Ας τις δούμε:

Η σωστή περιποίηση: Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της βαφής θα πρέπει να φροντίσετε τα νύχια και τα χέρια σας. Βάλτε τα χέρια σας σε ένα μπολ με χλιαρό νερό ώστε να μαλακώσουν οι παρανυχίδες και το σκληρό δέρμα γύρω από τα νύχια. Στη συνέχεια με το ειδικό ξύλινο εργαλείο πιέστε τα πετσάκια προς τα μέσα. Μην προσπαθήσετε να τα κόψετε, αυτό είναι κάτι που μόνο η μανικιουρίστ μπορεί να κάνει με ασφάλεια.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Χρησιμοποιείστε ένα sticky base coat: Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα με επαγγελματικά προϊόντα. Το συγκεκριμένο προϊόν προστατεύει τα νύχια σας και παράλληλα τα δυναμώνει.

Μην ανακινείτε το βερνίκι νυχιών: Είναι μια συνήθεια που προφανώς έχετε δει όλες από τις μαμάδες σας αλλά είναι λάθος καθώς με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται φυσαλίδες που κάθονται πάνω στα νύχια κατά την εφαρμογή του βερνικιού. Το καλύτερο είναι να ρολάρετε το βερνίκι πάνω στο τραπέζι.

Απλώστε δύο λεπτές στρώσεις: Είναι ο πιο σωστός τρόπος αν θέλετε να αποκτήσετε το τέλειο χρώμα. Αν χρησιμοποιείτε neon ή έντονες αποχρώσεις οι ειδικοί σας προτείνουν να απλώσετε πρώτα μια στρώση λευκού βερνικιού και ως δεύτερη το χρωματιστό.

Advertisements
Βάψτε τις άκρες: Είναι μια λεπτομέρεια που σας ξεφεύγει. Προφανώς έχετε δει να το κάνει η μανικιουρίστ σας. Αφού απλώσετε το βερνίκι στην επιφάνεια των νυχιών στο τέλος απλώστε μικρή ποσότητα και στην άκρη τους.

Απλώστε και πάλι top coat: Μέσα στην εβδομάδα εφαρμόστε top coat ώστε να χαρίσετε ζωντάνια και διάρκεια στο χρώμα.

Χρησιμοποιείστε nail oil: Όσο πιο υγιές και ενυδατωμένο είναι το δέρμα γύρω από τα νύχια τόσο το καλύτερο για την εμφάνιση τους αλλά και τη διάρκεια του χρώματος. Το jojoba oil είναι ότι καλύτερο αφού θρέφει και προστατεύει την περιοχή.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Μη χρησιμοποιείτε τα νύχια για να κάνετε εργασίες στο σπίτι: Συνηθίζετε για παράδειγμα να ανοίγετε κουτάκια από αναψυκτικά με τα νύχια σας. Θα πρέπει να το σταματήσετε αφού όπως καταλαβαίνετε τα ταλαιπωρείτε και τα φθείρετε.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα