Μην χασετε

Μάθετε ποια είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (06/12 –12/01)

Κριός:

Ώρα για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής; Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με ό, τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, απλά ακούστε ό, τι η καρδιά σας προσπαθεί να σας πει. Ισχυρά συναισθήματα θα μπορούσαν να βγουν στο φως, ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένας οικείος φίλος σας θα μπορούσε να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στα γεγονότα που θα συμβούν.

Advertisements

Ίσως σκεφτείτε μια μετακίνηση ή την πώληση ενός ακινήτου. Ίσως τώρα κοιτάξετε πίσω σας, σε μια παλιά σχέση σας. Εστιαστείτε στα καρμικά μαθήματα που πήρατε και μην μετανιώνετε για τίποτα. Μήπως ήρθε η ώρα σας να δείτε στη ζωή σας το μέλλον και να δώσετε τέλος στο σκοτάδι του παρελθόντος;

Ταύρος:

Μιλήστε αλλά βάλτε πρώτα το μυαλό σας να σκεφτεί! Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, φέρνοντας στο φως ένα σημαντικό μήνυμα ή ειδήσεις που περιμένατε καιρό τώρα. Ήρθε η ώρα να εκφράσετε τον εαυτό σας και τις αξίες σας, να θέσετε αυστηρότερα όρια αν νιώθετε ότι καταπατούνται.

Ένα ∈ρωτικό ζήτημα που σας απασχολούσε μήνες τώρα θα μπορούσε να επιλυθεί οριστικά και αμετάκλητα, για καλό ή για κακό. Συζητήστε με τον αγαπημένο σας, τι μπορείτε να κάνετε αμφότεροι για να έχει η σχέση σας μια υγιή βάση; Δεν αξίζει να μηρυκάζετε κάτι παρελθοντικό που σας είπε ο αγαπημένος σας, αυτό θα στερήσει την χαρά και την ευτυχία σας. Αξιοποιήστε την έμφυτη λογική σας και την ορθή κρίση σας.

Δίδυμοι:

Αξίες και χρήματα! Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των αξιών και των χρημάτων, και ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στη διαχείριση των χρημάτων σας αλλά και να αποσαφηνίσετε αν έχετε κοινές αξίες με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να μην έχετε κοινά στοιχεία όσον αφορά τις οικονομικές σας συνήθειες ή το μονοπάτι της ζωής.

Επανεξετάστε τους στόχους σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, ασχολούμενοι με δραστηριότητες που υποστηρίζουν αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Αν είστε μόνοι, να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας, αυτό θα σας βοηθήσει να αποσαφηνίσετε ποιοι μπορούν να σας προσφέρουν μακροπρόθεσμα ασφάλεια και σιγουριά και θα δημιουργήσει μια σχέση που θα έχει ισχυρά θεμέλια για το μέλλον.

Καρκίνος:

Είναι η δική σας λαμπρή στιγμή! Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας φέρνει σε πλήρη άνθιση τους καρπούς που σπείρατε τους τελευταίους έξι μήνες της ζωής σας. Για ό, τι έχετε προσπαθήσει θα ανταμειφθείτε. Κι αν παραμελήσατε κάτι θα τιμωρηθείτε. Φτάνετε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής της ζωής σας, τα πάντα αλλάζουν γιατί αλλάξατε εσείς.

Πιστεύοντας στον εαυτό σας, μπορείτε να ζήσετε ένα μεγάλο πάθος ή να ανάψετε τη σπίθα του ∈ρωτα και πάλι στη σχέση σας. Κανείς δεν πρόκειται να σας σπρώξει για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, αυτό είναι στο χέρι σας, έτσι προχωρήστε μόνοι σας, για τη δική σας ευτυχία! Αφήστε τον κόσμο να δει το νέο σας βελτιωμένο εαυτό, μιλήστε με ειλικρίνεια και μη ζητάτε συγγνώμη επειδή αναζητάτε τη δική σας αλήθεια.

Λέων :

Είναι καιρός να αφήσετε κάτι ή κάποιον/α που δεν εξυπηρετεί την πνευματική σας εξέλιξη και την πορεία της ζωής σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να επουλώσετε τις πληγές σας, να δείτε τα λάθη σας και να αποδεχτείτε τα καρμικά μαθήματα της ζωής. Το φεγγάρι σας βοηθά να βρείτε το θάρρος να πείτε αντίο σε μια … τοξική σχέση, ένα οδυνηρό κεφάλαιο ζωής ή κάτι που έχει κάνει τον κύκλο του.

Advertisements

Ενεργήστε σύμφωνα με τη δική σας διαίσθηση. Ίσως κοιμηθείτε και βρείτε στον ύπνο σας την απάντηση σε κάτι που σας απασχολεί, έτσι ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Ένα υποστηρικτικό πρόσωπο θα μπορούσε να έρθει τώρα στη ζωή σας, έτσι ανοίξτε την καρδιά σας και θα βρείτε το δρόμο σας.

Παρθένος:

Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο! Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, έτσι μια καλή φιλία θα μπορούσε να μεταστραφεί σε μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Βγείτε έξω, ενσωματωθείτε σε ομάδες, δικτυωθείτε κοινωνικά, οι νέες γνωριμίες που κάνετε τώρα θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Είναι επίσης μια καλή εβδομάδα για να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα ή να φλερτάρετε στα κοινωνικά δίκτυα.

Αν είστε σε σχέση, θα νιώσετε υπέροχα βρισκόμενοι με τους κοινούς φίλους σας, τώρα αυξάνεται η κοινωνικότητά σας. Βάλτε στην άκρη την τελειομανία σας, και θα νιώσετε χαρούμενα και διασκεδαστικά όντας αναπόσπαστο κομμάτι ενός ευρύτερου κοινωνικού πάζλ.

Ζυγός:

Ετοιμαστείτε για την επιτυχία! Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της φιλοδοξίας, φέρνοντας στο φως τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ένα έργο ή στόχος για τον οποίο έχετε εργαστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, θα μπορούσε να φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο καμπής τώρα. Αλλά το κυνήγι αυτής της ηγετικής θέσης μπορεί μεν να σας κάνει να εισπράξετε βραβεία και επαίνους, αλλά θα σας απομακρύνει από την αγάπη σας.

Δεν αισθάνεστε ικανοποιημένοι με την πορεία της σχέσης σας και έχετε γίνει εργασιομανείς; Αυτή η έκλειψη σας ζητά να αναπροσαρμόσετε την πορεία σας. Πόσο σημαντικός είναι για σας ο άνθρωπος αυτός στη ζωή σας; Κατέχει εξέχουσα θέση ή νιώθετε απόμακρα; Μόνο εσείς γνωρίζετε τι αξίζει να θυσιάσετε στο δρόμο για τη μελλοντική ευτυχία σας.

Σκορπιός:

Εύρηκα! Η Σεληνιακή έκλειψη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σας προικίζει με ενθουσιασμό και έμπνευση να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Κανονικά είστε από τη φύση σας προσεκτικοί στα λόγια και τις ενέργειές σας αλλά τώρα θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια και την εξερεύνηση.

Μια ευκαιρία να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε ή να κάνετε μια επιχειρηματική προσπάθεια θα μπορούσε να συνδυαστεί με μια καταλυτική για τη ζωή σας ∈ρωτική γνωριμία. Αν είστε σε σχέση και έχετε ήδη αγωνιστεί να βγάλετε νόημα από μια συγκεχυμένη κατάσταση, θα δείτε τώρα όλη την πραγματική εικόνα, αν ταιριάζετε ή όχι μεταξύ σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια μέσα από την καρδιά σας, θα καθαρίσει ο αέρας. Μην κοιτάτε πίσω, πείτε την αλήθεια!

Τοξότης:

Περνάτε έντονες συναισθηματικά μέρες, εσείς που είστε χαρούμενοι και ζωντανοί, τώρα σκέφτεστε τα πράγματα σε βάθος. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έντονο συναισθηματικά όγδοο οίκο σας κι εσείς προσπαθείτε να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν εμπιστοσύνη και οικειότητα στη σχέση σας.

Advertisements

Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι τόσο ισχυρά και βαθιά που ενδεχομένως να πυροδοτήσουν μια σημαντική συζήτηση που πάει πολύ στα βαθιά. Γκρεμίστε τους τοίχους της ζήλειας, της κτητικότητας και της καχυποψίας. Μια εγκυμοσύνη ή η εκδήλωση του ∈ρωτικού ενδιαφέροντος από κάποιον/α μπορεί να είναι ένα μέρος από τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας. Θα μπορούσατε επίσης να λάβετε απροσδόκητα χρήματα ή να εξοφλήσετε κάποιο χρέος που σας βάραινε καιρό.

Αιγόκερως:

Η ∈ρωτική σας ζωή βρίσκεται στο προσκήνιο υπό την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής στη ζωή σας, έτσι ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο θα μπορούσε να ανθίσει σε μια σταθερή σχέση ή αν είστε δεσμευμένοι, θα μπορούσατε να κάνετε τα πράγματα επίσημα. Αν έχετε μακροχρόνια σχέση μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα check-in: Θέλετε ακόμα τα ίδια πράγματα;

Ίσως χρειαστεί να δώσετε προτεραιότητα στη συντροφικότητα και το συμβιβασμό. Ακούστε ό, τι έχει να σας πει το άλλο σας μισό, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει, θα ανταμειφθείτε μακροπρόθεσμα με μεγαλύτερη ψυχική ισορροπία και αρμονία. Δώστε την αγάπη σας κάνοντας πίσω όπου είναι αναγκαίο.

Υδροχόος:

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να αγνοείτε την υγεία σας και την καλή ψυχολογική σας κατάσταση, ειδικά αν έχετε γίνει απρόσεκτοι τον τελευταίο καιρό. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας τονίζει: Αν έχετε αντιμετωπίσει τον εαυτό σας με σεβασμό, θα αρχίσετε να βλέπετε τα θετικά αποτελέσματα τώρα.

Αν όχι, θα πληρώσετε το τίμημά σας. Αυτή η έκλειψη σας εμπνέει να απομακρύνετε τις κακές σας συνήθειες και να τις αντικαταστήσετε με νέες. Σκεφτείτε πιο αισιόδοξα και μην αναλώνεστε σε λεπτομέρειες του παρελθόντος. Όλα ξεκινούν μέσα από το μυαλό σας, έτσι να έχετε θετικές σκέψεις για να σας έρθουν τα καλύτερα στη ζωή. Και μην ξεχνάτε: Οι καλές συνήθειες και οι αισιόδοξες σκέψεις μειώνουν το στρες.

Ιχθύς:

Τα έντονα συναισθήματα και τα πάθη δεν μπορούν να κρυφτούν! Η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας, ενδυναμώνοντας το ρομαντισμό, τις ευαισθησίες σας, τη δημιουργικότητα και το πάθος σας. Μερικά έντονα κρυμμένα συναισθήματα θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια τώρα τα οποία ίσως είναι και δραματικά.

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιος/α είναι ήδη κρυφά ∈ρωτευμένος μαζί σας ή μπορεί να αισθανθείτε εσείς την ανάγκη να εκδηλώσετε τα δικά σας συναισθήματα και τις επιθυμίες σε κάποιον/α. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη γονιμότητα, έτσι είναι δυνατή μια εγκυμοσύνη (ή ειδήσεις για μία εγκυμοσύνη). Αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε επίσης να φέρει επάξια αναγνώριση και εκτίμηση από τον αγαπημένο σας για τη γενναιοδωρία σας.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα