Μην χασετε

Και όμως πολλοί χρήστες στα social media ζητούν να ξανανοίξει η live streaming πλατφόρμα του Big Brother

Με το hashtag #OpenBigBrotherGRLive, πολλοί χρήστες του ελληνικού Twitter ζητούν να ανοίξει ξανά το live streaming, η οποία είχε κλείσει μετά το σάλο που είχε προκαλέσει το χυδαίο σχόλιο που προωθεί την κουλτούρα του βιασμού που έκανε ο παίκτης του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδης.

Advertisements

Όπως θα δείτε και εσείς, πολλοί χρήστες ζητούν από τον ΣΚΑΙ να ξανανοίξει την πλατφόρμα που μεταδίδει live τα όσα γίνονται στο Big Brother, αναφέροντας στα σχόλιά του ότι το reality έχασε κάθε νόημα από τη στιγμή που σταμάτησε το live streaming.

Μάλιστα πολλοί είναι και αυτοί που απαντούν σε όσους ζητούν να σταματήσει τελείως το παιχνίδι, τονίζοντας ότι “τους χαλάει την αισθητική τους, η κορεκτίλα και η ψευτοκουλτούρα” όσων ζητούν να ακυρωθεί το Big Brother”. Βέβαια μπροστά σε αυτό το απίστευτο αίτημα, πολλοί είναι αυτοί που επισημαίνουν ότι είναι αδιανόητο να ξανανοίξει μετά τα όσα χυδαία ειπώθηκαν από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Δείτε και εσείς χαρακτηριστικά, tweets χρηστών που ζητούν να ξανανοίξει η πλατφόρμα του live streaming του Big brother, ποστάροντας σχόλιο με το hashtag #OpenBigBrotherGRLive, το οποίο είναι ψηλά στις τάσεις του ελληνικού Twitter.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα