Μην χασετε

Θρίλερ με την εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί: Τι είπε ο αδελφός της, τι φοβάται η οικογένειά της

Την ανησυχία του για την εξαφάνιση της αδελφής του εξέφρασε ο Άρης Βασίλη, μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη της.

Advertisements

 

Στις δύσκολες ώρες που περνά ο ίδιος και η οικογένειά του, μετά την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί, αναφέρθηκε ο αδελφός της.

Ο λόγος για την Αρτέμιδα Βασίλη, η οποία αγνοείται από τον Οκτώβριο.

 

Ο αδελφός της, Άρης Βασίλη, μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, για τις πρώτες ώρες και ημέρες μετά την εξαφάνιση της 19χρονης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ημέρα που η αδελφή του εξαφανίστηκε. «Εγώ εκείνη την ημέρα δούλευα στις 11:30 το πρωί και είχα ξυπνήσει στις 10:30» είπε, σημειώνοντας ότι η αδερφή του έφυγε κατά τις τρεις παρά και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Αναφορικά με ένα βίντεο που βρίσκεται στη διάθεσή τους, όπου καταγράφεται η αδελφή του, ο ίδιος ανέφερε ότι η 19χρονη δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδρομή, μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο κάποιος να την προσέγγισε για να τη μεταφέρει στον προορισμό της.

Αφού η οικογένεια της 19χρονης πήγε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση τής, ο ίδιος την αναζήτησε με φίλους του, ενώ τηλεφώνησε και στις κολλητές της.

Advertisements

 

τής, ο ίδιος την αναζήτησε με φίλους του, ενώ τηλεφώνησε και στις κολλητές της.

«Δεν κοιμόμασταν για τρία βράδια» σημείωσε. 

Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του γιατί η Άρτεμις όπως είπε είναι ευάλωτη και ντροπαλή.

«Γι’ αυτό φοβόμαστε πως μπορεί να της έχει συμβεί κάτι, πως συνέβη κάτι εκείνο το χρονικό διάστημα και δεν μας το έλεγε ή να είχε κάποια σχέση που δεν μας είχε πει» αναφέρει. 

 

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα