Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 6/4/2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο – Πως επηρεάζει το ζώδιό σου;

Η αστρολογία σήμερα 6 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό μας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις που έχουν σκοπό την απελευθέρωση από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία δημιουργεί χαρούμενα συναισθήματα και την επιθυμία να κάνουμε κάτι καλό. Είμαστε πιο γενναιόδωροι με το χρόνο, την ενέργειά μας και τα χρήματα.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα