Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 5/4/2019: Η Νέα Σελήνη στον Κριό – Πως επηρεάζει το ζώδιό σου;

Η αστρολογία σήμερα 5 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

 

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μια εποχή με νέα ξεκινήματα και ενθουσιασμό. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σηματοδοτεί μια νέα αρχή και την ανανέωση της δύναμης της ζωής. Δεν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με την έναρξη της άνοιξης! Βιώνουμε έντονα συναισθήματα στο περιβάλλον μας με έναν πολύ ειλικρινή και αυθόρμητο τρόπο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φέρουμε τον ενθουσιασμό μας πίσω στη ζωή και να προβάλλουμε την προσωπικότητά μας με ένα πρωτότυπο και αυθεντικό τρόπο, έχοντας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα θετικό κλίμα στη ζωή μας. Η ενέργεια του Κριού μας κρατάει σε κίνηση και προσελκύει χαρούμενη ενέργεια στον εαυτό μας.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Αυτή η ενέργεια λειτουργεί σαν μαγνήτης που προσελκύει ζωτική δύναμη μέσα μας. Παίρνουμε ρίσκα και αψηφούμε τους κινδύνους, τολμώντας με ενθουσιασμό στη ζωή και ενεργώντας σαν να μην δεχόμαστε να αποτύχουμε. Μπορούμε να πούμε κάτι σε κάποιον που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε το θάρρος να το πούμε. Τα πάντα στη ζωή έχουν μια αρχή. Υπό την επίδραση των νέων εξουσιών που μας παρέχει η Νέα Σελήνη στον Κριό, μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε! Αυτή είναι μια στιγμή που οι ενέργειές μας κάνουν νέα γεγονότα να συμβούν με ένα θετικό τρόπο. Ο Κριός μας διδάσκει να αγαπάμε και να πιστέψουμε στον εαυτό μας, θέτοντάς τον θεμέλιο για όλες τις άλλες σκέψεις ή ενέργειές μας. Είναι η στιγμή να οικοδομήσουμε μια νέα αρχή, να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον φόβο μας και να απαγκιστρωθούμε από το παρελθόν, απομακρυνόμενοι συναισθηματικά από εκείνους που αποστραγγίζουν την εσωτερική δύναμή μας, δοκιμάζοντας κάτι νέο.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερwτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο συναρπαστική.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα