Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 28/3/2019: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε ορθόδρομη πορεία – Πως επηρεάζει το ζώδια;

Είμαστε ιδιαίτερα διαισθητικοί με έντονη φαντασία και έχουμε τη δυνατότητα να συντονιστούμε με τις σκέψεις των άλλων ανθρώπων. Μπορεί όμως να έχουμε δυσκολία στο να διακρίνουμε την πραγματικότητα από τη φαντασία και υπάρχουν χρονικές περίοδοι όπου επιδιώκουμε να εξαφανιστούμε σε έναν ονειρικό κόσμο, μακριά από την πραγματικότητα. Έχουμε ισχυρή μνήμη, έντονη διαίσθηση και συναισθηματικές εκλάμψεις και αντιλαμβανόμαστε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Το μυαλό μας κατευθύνεται από τα συναισθήματά μας, περισσότερο από ό, τι με τη λογική.

Advertisements

Είμαστε πολύ ευαίσθητοι με το περιβάλλον μας και το μυαλό μας απορροφά τα πάντα σαν σφουγγάρι, το οποίο είναι και δώρο και πρόκληση. Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να χαλαρώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις μας και να δημιουργήσουμε χώρο για να ακούσουμε τη δική μας εσωτερική φωνή. Έχουμε καλλιτεχνική αντίληψη και μας ενδιαφέρουν τώρα περισσότερο η μουσική, το θέατρο, τα εικαστικά, ο κινηματογράφος ή η φωτογραφία. Έχουμε φαντασία και νέα οράματα για το έργο μας. Μας αγγίζουν τα κοινωνικά ζητήματα και έχουμε εμπιστοσύνη, πιστεύοντας εύκολα ό, τι λένε οι άλλοι, και ως εκ τούτου, μπορεί να παρασυρθούμε από απατεώνες. Θα πρέπει να αναπτύξουμε την ικανότητα να διακρίνουμε την αλήθεια από την ψευδαίσθηση και να προσθέσουμε λογική στη λήψη αποφάσεων.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, θα υπάρχει αισθησιασμός και ρομαντισμός στην επικοινωνία με τους άλλους και το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε και θα σαγηνεύσετε το αντίθετο φύλο με την εξυπνάδα και το μυστήριο που εκπέμπετε. Οι δημιουργικές σας ιδέες και τα συμπονετικά λόγια σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο αφού θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Ίσως συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή το επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος και πράγματα που έχουμε από κοινού με τους αγαπημένους μας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα