Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 24/3/2019: Ανάδρομος Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα – Πως επηρεάζει το ζώδιο σου

Έχουμε αδυναμία στο να διακρίνουμε το πραγματικό από το φανταστικό ενώ οι άλλοι γύρω μας διαστρεβλώνουν τις απόψεις μας. Έχουμε ευαισθησία στις επιδράσεις του περιβάλλοντός μας και νιώθουμε εσωτερική ανασφάλεια και φόβους. Μπορεί ασυνείδητα να μας μεταδίδουν οι άλλοι τις σκέψεις και τα κίνητρά τους αλλά υπάρχει σύγχυση στις σχέσεις μας, καθώς μπορεί να λέμε κάτι και να παρερμηνεύεται.

Advertisements

Έχουμε ένα αίσθημα ανησυχίας και έλλειψη εμπιστοσύνης. Στο πλαίσιο αυτό, είναι δύσκολο να μας πιστέψει κανείς και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στο πώς επικοινωνούμε με τους άλλους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και αντιδράτε έντονα σε ό, τι σας λένε, και αυτό λειτουργεί ως ένα αδύναμο σημείο στην προσωπικότητά σας, ειδικά εάν δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Μπορεί να σας εξαπατήσουν και να λειτουργήσετε ως θύμα, και στη συνέχεια να αρχίσετε να θρηνείτε για την κακή τύχη σας.

Είναι επίσης πιθανό να έχετε εξωπραγματικές ονειροπολήσεις που είναι ανέφικτες ή που δηλώνουν εξαπάτηση. Ίσως αυτό σας βοηθά να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε τον πόνο ή το εσωτερικό κενό σας, κάνοντας όνειρα. Τώρα βρίσκεστε με ανθρώπους που σας αμφισβητούν και σας παρεμποδίζουν να εκφραστείτε. Μπορεί να αποτρέπετε πολλές ερwτικές σχέσεις εξαιτίας του φόβου σας να μην επωφεληθούν από τις αδυναμίες σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα