Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 20/4/2019: Η Αφροδίτη στον Κριό – Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου

Η αστρολογία σήμερα 20 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή ως 15 Μαΐου)

Με την Αφροδίτη στον Κριό, έχουμε σφοδρή επιθυμία για ζωή, επιδιώκουμε την ανεξαρτησία μας και γινόμαστε θερμοί στα συναισθήματα και ενθουσιώδεις. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα με την προοπτική μιας νέας αγάπης. Όμως, η παρορμητικότητά μας μπορεί να γίνει πρόβλημα μερικές φορές γιατί χάνουμε το ενδιαφέρον μας εξίσου γρήγορα. Τώρα προτιμούμε κάποιου είδους ένταση στη σχέση. Δεν αντέχουμε έναν παθητικό ερWτικό σύντροφο ή κάποιον που μας βάζει σε ρουτίνα. Θέλουμε να κερδίσουμε το θαυμασμό, λόγω της ανεξαρτησίας, της αυτοπεποίθησης και της ζωτικότητάς μας. Φαινόμαστε δυναμικοί και σeξουαλικά ελκυστικοί.

Αυτό που μας κάνει ακαταμάχητους είναι ότι δεν μιλάμε γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε, αλλά το κάνουμε δίχως δεύτερη σκέψη. Θέλουμε οι άνθρωποι να είναι πραγματικοί και όχι να παίζουν παιχνίδια, να είναι άμεσοι και να μην λένε πράγματα που δεν τα εννοούν. Θέλουμε εμείς να καθοδηγούμε τη σχέση και ποθούμε το δυναμισμό σε ένα σύντροφο και το σeξουαλικό πάθος. Δεν θέλουμε να αναλύουμε τη σχέση ή να διαβάζουμε το μυαλό του συντρόφου μας αλλά ζούμε τον έρωτα! Αυτό μας δίνει ζωή και θαυμάζουμε τους ισχυρούς, ανεξάρτητους τύπους που δεν έχουν αυτολύπηση η ανασφάλεια. Η ειλικρίνειά μας, μας κάνει αξιόπιστους, δεδομένου ότι οι άλλοι πάντα γνωρίζουν πού στέκονται μαζί μας. Τα γούστα μας είναι τολμηρά και εντυπωσιακά, γινόμαστε εύστοχοι, ακόμη και προκλητικοί.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα είστε τώρα κοινωνικοί, φιλικοί, αυθόρμητοι και παρορμητικοί στην αγάπη. Είστε ευχάριστοι και επικοινωνιακοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι να ζήσετε τον έρωτα και τη ζωή αφού εκπέμπετε ένα ακαταμάχητο σeξουαλικό πάθος. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε τώρα πιο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, προσελκύετε το αντίθετο φύλο και παρασύρεστε από τα πάθη σας.

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 21 Μαΐου)

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Τώρα είμαστε αξιόπιστοι και σταθεροί και έχουμε μια ισχυρή ανάγκη για μια σταθερή ρουτίνα και ασφάλεια. Μπορεί να γίνουμε επίμονοι και πεισματάρηδες. Έχουμε αδυναμία στο καλό φαγητό και τις απολαύσεις της ζωής και δίνουμε σημασία στα υλικά αγαθά. Είμαστε περισσότερο υπομονετικοί, πρακτικοί και αφοσιωμένοι και έχουμε μεγάλη δύναμη αντοχής, τόσο σωματική όσο και ψυχική. Μας κατευθύνουν οι αισθήσεις μας, είμαστε στοργικοί και με έντονα πάθη, αλλά πολύ εύκολα μπορούμε να παρασυρθούμε από τα συναισθήματα και τα πάθη μας.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει πιο ονειρικούς, με συμπόνια και κατανόηση, και μας καθοδηγούν η διαίσθηση και η διορατικότητά μας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα