Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 15/4/2019: Η Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα – Πως επηρεάζει το ζώδιό σου

Η αστρολογία σήμερα 15 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε έντονες συναισθηματικές στιγμές και να αποκομίσουμε συναισθηματικά οφέλη από τις προσωπικές μας επαφές. Αναζητάμε τώρα τη δημιουργική έκφραση του πάθους μας και πως να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Ξέρουμε πώς να σταθούμε στα πόδια μας και να αγαπάμε παρά τις αντιξοότητες. Είμαστε ειλικρινείς και υπάρχει επιτυχία στις επενδύσεις, την ασφάλιση και τις πωλήσεις. Οι πωλήσεις θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, επειδή ενθαρρύνουμε τους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν μας. Έχουμε κατανόηση, συμπάθεια και είμαστε δυναμικοί ώστε να πείσουμε τους ανθρώπους να αποδεχθούν τις προτάσεις μας για το καλό τους.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να βρείτε νέα ενδιαφέροντα στην αγάπη, κι αν είστε μόνοι, να συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία. Νιώθετε τώρα ότι υπάρχει μια μοιραία ποιότητα στην ερwτική σας ζωή που αψηφά κάθε λογική. Αισθάνεστε μια εσωτερική ισορροπία και τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα που νιώθετε ότι κυριαρχούν και καθοδηγούν την ερwτική σας ζωή. Η κατανόηση σας δίνει δύναμη στην αγάπη. Η σχέση σας έχει τώρα υψηλή προτεραιότητα, κι αν είστε μόνοι, είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των συντρόφων σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι κάποιον/α που θα σας σταθεί καθώς η σχέση ωριμάζει και αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, να έχετε συμβατά ενδιαφέροντα, καλή σeξουαλική ζωή και κοινή κατεύθυνση ζωής.

Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Δία και τον Ουρανό η προσωπικότητά μας και η γενναιοδωρία μας εκπλήσσουν τους αγαπημένους μας.

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα