Μην χασετε

Η αστρολογία σήμερα 15 Μαρτίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, υπάρχει αναποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και μπλοκάρισμα στην κινητικότητα και την επικοινωνία. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Advertisements

 

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεών σας. Λόγω της σύγχυσης του νου σας, μπορεί να υπογράψετε συμβάσεις που να έχουν πρόβλημα αργότερα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε και μην υπογράφετε, ούτε να δεσμευτείτε με νέες συμφωνίες.

Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα φαίνεστε δυσνόητοι στους άλλους.

 

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό απρόσμενες συναντήσεις και δραστηριότητες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα