Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 11/5/2019: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο – Πως επηρεάζει το ζώδιο σου;

Η αστρολογία σήμερα 11 Μαΐου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας ενώ με τον ορθολογισμό μας μπορούμε να έχουμε σταθερά επιτεύγματα. Υπάρχει επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και καλές σχέσεις με τις δημόσιες αρχές. Χαρακτηριστικό αυτής της διέλευσης είναι η διάρκεια σε ό, τι ξεκινάει και η υπομονή. Υπάρχει επίσης επιτυχία στην αντιμετώπιση των περιορισμών και μπορούμε να πάρουμε ορθές αποφάσεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη ου δευτέρου δεκαημέρου, εστιάζεστε τώρα προς οτιδήποτε παραδοσιακό, όπως τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις σας και τα κοινωνικά «πρέπει». Έχετε αυξημένη πειθαρχία και οι ανώτεροι σας στην εργασία σας, σας βλέπουν ως ένα σταθερό, υπεύθυνο και αξιόπιστο άτομο. Κατά συνέπεια, οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας θα βελτιωθούν. Κάνετε σταθερή πρόοδο προς τους στόχους σας τώρα γιατί είστε υπομονετικοί, αναλυτικοί και μεθοδικοί στον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων. Είναι πιθανό να λάβετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας αυτές τις ημέρες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε τη συμβουλή των ηλικιωμένων και πιο σοφών ανθρώπων.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί συναισθηματική πίεση καθώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε και καταβάλλουμε προσπάθειες να καταλάβουμε τους άλλους.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα