Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 5/2: Ακολούθησε μια διαφορετική κατεύθυνση

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο η τάση μας να αλλάξουμε τα δεδομένα στους βασικούς τομείς της ζωής μας ή να διαφοροποιηθούμε εντελώς θα είναι μεγάλη, πολύ μεγαλύτερη όμως θα είναι η διάθεσή μας να αποκοπούμε συναισθηματικά από πρόσωπα και καταστάσεις που μας κρατούν δέσμιους και να κάνουμε μια καινούργια αρχή.

Advertisements

Το να ακολουθήσουμε μια άλλη κατεύθυνση, να ξεφύγουμε από την πεπατημένη, να δοκιμάσουμε τρόπους κι εναλλακτικές, να πειραματιστούμε, ακόμα και να ρισκάρουμε, κάνοντας κάτι ασυνήθιστο ή πρωτότυπο, αν έχουμε αυτή τη δυνατότητα, προκειμένου να ανανεωθούμε ή να πετύχουμε τους στόχους μας είναι πολύ πιθανό. Το σίγουρο είναι ότι δε θέλουμε να γίνουμε μέρος… του κοπαδιού, δρώντας και αντιδρώντας όπως κι οι υπόλοιποι.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼Υδροχόοι, εσείς κάνετε παιχνίδι αυτό το διάστημα και σαν «μαύρα πρόβατα» που θέλετε να είστε, προκαλείτε, ρισκάρετε και πρωτοστατείτε, αρνούμενοι να δεχτείτε αυτά που προστάζουν οι άλλοι, αφού νιώθετε ότι ακολουθώντας το δικό σας μονοπάτι θα φτάσετε πιο σύντομα στην επιτυχία.

 

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί ή θα αλλάξετε κι εσείς τροπάρι, στοχεύοντας στο καινούργιο και το διαφορετικό ή θα επιμείνετε σε παλιές συνταγές που όμως δε θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε συμπεριφορές που σας τη «βιδώνουν», εκπλήξτε, γυρνώντας αδιάφορα την πλάτη σας. Ίσως έτσι πετύχετε περισσότερα.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι καινούργιο κρασί σε παλιό βαρέλι δεν μπαίνει. Αν θέλετε να αλλάξει η ερwτική ή οικονομική σας ζωή, υιοθετήστε μια διαφορετική μέθοδο. Κυρίως, ξεκολλήστε από αντιλήψεις και συνήθειες που σας εγκλωβίζουν.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα