Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 30/04: Με τις μηχανές στο ρελαντί

Η επαναφορά στην καθημερινότητα θα είναι δύσκολη για αρκετούς από μας, καθώς Σελήνη  και Ποσειδώνας στους Ιχθύς κάθε άλλο παρά σχέση έχουν με δουλειές και θέματα ρουτίνας. Το μυαλό μας θα αρνείται να συνεργαστεί, γενικά θα είμαστε έξω από τα νερά μας, αν τύχει να εργαζόμαστε και οι ρυθμοί μας θα είναι αρκετά πεσμένοι. Το μόνο που θα σκεφτόμαστε είναι το πότε θα επιστρέψουμε σπίτι μας, θα χαλαρώσουμε και να περιμένουμε να έρθει η αυριανή μέρα. Αντίθετα, όμως η φαντασία μας θα δώσει ρέστα και η ονειροπόληση δε θα σταματήσει λεπτό.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες αποσυρθείτε στον κόσμο σας, έτσι ώστε να προστατευτείτε από την ψυχική φθορά και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Χαλαρώστε, ονειρευτείτε, φανταστείτε πώς θα θέλατε να είναι το μέλλον σας, κοιμηθείτε!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες μια κατάσταση αλλού για αλλού στη δουλειά ή το σπίτι σας θα σας κάνει να σηκώσετε τα χέρια ψηλά. Ίσως είναι προτιμότερο να σταματήσετε να επιμένετε να βάλετε μια τάξη σήμερα!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θέλετε τα καλύτερα τόσο για τα ερwτικά, όσο και τα οικονομικά σας, πιστεύετε ότι σας αξίζουν, έχετε μεγάλες προσδοκίες, όμως, μην περιμένετε να σας έρθουν ουρανοκατέβατα! Ξεκινήστε να κάνετε πράγματα!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα