Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 25/04: Μελαγχολία μου, εσύ κυρία μου – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Αφροδίτη στον Ταύρο συγκρούεται σήμερα με τον Κρόνο στον Υδροχόο κι η αλήθεια είναι ότι δεν τη λες μια όμορφη, ξέγνοιαστη μέρα, αφού, εκτός της «μίζερης» διάθεσής μας, δημιουργεί και ενοχές, ανασφάλειες, μελαγχολία. Είναι πιθανή μια κακοτυχία, προβλήματα και περιορισμοί σε eρωτικά και οικονομικά ζητήματα, καταπίεση ή και πάγωμα του όποιου συναισθήματος και αντιμετώπιση των πάντων με ψυχρότητα και ρεαλισμό ή ακύρωσης πλάνων, εξ αιτίας μιας υποχρέωσης ή στενοχώριας που θα πάρουμε!

Advertisements

 

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και το τετράγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Κρόνο, που έρχεται να συμβάλλει στην «γκαντεμιά», με δυσάρεστες ειδήσεις, βλάβες εξοπλισμού ή μέσων, ακυρώσεις και επιπλοκές σε γραφειοκρατικά ή πρακτικά ζητήματα. Εκτός αυτών, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και πάγωμα επαφών.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες, κάποια εμπλοκή ή πρόβλημα θα υπάρξει είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή, που εκτός του ότι θα σας στενοχωρήσουν, θα σας αναγκάσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μέσα από ένα γεγονός που αφορά στον eρωτικό ή τον οικονομικό τομέα, θα διαπιστώσετε ότι οι επιλογές σας δεν είναι και οι πιο σωστές ή έγιναν παρορμητικά και βιαστικά, οπότε τώρα θα κληθείτε να πληρώσετε τις συνέπειες.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα