Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 20/2: Είναι απαραίτητη η σωστή διαχείριση χρόνου

Η Σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στην Παρθένο, κάνοντας ό,τι μπορεί για να μας κρατήσει μετρημένους και προσγειωμένους στην πραγματικότητα, αποτρέποντάς μας να χαλαρώσουμε, ιδίως αν υπάρχουν πρακτικά θέματα και δουλειές που πρέπει να γίνουν.

Advertisements

 

Μην έχοντας περιθώρια, θα σηκώσουμε τα μανίκια μας, θα οργανωθούμε, θα κάνουμε το πλάνο μας, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών και βάζοντας στην άκρη το πώς θα θέλαμε να περάσουμε την ημέρα μας. Πάντως, η προσοχή στις λεπτομέρειες και η σωστή διαχείριση του χρόνου σίγουρα θα κάνει το έργο μας πιο εύκολο!

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμά σας, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε. Χαλαρώστε και απολαύστε την προσοχή που συγκεντρώνετε.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, αν κινείστε χωρίς πλάνο, το πιο πιθανό είναι να χάσατε τα αβγά και τα καλάθια από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές που θα μαζευτούν. Βάλτε προτεραιότητες και τηρήστε τις!

Λέοντες και Υδροχόοι, πρώτα καλύψτε τις πρακτικές ανάγκες σας και μετά τις υπόλοιπες γιατί ούτε ηρεμία θα έχετε, ούτε και θα ευχαριστηθείτε ό,τι λαχταράτε.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα