Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 10/4: Αν έχεις μυαλό, έχεις και τύχη – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Το εξάγωνο του Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο σήμερα θα μας κρατήσει προσγειωμένους, συγκεντρωμένους στις δουλειές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας και θα μας κάνει πιο συνειδητούς, ρεαλιστές, αλλά και αποφασιστικούς, αφήνοντας απέξω κάθε συναίσθημα που θα μπορούσε να αλλοιώσει την κρίση μας ή να σταθεί εμπόδιο στους στόχους που έχουμε βάλει.

Advertisements

 

Από την άλλη, έχουμε και το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Δία στον Υδροχόο, οπότε η τύχη είναι με το μέρος μας σε ό,τι κι αν κάνουμε, που αφορά όχι μόνο στο eρωτικό κομμάτι αλλά και στο οικονομικό. Είναι η ιδανική μέρα για αγορές, αλλά και να περάσουμε καλά, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουμε δώρα, bonus ή χρήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε αισιόδοξη στάση και θα αναπτερωθεί το ηθικό μας!

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί και Υδροχόοι, βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει και βρίσκετε λύσεις, διεξόδους και τρόπους για να ισχυροποιήσετε τη θέση σας και να μεγαλώσετε το εισόδημά σας!

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αλλιώς σκεφτόσασταν να περάσετε τη μέρα, αλλά κάτι επιπλοκές, κάτι η πολύ δουλειά, μάλλον στο σπίτι θα τη βγάλετε, γκρινιάζοντας για το πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή σας.

 

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, με εξυπνάδα και πλάνο μπορείτε να καλύψετε και τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Κριοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, κρατάτε την τύχη στα χέρια σας, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, ζητήστε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δε σας χαλάσει χατίρι!

Advertisements

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, θα περάσετε όμορφα κι όλα θα πάνε καλά, μόνο αν δεν επιμείνετε να περάσει πάση θυσία το δικό σας. Και η άλλη πλευρά έχει απαιτήσεις, που θέλει να ικανοποιηθούν.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα