Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 01/02: Στα κάγκελα – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου είναι αρκετά φασαριόζικος, καθώς την πρώτη του μέρα έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύροπου κάνει το κλίμα ιδιαίτερα εύφλεκτο. Η ανυπομονησία κι η ξεροκεφαλιά μας είναι μεγάλη, η ανοχή μας είναι σχεδόν ανύπαρκτη, όπως επίσης και ο αυτοέλεγχος κι ο θυμός είναι αυτός που μας ορίζει, οπότε είναι πιθανές σφοδρές εντάσεις και τσακωμοί.

Advertisements

 

Μια αφορμή αρκεί για να πυροδοτήσει καταστάσεις απείρου κάλλους, να τα κάψουμε όλα, μέσα στην «τρέλα» μας, χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Ξεκαθαρίσματα και ξεσκαρταρίσματα θα γίνουν, ενώ θα βγάλουμε μια επιθετική ή προσβλητική συμπεριφορά που φυσικά δεν είναι για να… περηφανευόμαστε.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, στα κάγκελα είστε, έτοιμοι να κόψετε κεφάλια και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την ορμή σας. Το θέμα είναι να καταλάβετε ότι όταν ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, δύσκολα κρατάτε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές απώλειες και για σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, βγάζετε νύχια, προκειμένου να διεκδικήσετε ή να προστατέψετε τα eρωτικά και οικονομικά κεκτημένα σας και αλίμονο σε όποιον τα βάλει στο μάτι. Ωστόσο, μην κάνετε βιαστικές ή σπασμωδικές ενέργειες γιατί δε θα το αποφύγετε.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα