Μην χασετε

Ερμής Τετράγωνο με Ποσειδώνα 30/5: Ψέμα και Αμφιβολία

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Advertisements

ΚΡΙΟΣ: Προσοχή χρειάζονται, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις, διότι χαρακτηρίζονται από ψευδαισθήσεις και παραπλανήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: 
Στον τομέα τον οικονομικών και οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, αποφεύγοντας αγορές και σπατάλες που μοιάζουν δελεαστικές, αλλά τελικά θα μετανιώσεις! Επιπλέον προσπάθησε να είσαι ειλικρινής, αλλά και υποψιασμένος στις αισθηματικές σου σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε ό,τι κι αν ακούς από τους γύρω σου σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και μην πιστεύεις τα πάντα!  Επίσης κι εσύ από τη μεριά σου, προσπάθησε να είσαι σαφής και ειλικρινής στο λόγο σου γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματα σου και το υποσυνείδητο σου, διότι δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά τις πραγματικές σου επιθυμίες! Απέφυγε οποιαδήποτε παράνομη ή κρυφή δραστηριότητα, ιδιαίτερα στον ερwτικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι και οι κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, ίσως τώρα σε απογοητεύσουν, αφού δεν είναι τόσο έντιμοι όσο περίμενες και πιθανόν να σε παρασύρουν σε αυταπάτες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Απέφυγε οποιαδήποτε συζήτηση στον επαγγελματικό χώρο και μην πιστέψεις σε προτάσεις ή υποσχέσεις τυφλά. Ο κίνδυνος να παρασυρθείς από παγίδες στην καριέρα σου χαλώντας την κοινωνική σου εικόνα, είναι μεγάλος!

ΖΥΓΟΣ: 
Καλό θα ήταν, αυτήν την περίοδο να μην οργανώσεις ή ξεκινήσεις κάποιο ταξίδι, γιατί δεν θα είναι τα πράγματα όπως τα περιμένεις και θα απογοητευτείς! Επιπλέον, κράτα μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απέφυγε εκδηλώσεις ζήλιας προς τον σύντροφο, μυστικά που αφορούν ερwτικές υποθέσεις, αλλά και τη διαχείριση σημαντικών οικονομικών υποθέσεων!

ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Πρόσεξε πολύ, στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου γιατί η ασάφεια και η εξαπάτηση, είναι έντονη από το σύντροφο αλλά και από την δική σου πλευρά! Έρχονται απογοητεύσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Στον τομέα της εργασίας, ανεντιμότητα και αποφυγή ευθυνών, θα σε ρίξουν στην ίδια σου την παγίδα! Έρχεται κούραση, αποκαλύψεις και πιθανές απογοητεύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Προσπάθησε να μην ωραιοποιείς τον έρωτα, εξιδανικεύοντας ανθρώπους, ακούγοντας ερwτικά λόγια και υποσχέσεις που απλά σε γοητεύουν και σε κολακεύουν, γιατί θα απογοητευτείς! .

ΙΧΘΥΣ: 
Περιόρισε όσο μπορείς τις συζητήσεις μέσα στην οικογένεια, γιατί θα είναι ομιχλώδεις και ίσως οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Πες οπωσδήποτε όχι στο ερwτικό παρελθόν!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα