Μην χασετε

Ερμής Σύνοδος με Άρη 3/9: Ναι στη Δράση, Όχι στον Εγωισμό – Δες πως θα σε ευνοήσει

ΚΡΙΟΣ
Απέφυγε βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις και θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά στον εργασιακό σου χώρο και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις με τις αποδόσεις σου.

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Κατακτάς έναν ερwτικό στόχο, είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, έχεις έντονη ερwτική διάθεση αλλά και διάθεση για διασκέδαση. Αν προσέξεις παρορμητικές συμπεριφορές, θα πετύχεις αυτά που θες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μπορείς να κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, όπως επίσης και με άτομα του παρελθόντος, αρκεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και τον αυθορμητισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δραστηριοποιείσαι κοινωνικά, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από τον κοινωνικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε στην οδήγηση και γενικά σε όλες τις μετακινήσεις σου.

ΛΕΩΝ
Μπορείς να δραστηριοποιηθείς για να βελτιώσεις τις σταθερές σου σχέσεις και την οικονομική σου κατάσταση. Περιόρισε μόνο την τάση σου να ξοδεύεις αλόγιστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι δυναμικός, αποφασιστικός και απόλυτα ικανός να καταφέρεις να κάνεις πράξη ότι κι αν σκέφτεσαι. Συγκράτησε όμως τα νεύρα σου και τον εγωισμό σου!

ΖΥΓΟΣ
Παρατηρείται μία έντονη εσωτερική συναισθηματική σύγχυση.  Παρ’ όλ’ αυτά νιώθεις πιο δυνατός εσωτερικά και ανανεώνεσαι ψυχικά, μέσα από παρασκηνιακές επαφές και επικοινωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι δραστήριος όσον αφορά στις φιλικές σου σχέσεις και κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και λες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ιδιαίτερα ικανός, να καταφέρεις να λάβεις την επαγγελματική αναγνώριση που θες. Πες όχι σε βιαστικές κινήσεις και επιθετικότητα, για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κοινωνικότητα σου αυξάνεται, όπως και τα σχέδια σου για την επέκταση που επιθυμείς. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και πρόσεχε σε ταξίδια και μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δραστηριοποιείσαι για να κερδίσεις χρήματα, ανανεώνεις συναισθηματικές σχέσεις, η σeξουαλική σου διάθεση είναι αυξημένη! Απέφυγε την τάση για αλόγιστα έξοδα και ζήλια!

ΙΧΘΥΣ
Αν καταφέρεις να αποφύγεις τσακωμούς και εντάσεις με συνεργάτες και τον σύντροφο σου, θα μπορέσεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς σε όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα