Μην χασετε

Εξάγωνο Ερμή με Κρόνο 30/11: Λύσεις και Σοβαρές Αποφάσεις

Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει ένα ιδιαίτερα θετικό Εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 30 Νοεμβρίου 2019!

Advertisements

Οργανωμένος λόγος, ρεαλισμός, σοβαρότητα, ωριμότητα και αποφασιστικότητα σε επαφές και μετακινήσεις, μας βρίσκουν λύσεις και φέρνουν και γενική βελτίωση!

Εύστοχη και ορθή επικοινωνία, εντιμότητα, ειλικρίνεια, καθαρή σκέψη και ουσιαστικές αποφάσεις είναι προ των πυλών!

Ευνοούνται κυρίως τα Γήινα και τα Υδάτινα ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Είσαι πλέον συνειδητοποιημένος στην ∈ρωτική σου ζωή και έχεις την πειθώ και την δύναμη να πετύχεις αυτό που επιθυμείς. Ιδανική στιγμή, για οικονομικές συμφωνίες ή κινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Διορθώνονται κακοτοπιές στη συντροφική ζωή μέσα από ουσιαστική συζήτηση. Καλή εποχή για νέες συνεργασίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απέδειξε την αξία σου στον εργασιακό τομέα, ξεκίνησε διατροφή και γενικά ανανέωσε την καθημερινότητα σου, όπως και την εμφάνιση σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γερές βάσεις και σιγουριά έρχονται στον αισθηματικό τομέα! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Advertisements

ΛΕΩΝ: Οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν λύνονται και ένα θέμα ακινήτου βελτιώνεται! Αν σε ενδιαφέρει μία επανασύνδεση, κάνε τώρα κίνηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κοινωνικοποιήσου ουσιαστικά και βελτίωσε τις επαφές σου με όπλο τα επικοινωνιακά σου μέσα! Πες ναι σε εποικοδομητικές μετακινήσεις!

ΖΥΓΟΣ: Τα έσοδα σου αυξάνονται χάρη στις δικές σου ουσιαστικές δράσεις! Κάποια βαθιά ∈ρωτική επιθυμία πραγματοποιείται, μετά από μία συζήτηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείς τώρα να βελτιώσεις και να δώσεις λύσεις σε όλους τους τομείς και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου! Επιτέλους όλα διορθώνονται, χάρη στα ώριμα εκφραστικά σου μέσα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πες όχι στην απαισιοδοξία! Κινήσου και δράσε παρασκηνιακά για να πετύχεις ό,τι βαθιά επιθυμείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διόρθωσε παλιές προβληματικές φιλικές σχέσεις, με όπλο την επικοινωνία και κατέκτησε τις προσδοκίες σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ωφέλιμες συμφωνίες και συζητήσεις στην καριέρα που βελτιώνουν την καταξίωση σου, αλλά σου δίνουν και ευκαιρίες για εδραίωση!

ΙΧΘΥΣ: Ταξίδια, επαφές και μετακινήσεις θα σου δώσουν αυτό που θες, προκειμένου να πετύχεις υψηλούς στόχους!

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα